футболісти, підкажіть пліз

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем scirocco, 7 тра 2009.

1. MaSSada

MaSSada Новачок

VW Jetta II 1.3MH '87
    Я не подивися на дату посту :blush:

2. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ну 4 людини за 1 день не так вже і зле. я б ще 2 "підтянув", якщо не принципово щоб люди були з клубу.тобто ще 4 зголосяться і 5 на 5 в сам раз. проблема зал. ввечері після роботи не знаю бо маю досвід таких домовлянь.
    1 проблема- не у всіх робочий час до 6 (я наприклад 1-2 рази в тиждень маю залишитися до 8 щоб доробити роботу і щоб на вихідні не приходити)
    2 проблема робота хоч і офісна, але виснажує, і люди деколи пасують в той самий день....
    звісно це як в кого але досвід показав що кращими днями були субота і неділя зранку, але неділя гірший варіант, бо до церкви зранку і для декого це сімейний день. тому субота зранку або ввечері оптимальний варіант вище пояснив чому...

3. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Нормальна аргументація. Так, час це деколи проблема. В мене самого ненормований роб день. Треба виходити з можливості оренди. Але навіть якщо пробити зал, то тре завдаток, а хто здасть, як не знає, чи він прийде? ось проблема. Головне мати швидкий звязок, може по телефону?
    Але то вже як збереться 10 чол, може щось разом і придумаєм...

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Автор теми тут але автор ідеї десь поза зоною Хочу сказати лише, що це нічим не заваджає нам побігати у футбік. Охочі, записуємося тут, при наборі принаймні 5х5 будемо говорити про дату і місце матчу а то й постійних матчів.

5. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    +1 я за
    у мене робота з9 до 18год. в Дублянах.
    субота через раз з 9 до 15год.
    неділя вих.

булоб добре щоб зголосились 15 чол. щоб ніколи небуло проблем з командою по кількості....а по часу робили заміни.
    а якщо 15 чоловік то й повноцінні 3 команди...

також питав друзів але їм більше пиво до душі... що тут скажеш....

Останнє редагування: 18 січ 2012
  6. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Я зі знайомими збираємся на Щурата,там внизу є школа №97(вроді),на 20.00по середах.2год.-300грн. 1год.футбол+1год. сауна басейн:yahoo:Правда поле там на 8чол.,бо 10 трохи забагато.Але там здається всі дні зайняті...

7. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    знайомі грають в школі біля макдональдса на кн.Ольги-В.Великого ціна хороша зал кажуть теж нічого. спробую дізнатися коли він вільний

8. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    блін і тут не виходить домовитись, невже ніхто не має бажання побігати?

9. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    є зал вроді на вихідні.
    потрібно точно сказати на коли. ціну утрясемо. головне напишіть хто точно буде цієї суботи наприклад або неділі....чекаю відповіді щоб домовлятися

10. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    +1.........

11. YuraRut

YuraRut Active Member

VW Golf II був :( Шкода Октавія А5
    На вихідні не виходить у мене :sad:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)