Якось не дуже.Леопольд був на з"Їзді прикольний малюнок на футболці (машинка,знак VW).П.С.Наша емблема клубу має бути полюбе.
це футболка Поло-клубу. Так от, така футболка в Києві коштує 115грн + 20грн доставка додому до дверей. Якби ті поци не забули наклеяти на спині нік, то заплатив би 135грн. + доставка. Тому, маю впевненість, що у Львові ціна має бути більш привабливою. Ще є одна ідея, (з Каматозом згоден на 100 разом з емблемою клюбу кожен може замовити машинку, на котрій їздить
Тоді треба ще всім доплатити, щоб кожен забрав собі футболку. Мля, всі вкладають такі гроші в авто, більшість працюють.....та зараз в "Арсені" на ці гроші толкового нічого не купиш....тоді, я буду вийнятком, коли куплю футболку за АЖ 200грн.
Ну може я і помиляюся. Раптом футболка вийде така класна, шо всі зразу захочуть її купити В принципі, можна зробити так: відкриваємо голосування, скільки має коштувати клубна футболка щоб ви собі її купили... і там варіанти "до50", "50-100", "100-200" при тому всі мають розуміти, що ціна - це якість матеріалу і малюнка, фасон, довговічність. Як народ проголосує, так і будемо "викручувати"
Постійний читач вашого форуму, проте моя VW лише на стадії переоформлення тому навіть в новачки не прошусь Щодо футболок однозначно рекомендую нанесення типу шовкотрафарет (в Тернополі роблять за невеликі гроші їй сайт http://www.futbolky.com.ua), а самі футболки якщо є така можливість закупіть в Польщі чи Німеччині виробника Fruit of the Loom. Дані футболки є і у них, але чи це не підробка не знаю. Ціна за все орієнтовно вийде 100 – 140 грн. За якість Fruit of the Loom писати не потрібно, шовкотрафаретний надпис на брендованій футболці почав затиратись через 8 років.
можу сказати орієнтовну вартість футболки (футболка біла (дуже якісна) + друк спереду і ззаду термосублімаціний) - орієнтовно буде 150грн. я готовий заплатити такі гроші з клюбну футболочку!!!
Скажу так: все що дешевше 200 грн. - на місяць, а то і менше, вважаю ліпше раз заплатити за якісну і цінну для Всіх Нас річ, чим кожного місяця замовляти іншу.
Видиш Ігорку (MARTINI), судячи з дописів одноклубників, ми не такі багаті, щоб дозволити собі дешеві речі:D
Ну чорт його знати.... всі пишуть про футболки по 200грн... Я колись робив собі уйму футболок з роздруком. Виходило в районі 200грн, і всі носяться чудово вже роки 3-4... Я 150грн за футболку не віддам))) Бо купляю їх по 40-50грн, чудові, якісні, а сам роздруг 100грн не може коштувати.
ну я буду тільки радий, але скоріш за все, ті, хто не може віддати 200 грн за футболку, просто не пишуть тут. Зараз ми таємне голосування забабахаєм