Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі але чомусь не вони то говорять, я маю вагомі підстави так думати
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі млін як ти розкусила шо то говорю я :shock: признайся ти здогадалась то подивившись на автора посту?
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі ти якийь незрозумілий, нікого я не розкушувала, просто свою думку висловила
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі to Milka: немає ніякого змісту переконувати Travel'a - він ще раніше вирішив, що трава йому по приколу, а пиво - не пре і знайде купу аргументів на користь свого вибора.:roll:
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Надзвичайно вагомі. Головне жити так, шоб тобі здавалось, що це правильно. Але це не означає, шо так будуть ввжати всі решта. Стереотипи і обмеження створюються суспільством тут і сьогодні, а там і/або завтра ламаються ним же дзвінко і радісно.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі :!: А думка наша така - трава, це по своїй суті НАРКОТИК :twisted: А наркотики це страшне ЗЛО! Ми будемо пити пиво :roll:
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі :shock: Так само погано :roll: Але помірне вживання якісного алкоголю це не алкоголізм!
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Хай кожен робить те що хоче, але не стає на заваді іншому, але ще одне "но"!, це реклама-спокуса для наших діточок які формують свій організм і психіку і то єсть не добрий приклад для них, мене то вже хєр заставиш, але їх думаю легко заставити, головне щоб вони думали що то круто. вот за що я найбільше переживаю. 2 Мілка. А ти вжитті не така грізна як на форумі :-D підтримую твою думку!
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Я і на форумі не грізна, раз з тобою подискутувала, то ти вже чекав, що якась відьма приїде, і ........ розчарувався, напевно. Насправді і ти не такий грізнитй, а цілком нормальний.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Прийде час і ти собі скажеш: Я могу пробить любую стену, я могу дотянуться до звезд, я могу двигаться со скоростью света, я могу полюбить весь мир, я могу больше... Но иногда почему-то кажется что с коноплей пора завязывать :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Думав приїде відьма на мітлі :mrgreen: і дасть всім прочухану :mrgreen: не розчарувався :-D
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі ти Травел такий розв"язний що до написів таких загрозливих назв на сторінках форумів до появи на світ ТВОЄЇ першої дитини:-| Дай тобі Бог тоді вміти виховати її так щоб подібна твоєї "реклама" не похитнула її принципи та не змусила потягнутися дізнатися більше і попробувати :-( Тут треба віддати належне дуже доречному допису Кіндера- на форумі є неповнолітні, також відвідують наш сайт і гості більшість яких начитавшись подібного дєрьма не тільки на з"їзд на завітають до нас, але і на форумі мабудь більше не з"явяться. Чи то для тебе і не є так важливо.
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі Я зарас молодий і нежонатий і тому беру від життя максимум А коли зявиться дружина і дитина то все кардинально зміниться!
Відповідь: Ford робитиме автомобілі з коноплі і ше на рахунок реклами на форумі ми ж тут того не продаємо тай рекламувати траву нетреба то загальнодоступна річ! Хто захоче і так дістане!