Воно то все хорошо, але якщо ця тема піднята та набуває розмаху, я вважаю, що необхідно визначитись чи нік одним шрифтом, чи в кожного дизайнерська розробка буде, а також самі футболки (фасон, всі чорні, чи всі білі, чи 50/50) і чи футболка буде від студіїї де наносять друк чи футболки необхідно придбати окремо та щей в кожного свій розмір, є великі дядьки, а є неповний 1,7 м, як я.
я думаю що кольор однозначно один для всіх логотип і нік також (маю на увазі розмір шрифту) а фасон і розмір кожен скаже, думаю можна просто у вигляді таблички зробити фасон розмір кількість .
Чорна... Нунафіг літом в чорній... Вже тоді під колір клубу. Зелена футболка + білий або чорний набпис. І взагалі я б робив футболку типу "поло".
Якщо робити кожному нік, то вже пофіг яким шрифтом (ну я про технологію маю на увазі). Так само можна різні по кольорах і розмірах футболки взяти. Кому шо більше подобається :D Єдине що - бажано на всіх футболках однаковим кольором лого клубу робити. Щоб кліше однакове було.
колір і шрифт це питання смаку, мені подобаються яскраві кольки, жовтий, червоний, салатовий, а шришт пропоную зробити в такомуж стилі як і на наліпках клубних,щоб все було як нокмальних клубах, або самий простий без приколів стандартний шрифт
доречі виникла ідейка а як щодо маленьких прапорців України,всеж зараз Євро+багато хто закордон їздить а?
Так, прошу пробачення, але з незалежних від мене причин треба зачекати. Оскільки у нас немає якісного одягу для нанесення за людськими цінами (одна китайська півсинтетика або нанесення до першого прання за астрономічні гроші), замовлення робитиму у Варшаві. Проблема в тому, що фірма зараз по вуха забита замовленнями під Євро і просить почекати. Думаю, на початок наступного тижня матимемо дизайн та зразок. Я повідомлю як тільки отримаю відповідь на запит.
[quote=diesel757 "футболки необхідно придбати окремо та щей в кожного свій розмір, є великі дядьки, а є неповний 1,7 м, як я..." ...а ще є такі як я.... Я теж підписуюся на футболку. Я б хотіла чорну, але підтримаю, звичайно, більшість. Тільки б мати її
надаю перевагу на літо - білому, на осінь - чорному, а футболки з клубною символікої будь-яких кольорів візьму штуки зо три мінімум!
Так. Біле - літом - це прікол. Але для людини яка проводить багато часу за кермом - білий одяг непрактичний. Буде завжди мати несвіжий вигляд ! Будь - яке забруднення відразу видно ! Масло, сажа, пил, чи просто який-небудь МАЗ вихлопом задимить. Я - за чорні з зеленим логотипом !