Ну і.Буде рух ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).Хочеться змін,рухатись далі........
Олег в пості вище був правий: ближче до зими почнемо обговорювати фуфайки та ватніки, а з весни знову перейдемо на обговорення футболок
ООО! Всіх вітаю з 1-им вересня, початком осені, то ж можемо переходити вже ОФІЦІЙНО на обговорення клубних ватніків та фуфайок. В кого які ідеї???
Ще можна вибирати клубну шапку-вушанку, теж вже актуально замість кепок Можна заячу, яка дешевша, а можна і норкові, треба знову голосування, хто скільки готовий віддати за шапку-вушанку ))))))))))
хочу підкинути таку ідейку,тут є пару футболок http://www.volkswagen-zubehoer.de/s...html&sortierung=abc&artikelproseite=12&page=2
Ну кєпку якось з горем родили правда не для всіх.Як не рахунок футболок ???????? http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php?t=5617 як вам таке.Логотип,нік буде класно і ціна вроді норм.
Юра, класно, що підіймаєш тему! Давайте якось таки цього року це зробимо. Визначимо стиль щодо футболок (логотипи і надписи/розміри/де наносити) - для того щоб було у всіх +- одинаково, і замовимо партєйку
На тижні розроблю дизайн та підберу виконавця для майок. Відразу кажу, що синтетичного китаю не буде.
Вклинюсь я зі своєю пропозицією - можу "надрукувати" футболки. Якісно, найстійкіший тип нанесення, є вибір футболок по фасонах, розмірах і кольорах. Для прикладу недавно друкував для Team West, там був напис Team West спереду + напис Team West на спині + номер машини і нік на спині. Всі написи чорним. Плюс сама футболка (звичайні) - при тиражі 15 штук вийшла ціна біля 70 грн. Також недавно робили для Приватбанку, логотип під грудьми + назва відділення на спині, футболки білі поло - при тиражі 14 шт. ціна однієї вийшла 110 грн. Виробник футболок - Solo, вони рахуються дорожчі. Просто не було в постачальника Fruits of the loom, вийшло б десь на 10 грн. дешевше. Для Фольксваген-клубу, я так розумію, можна було би зробити лого клубу на спині + нік учасника на груді. Якщо цікаво - можу прорахувати варіанти. Мінімальне замовлення - 5 шт. По термінах - при наявності футболок - 2-3 дні.
Надіюся, що вже цього разу всетаки тема дійде до свого логічного завершення і будуть виготовлені футболки. А то судячи з минулих років тема завжди з футболок переходила в шапки вушанки і фуфайки Я теж плюс один за футболку з ніком.
Добре було б чорні футболки з комірчиком і на гудзики. Логотип - зелений. Якщо будуть якісні, то візьму і за 150грн.