ну 4 людини за 1 день не так вже і зле. я б ще 2 "підтянув", якщо не принципово щоб люди були з клубу.тобто ще 4 зголосяться і 5 на 5 в сам раз. проблема зал. ввечері після роботи не знаю бо маю досвід таких домовлянь. 1 проблема- не у всіх робочий час до 6 (я наприклад 1-2 рази в тиждень маю залишитися до 8 щоб доробити роботу і щоб на вихідні не приходити) 2 проблема робота хоч і офісна, але виснажує, і люди деколи пасують в той самий день.... звісно це як в кого але досвід показав що кращими днями були субота і неділя зранку, але неділя гірший варіант, бо до церкви зранку і для декого це сімейний день. тому субота зранку або ввечері оптимальний варіант вище пояснив чому...
Нормальна аргументація. Так, час це деколи проблема. В мене самого ненормований роб день. Треба виходити з можливості оренди. Але навіть якщо пробити зал, то тре завдаток, а хто здасть, як не знає, чи він прийде? ось проблема. Головне мати швидкий звязок, може по телефону? Але то вже як збереться 10 чол, може щось разом і придумаєм...
Автор теми тут але автор ідеї десь поза зоною Хочу сказати лише, що це нічим не заваджає нам побігати у футбік. Охочі, записуємося тут, при наборі принаймні 5х5 будемо говорити про дату і місце матчу а то й постійних матчів.
+1 я за у мене робота з9 до 18год. в Дублянах. субота через раз з 9 до 15год. неділя вих. булоб добре щоб зголосились 15 чол. щоб ніколи небуло проблем з командою по кількості....а по часу робили заміни. а якщо 15 чоловік то й повноцінні 3 команди... також питав друзів але їм більше пиво до душі... що тут скажеш....
Я зі знайомими збираємся на Щурата,там внизу є школа №97(вроді),на 20.00по середах.2год.-300грн. 1год.футбол+1год. сауна басейнПравда поле там на 8чол.,бо 10 трохи забагато.Але там здається всі дні зайняті...
знайомі грають в школі біля макдональдса на кн.Ольги-В.Великого ціна хороша зал кажуть теж нічого. спробую дізнатися коли він вільний
є зал вроді на вихідні. потрібно точно сказати на коли. ціну утрясемо. головне напишіть хто точно буде цієї суботи наприклад або неділі....чекаю відповіді щоб домовлятися