Газові стойки !!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем ZET, 11 жов 2007.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Газові стойки !!!

Ок. Спробую пояснити по іншому. Збирання стійки: на стійку ставиш пильник з відбійником, пружину, потім верхня тарілка(яку можна крутити так, як тобі потрібно, щоб піймати верхній віток пружини), потім опорний підшипник.

Ще заперечення будуть, що пружину потрібно різати ТІЛЬКИ по вітку? Та хоть через 3 см її ріж, нічого не станеться. Стійка збереться як треба.

• Подобається Подобається x 1
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Скільки в тебе опорних підшипників ззаду?

Людина ж питає чітко про дві задні пружини

де ти бачив якісь заперечення? Якжо ніде, то навіщо такий брєд писати?

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ок ззаду нема опорних. Але пази зроблено і зверху і знизу. Саджаєш пильник, відбійник, пружину(в нижній паз), потім верххню тарілку на верхній віток(вона якщо пам*ятаєш, крутиться), потім втулку і затягуєш.

От бред написано і суперечення:
    Пишу удруге, неважливо, де різати пружину, стійку ти все рівно збереш так, як треба.

ЗІ Правду написав, так ти щей рейтінг з мене зняв! :-(

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

І що я тим заперечив? І що тут брєдового?

Задні пружини різати у тому ж місці потрібно для того, щоби не було перекосів - обрізана пружина опирається не на всю площу дуги а тільки на верхню скобу, тому у ній можливі бокові перекоси. Іншими словами пружина при навантаженні матиме невертикальну, С-подібну форму. І якщо її встановити або обрізати неправильно, вона може терти до колеса чи до пильника.

Додано через 6 хвилин
    До речі, нарив статтю з цього приводу, там пишеться:

Додано через 7 хвилин

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Орест, у наведеній тобой цитаті мова йде про обризку останнього вітка, який був прижатий до попереднього. Тоді да, так і є, цитата вірна. Якщож вітки унизу всі однакові, навиті з однаковим кроком, то обрізання його нічого поганого не дасть. ;-)
    Потрібна фотка пружини задньої, щоб напевно сказати, можна різати як я кажу, або буде як у цитаті. Доречі, якщо різати по вітку, як ти кажеш, а пружина знизу має "усадочний віток", то теж буде працювати твоя цитата, взята в вумній книзі.

6. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ну я про це і говорю, що автору не треба заморочуватися вумними книжками а просто перестрахуватися, зробивши так як я кажу. Це ж попривсе безпека...

7. Nechta

Nechta Початківець

VW Passat B4 1.8 1995

Я теж хочу собі поставити на пассат газові стійки. Говорять машина буде устойчивіша. Але на ямах буде трясти)))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)