Гольф 3 глохне на холостих оборотах

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем peGas, 5 лип 2006.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Гольф 3 глохне

Не варто сперечатися. У кодного двигуна повинні бути свої ХО. Наприклад, в моєму це 1000 +/- 50. В двигуні Мартіні це біля 700. В двигуні САТа ще менше. А от вібрувати ані торпеда ані будь-що інше не повинні - якщо таке стається - треба їхати до майстра і перевіряти стан подушок двигуна.

Щодо глохнення при розвороті - дуже цікава поломка, але, на жаль, не описана чітко - який розворот (лівий, правий, задній), так само як не описані інші деталі (залежність від температури двигуна, пробігу, кількості бензини в баку, показників приборів, навантаженості машини, погодніх умов ітдітп)

3. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Подушки поміняні місяць назад.
    А які ще причини можуть бути?

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

А які ще причини можуть бути?

- Подушки поміняні місяць назад.

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Питання тепер в мене...
    Від чого мотор починає вібрувати, коли подушки добрі, оберти нормальні, машині 11 років моїй, а працює не досить плавно, відрації великої немає, але досконалою роботою неназвеш.

6. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Таке буває при поганих високовольтних дротах. Перевіряється при заведеному двигуні в повній темряві - якщо десь скаче іскра, значить вона не проскакує в свічці і один циліндр губить такт, що призводить до коливання мотором...

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

питання надзвичайно актуалізується, ціни на заправках просто здуріли, тож економити треба на всьому, зокрема і на ХО

8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

мало того якість бензини погіршилась в мене 1,4 і то відчуває з 1 разоку не хоче заводитись

9. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Цікава темка, хоча вже стара.
    Було в мене таке саме. Перевірив компресію - в одному циліндрі вона взагалі відсутня!!! Розібрали хлопці і виявилось що прогорів клапан. Поміняв заодно всі клапана, кільця, вкладиші, прокладку головки і колекторів, ну і заодно свічки. Двигун ожив мов новонароджений. Доречі перед тим всім ремонтом трохи побавився з регулятором холостого ходу, бо думав що причина в ньому.
    Напиши пліз вирішив ти проблеми з двигуном чи ні і як? Цікаво всетаки:tongue:

10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

так вирішив, просто дросель почистили :)
    мне скоро чекає заміна колець :sad: грошей на то ше не маю :sad:
    Напиши який в тебе двигун і чи ти його тюнінгував, в мене також 1,4

11. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Класно, що ти обійшовся тільки чисткою дроселя.
    Мій двіжок (доречі він в мене ABD) коли розібрали і подивились, то мені це вилилось в заміну всіх клапанів, направляючих, кілець і вкладишів. Це так, щоб вже до нього скоро не лазити. От тобі і весь "тюнінг". В принципі, я так думаю, що ABD нема сенсу тюнінгувати :cry:
    А де ти чистив дросель і може порадиш де можна почистити бензобак???

12. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

на шкода сервісі там в мене знайомий колись ппрацював. бензобак не знаю а нашо його чистити?
    А зараз мені дросельну заслонку треба поміняти... обороти знов плавають.... на сервісі як підключаєш комп пише помилка і всьо. кажуть міняти

13. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Я би на твоєму місці, перед тим як міняти дросель, зробив ось це:

http://http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=40313

В себе я таку профілактику зробив, бо після ремонту двіжка плавали оберти. Це спостерігалось в холодну погоду і супроводжувалось клацанням якоїсь релюшки під панеллю. Почистив контакти РХХ, помив усі шестерні і гарненько їх змазав. Проблема зникла:lol:
    Доречі на Шкода сервісі працює моторист (напевно ще працює) Мирон, толковий чувак.
    Нашо бак чистити? Та в мене коли пальне на резервній поділці (а це проблизни 7 л. по книжці), то на поворотах бувають провали в тязі. Може там вже грязюку засмоктує;)

• Подобається Подобається x 1
  14. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

у львові є 3 шкода сервіси :)
    я не дуже поняв шо там пише по тій ссилці :oops:
    а про то шо клацає то ввас клацало часом не справва? бо в мене є якесь клацання так дістає... і не знаю шо то.... головне шо воно не систематично... тобто появляється коли хочеться і зникає
    то ви самі чистили контакти і мили шестерні?
    Дуже вам дякую за відповідь

15. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=40313
    по цій ссилці описаний процес процес чистки регулятора холостого ходу. Найчастіша проблема його глюків це підгорівші контакти. Якщо плавають оберти, то проблема в цьому регуляторі.
    Розбирав і чистив сам, нічого складного нема, але обережно з розбіркою корпуса;-)
    Ти, випадково, не мав справи з чисткою бензонасоса?

16. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

Якщо в тебе інжектор, то я більш ніж впевнений що це датчик холостого ходу, там є трубка яка іноді тріскає і коли стаєш на нейтралку вона глохне. Або його самого треба поміняти!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)