ГАЗ/Бензин, Бензин, чи Дизель???

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Bodyn, 8 вер 2009.

1. Siko

Siko Active Member

1
    Нема нічого неможливого. От в мене однокласник з 8кл. 1,5 л Ланоса витиснув 120 конячок. Бюджет на ту справу - біля 200 американських гривень...
    Стосовно Фольців так то машини, придумані німаками і хоча й мають троха запасу потужності, але клєпати шось з головою без особливої потреби в тому я б не став.
    ІМХО - все мона зробити.... питання в тому А чи треба воно тобі? (брати машину і замість того, щоб кататись, тішитись, горя собі не знати сидіти в гаражі і колдувати над нею, не знаючи що з того вийде)

2. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    А чи треба воно тобі? (брати машину і замість того, щоб кататись, тішитись, горя собі не знати сидіти в гаражі і колдувати над нею, не знаючи що з того вийде)

3. Siko

Siko Active Member

1
    не врубую я того приколу

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Колупання це стиль життя! Та з часом хочеться цей стиль поміняти:) Bodyn купуй бензиновий там більше поле для реалізаціїї колупань:)

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Питання - нафіга ви вцепились до того компресора чи турбіни??? Я, дякувати Богу, позбувся того гіморою і тепер тішусь лише перевіркою рівня масла і заливанням бензину в бак. Хоча є люди, які хочуть з Запорожця зробити реактивний літак - ріспект і натхнення їм.

Електротурбіни є. і вже давно є. На Гольфі4 сам бачив. Класна штука, поки що.... і кабеля там такі, як на високовольтних стовпах висять:bad:

6. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    Згоден. Дизель ніколи не покаже такої динаміки як бензин при однакових умовах. Хоча й існують дизеля з додатковою турбіною. Бачив таке на Toyota Land Cruiser, там кнопка спеціальна біля АКП для її ввімкнення при обгоні (так мені пояснили). Як воно все працює не бачив на свої очі. І без неї машина аж присідала при швидкому старті. Мотор правда був 4.8 л.

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    на твого Т4 таке двигло поставити, то там і кнопки не треба))))) А який розхід в того Крузера?? так, цікаво просто)))

8. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    Про розхід поки сказати не можу. Можливо під кінець місяця взнаю.

9. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    на сьогоднішній день вже існують дизеля які при одинакових умовах встявляють бензинові двигуни!

10. Siko

Siko Active Member

1
    А бензин сьогодні іже по 8,10 за літр (Пульс).... Так, для справки

11. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Додам від себе, якщо прийдеться вибирати між дизелем і бензином, то вибір буде на користь ДИЗЕЛЯ!!!

12. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    а газ по 3,65.
    при такій різниці в ціні на дизельного і газ/бензинового гольфа я би вибір зупинив на останнёму, звичяйно якщо кузов живий у автівки

13. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    ЗАМАХАВСЯ я вже восьму сторінку читати "переливання". Bodyn, на мою думку ви вже визначилися з видом палива? Адміни закрийте тему!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    тему не закривати. не подобається - не читай!!!:nea:

15. Siko

Siko Active Member

1
    Хіба що ГБО вже стоїть на авто і воно в гарному стані.
    А так окупність ГБО на гольфа (з розрахунку 6л на 100 км) - 271 000 км!!!!
    + За ГБО треба постійно доглядати... чистити, міняти резинки, слідкувати за справністю редуктора і електрики (якщо там електронне упраління), бо якщо механічне то його важко правильно настроїти і, як наслідок, авто не буде їхати, а і котитись і взимку не буде заводитись на газу... Тре буде за 100 м перед стоянкою переключати на бензин, глушити, а зранку знову заводити і гріти на бензині, і тільки коли двигун прогріється знову переключати на газ. Повірте, купа гемору і часто забуваєш то зробити.

16. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    В тому то й діло, що ГБО вже стоїть в деяких авто, на яких я поклав око. НЕ думаю, що гольф 90 року мав електронне керування ГБО. Я правий?

17. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    так, немав, хібащо авто - повний електронний інжектор і власник готовий був віддати третину ціни гольфа за ГБО.
    там ГБО просте як двері. при таких роках автівок треба дивитись на кузов, а тоді на все інше. а самому встановити ГБО на карбюраторних (та й мабуть моноінжекторних) авто - як два пальці об асфальт (якщо руки ті що треба) і в 1700 грн можна вкластися.
    та й не сильно доглядати за ГБО треба, раз в місяць чи в два мильною водою промазуєш точьки з"єднання трубок і редуктор,щоб побачити чи не травить газ, та конденсат час від часу зливаєш. якщо вже дійсно багато їсти стане то ремкомплект редуктора встановити, або новий редуктор. от практично і всі заморочки з ГБО.

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Був сьогодніна кривчицях, туфта повна, машин мало, було два гольфи тройки і одна двойка. Бачу що треба в Івано Франківськ валити....

19. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    зараз ціна на машини відчутно впала,тому мало хто хоче віддавати своє авто дешево.а якщо шось і продають - то воно вже своє відїздило!
    на луцькому авторинку машин тоже поменьшало

20. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Справа ясно твоя,але я б не радив шукати машину по базарах(хіба з цінами ознайомитись),там продають переважно перекупщики.Звичайні люди які хочуть продати своЇ авто не мають часу стояти по базарах,для того є нет,оголошення знайомі і те-де де можна закинути інфу і чекати на дзвінок роблячи свою роботу.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)