Глохне машина! Хелп!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем OstapGolf2, 14 кві 2014.

1. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Це точно все з досвідом приходить... Тепер точно до такого не допущу... :sorry:

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Ну незнаю, особисто в мене дещо інше, дещо "педантичніше" ставлення до таких речей :morning1:

3. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    а, уже немає нікого на Гольфі біля заправки...

4. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Машина, була, але скорше поїхала.
    Проблема в тому шо на карбі пропав ХХ. В прогрівочному режимі ще працює, а коли нагріється то глохне.

5. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    На карбі то міг забитись жиклер холостого ходу, в мене теж так було як тільки купив машину і 500 метрів не встигли доїхати до заправки, то потім ще так 60км мучились, не знімаю ногу з газу.

Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk

Останнє редагування: 14 кві 2014
  6. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Для DomInIc
    Привіт! Дякую за те що відкликались, мені допоміг Володимир, за що йому дуже вдячний! І вже погода була така паршива що я вже не смів просто турбувати!

Для holubets
    Володя, дуже-дуже дякую за допомогу, ціню! з мене полюбому пиво ;) для себе дізнався нове! Завтрп подзвоню до Назара, надіюсь все буде ок!

ДляWANTED
    привіт, то саме, ногу з газу не знімаю... але то трохи шось мені страшно так їздити)))
    Якби воно завтра всьо само собою пройшло... =)))) ;)

Просто шось страшнувато мучити ту машину тим газом, вона глохне, вічно заводити, боюсь ще гірше наробити...=))

Останнє редагування: 14 кві 2014
  7. WANTED

WANTED Місцевий

я теж так думав...)
    тут глянь, то була моя причина, але все робиться, я теж тоді ще був чайником)
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showpost.php?p=161511&postcount=18

8. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Ага, дякую, буду пробувати! =)

9. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Привіт) Я дзвонив до Назара, завтра до нього під"їду, але шось страшнувато їздити, коли вона глохне...=)

10. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    Думаю що від нього буде вже легше їхати :nyam2:

11. WANTED

WANTED Місцевий

Щоб не глохла, візьми підтягни тросик газу, там де він на карбі кріпиться, я в себе так робив, то як би крайняк і оберти в мене були вище 2к.

12. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Не знаю, я як затягну))) Треба буде якось так пробувати їхати... То не дуже далеко... я на левандівці а треба доїхати трохи дальше як за Янівським... на Пелехатого... але то завтра буде..

13. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    Впринципі ідея варта уваги. Роботи на 5 хв, не більше, але вже не буде грохнути на ХХ.

14. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Ідея хороша, але я не знаю чи зможу сам підтягнути) Олег казав шо підійде до машини десь діля 19-00 подивиться шо і як =)) Якщо що то запрошою і тебе =))

15. WANTED

WANTED Місцевий

гг, чувак, а ти хоть дивився під капот, там де той трос на карбі кріпиться?)))
    напевно ні, раз так кажеш) я ж теж як купив машину, то не шарив абсолютно нічого в цьому, але подивився як воно кріпиться і якось сам роздуплився, що його можна ледь ледь натягнути і оберти будуть триматись)

16. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    Підтягувати трос в нього уже нема куди, там хіба шайби підставляти; І як на мене, трос уже пасувало б поміняти, розтянутий і поламаний він вже...
    А на рахунок того, що машина глохне, то коли я зняв кришку повітряного фільтру, вона була мокра, отже карб переливає і викидує все зайве наверх (в мене таке було колись); А сама заслонка взагалі ходить собі як хоче, просто балтається під легким дотиком, таке враження, що вона і ні до чого не приєднана...
    То однозначно треба їхати до людини, яка точно розбирається в карбах, щоб все почистити, приєднати, настроїти і все буде гуд)

17. WANTED

WANTED Місцевий

В мене завбачливо,напевно, хтось тули поставив 2 грубі резинові шайби, так що на крайняк є можливість підтягнути. А карб може Олександрові з нашого форуму відправити.

Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk

18. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Привіт всім))

DomInIc Дякую за допомогу! Вчора ввечері ше, мій знайомий з роботи вертався, тоже подивився на машину, я його попросив згнати її мені в гараж, до майстра на Зимну Воду, він погодився, поки їхали він прогазува трохи так би мовити продув, і вона вже не глохне =) Каже шо повітря зайшло тому що обороти не стабільні =) залишив машину в знайомого майстра, всьо йому розказав і про заслонку і про інше, буде сьогодні розбиратися =)

Всім дякую за допомогу! =)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)