Golf 2 (NZ) - великий розхід в міському циклі

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем 4rest, 16 чер 2014.

1. 4rest

4rest Початківець

VW Golf II 1.3 інжектор 1988
    Обломився масовий провід з жмута дротів, що йдуть до «мізків». Він безхозно собі висів і на ньому тестером відчувалась якась несанкціонована нарпуга. Як наслідок суміш готувалась невірно, двигун пускався в холеричний танОк, свічки заливались бензином. Після його прилаштування на штатне місце двигунець повернув собі правильний ритм.
    Розхід поки не вдалося заміряти, але машинка їде значно краще.

2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А в мене зараз 18 літрів бензи на 100 жере, останній раз заправив 5 літрів і на 29ому кілометрі заглох. А ще педаль газу, як різко вдавити, то двигун ніби душиться і повільно набирає швидкість. Колись, пам'ятаю, в сідушку втискало, а тепер дьоргає просто. Може хтось щось теж порадить?

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ну ти ж ніби бивалий вже.
    Копай. ДТОР, лямбда, запалення.
    Явно перезбагачена суміш.

4. WANTED

WANTED Місцевий

Хто? Що? Якщо ти мені, то я в під капот не дуже люблю пхатись, чи то карб регулювати, мене тут майстри понастрашували, що поки їде, то краще не чіпати, а я і так там і вакуум достааляв, чого бракувало і картерні гази на карб пустив. Лямбди немає, бо то 2е2 карб.
    Теж думаю, що переливає, але все нема коли інструкцію до карба почитати, щоб зрозуміти що то може бути.

Останнє редагування: 1 лип 2014
  5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ну от ти і відповів на своє питання) Що може бути)
    Тепер в іншій темі питай де ремонтувати)) Або як)

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Для початку бери карб-клінер і на заведеній машині трохи підгазовуючи тросіком побризкай у всі жиклери.

7. WANTED

WANTED Місцевий

Таку процедуру якось 3 місяці тому проходив з тим клінером, але зайвою думаю не буде)
    Викручував вчора свічки, всі чорні і в сажі. Не маю аж стільки часу і натхнення, щоб повністю прочитати мануал до карба, буду хіба по трохи шукати, через що переливає. Але як прогазовував, то щось не було чорного диму з вихлопної, взагалі не було видно вихлопу, просто потік теплого повітря.

Останнє редагування: 3 лип 2014

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)