ГАЗ/Бензин, Бензин, чи Дизель???

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Bodyn, 8 вер 2009.

1. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    А взагалі про яке авто йде мова? Є вже якісь приблизні плани, уподобання? Тут багато людей, які мали можливість випробувати різні моделі! Тому я думаю, що потрібно вказати, що це за автівка.

2. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    WV Golf 2 1985р 1.8 газ/бензин, або 1991р 1.6 ТД

3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Ну тепер народу думаю буде легше щось Тобі порадити!

4. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    ціна автівок яка?

5. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    2800(г/б) і 3800(ТД)

6. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    перевірено на власній шкурі)))))

7. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
  8. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    це один з показових випадків.а загалом я мав на увазі,що при покупці бу авто вкладення обовязково будуть.що би там не говорив продавець на рахунок "сів і поїхав",а замінити всі необхідні розхідники таки прийдеться.і в перший тиждень гроші попливуть на масла,фільтра,ремні,колодки і т.д.,це так по мінімуму.і то...при умові живого двигунця,доброї підвіски,нормальної гуми і крепкого акума.

9. Andriy_

Andriy_ Початківець

Passat B6 2.0TDI 6Mex.
    Хоч я за дизель (якщо нове авто), але у вашому випадку, враховуючи рік випуску та різницю в цінах, віддав би перевагу бензиновому Гольфу. Ви уявляєте чим запрвляли 1.6ТД, скільки реальних км. він проїхав, як і коли обслуговувся? Я собі цього уявити і знати про 17-річне авто не можу. Думаю і ви також знаєте про цього дизелька не більше за мене. Тому... газ/бензин - ваш вибір. Його все-таки легше і дешевше ремонтувати.

10. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Моя порада найди 1991р.бензину 1.8л.і гасай собі на радість.І по роках нормально і під капотом хватає.

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    навіть не знаю.я всеодно за дизель,бо різниця в 6 років - це велика різниця.і не знати як там той газ встановлений.
    подивись яку з них менше час пошарпав або власники проїдься десь на пару км. тай виріши.якщо з дизелями не мав справи попроси щоб проїхався вже зі стажем водій

12. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Моя порада найди 1991р.бензину 1.8л.і гасай собі на радість.І по роках нормально і під капотом хватає. /////

Думаєш не шукав?! В мене як не ціна, то стан не той, сьогодні один за Г2 84 року запросив 5000уо!!!)))

13. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а де його можна достати, в нас у Львові?????
    і в яку він ціну?

14. Victorlas

Victorlas Місцевий

Я пробивав, в нас його ще не бачили.

15. Siko

Siko Active Member

1
    Я за Дизель!!! ( мо тому, що сам на такому їжджу)
    В5+, 130к.с. моторка моя - AWX.
    Супер!!! Навіть якщо його тиснути, то більше 10 літрів не вийде, а так - влітку, з клімою, 5 чоловік в машині, на фарах - 9 літрів. траса при 140 км год - 5,9.
    На порівняння В5+, двигун 1,8 Т (150 к.с.) - по місту п"є 14-15 літрів ( без кліми )...
    Економії- 493 грн на кожну тисячу км пробігу. Різницю в 20 к.С. в Львівських пробках відчути тяжко. :sad:((
    + Всі кажуть, що дизелі капризні, тре їм то витратомір, то датчики різні, то там турбіна глюка дає...
    Нічого подібного.
    На порівняння: Власники авто з бензиновими двигунами, признайтесь, скільки коштує ВВ кабель і свічка запалення, котушка, і т.д...+ як часто їх тре міняти.

Останнє редагування: 9 вер 2009
  16. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Віриш за 22роки кабель один раз поміняв і то батько Їздить ,Свічі 3-х контакні міняв +- три рази,Котушка ще рідна ,гасає рідна і ходь-би щось:навіщо рівняєш VW з vw по моєму однаково:D

17. Siko

Siko Active Member

1
    В мене одногрупник на Шкоді їздить... Тож типу ВАГ...
    За рік 2 комплекти свічок і всі ВВ кабелі поміняв. Назвав ціну і я ще раз втішився за свого дизельного вітерця...

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а хтось про турбіну докладніше розкаже?!

19. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хлопці надійність авто(б/у, та ще й одної моделі) залежить тільки від його власника. З цих двох варіантів: Бензин 85року, чи дизель 91року яб вибрав дизель(хоча я за бензин). Чому? та тому що машина свіжіша + після 89 року в модельному ряді були конкретні доопрацювання. Якщо брати бензиновий то обов"язково інжекторний! Хоча можна взяти і бензиновий за 2800 і вкласти в нього 1000 зелених, до тогож динаміка 1800бензина поза конкуренцією 1600дизеля.

20. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я однозначно за бензин. В мене вже 3 роки ГБО. НІЯКИХ ПРОБЛЕМ!!! Газ полюбому дешевший наполовину за бенз.
    Хто говорить про менший ресурс двигуна, невір, ТОЙ НІКОЛИ НЕМАВ ГБО!!!!!!!!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)