Гольф мк 2: потекло масло, що робити?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Sirko mk1, 4 лип 2012.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Дефлектор має торчати з клапанної кришки грибком (так на бензинових і ТД двигунах).

А на дизелі просто шланг вот такий

Останнє редагування: 5 лип 2012
  2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Спору нема. Є дискусія, яка звелась до того, що я не розумію для чого кип'ятити чи пропалювати кк ! Якщо можна промити !
    Хіба що нема дефлектора масляного і кк перетворилась в згусток сажі і масла !

3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Та ні не спор, доходимо спільного знаменника. Як краще робити.
    Доречі фото кришки не моє, але в мене сіточку взагалі не видно, хіба, що
    1/8 її поверхні.
    А після 10 хв. у воді з каустичною содою не тільки з сіточки все (чи в основному все) повідлітало, а й вся внутрішня сторона кришки стала блискучою не прикладаючи зусиль.

4. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Клас! В мене такий самий, як на фото 2. Дизельний мотор. Але де там той дефлектор?

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    а ну ок. тоді все ясно

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Саша ! Ти прікаліст ? ! ? Який грибок ? ! ?

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    до нього йде шланг і його не видно , як я розумію він за мотором.

8. Sirko mk1

Sirko mk1 Active Member

Golf II 1.6 td, Seat Toledo 1L 1.9TD
    Sasa а що ти казав про випускний колектор та масло, його там не повинно бути ?

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я думав ти про сапун. Хотя бачу що вже не зовсім розумію про який пластиковий дифлектор кажеш ти.

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Там мають бути тыльки вихлопні гази. Якщо там масло то його туди напевно або через кільця випльовує або щось там про турбіну казав Green

11. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    № 20 - масляний дефлектор гбц.

• Подобається Подобається x 1
  12. Sirko mk1

Sirko mk1 Active Member

Бляха я вже написав Куму , але поки дочекаюсь відповіді серце певно встане, можете просто абстрактно написати, де може текти якщо слід масла проходить десь на рівні випускного аж до низу там де сальник колінвала

13. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091

Ось фото кришки з якою я такі дії проводив.:gamer:
    А на рахунок того дефлектора, то в мене такого не було, як на схемі під позицією 20. :shok:
    Певно німці, ще за Радянської влади в Бундесі скрутили (поняли, що то зайва деталь ):dance2:

14. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Напиши чітко і ясно :
    Звідки сочиться масло (з під кк ? чи з під гбц ? чи просто між гбц і вип.колектором ?)
    Мотор має перед, зад, лівий бік (де навісне), і правий (де маховик), якщо дивитись у мот.відсік. Як ти бачиш сальники кв ? ХЗ ! Передній закритий кожухом грм, а задній картером маховика і сцепи ?
    Напиши по-людськи де те масло ? І чи багато його ? На землю скапує ? Чи потіє ? Чи сочиться ?

15. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Та да, я підтримую. Нехай чітко опише, а то ми тут споримо, а в хлопаки проблема я розумію залишилась не вирішена.

16. Sirko mk1

Sirko mk1 Active Member

Як би вмів то б пояснив відразу, я як раз намагаюсь зрозуміти де воно сочиться, [​IMG]
    то що обведене червоним вимазане маслом, ззаду мотора за кожухом ГРМ.
    - Як ти бачиш сальники кв ? Міняв рульові наконечники сьогодні зранку

17. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    а дим з вихлопної не змінився? коли ви продіагностували що з випускного колектора то мав би синій валити, бо масло горіло б

18. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Сірко mk1. Моя тобі порада - не діагностуй сам і тим більше не роби висновків про поломку. Якщо ти зранку міняв наконечники рульових тяг і "побачив" сальніки колінвалу, то цікаво що під тим терміном ти розумієш ?
    Сальники колінвалу ? Що це ?

19. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    І ще одне.
    Дуже важливо !
    Колись, давно, коли я собі купив перше авто, то в першу чергу я купив КНИГУ "РЕМОНТ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ VW РАSSАТ ІІІ, 1988-1992 г.в.", а не мухобійку, аромат "яблуко-ваніль" чи чохли "Rасіng tеаm"
    І дотепер, до кожного свого авто купую такі книжки. І всім рекомендую. Прочитавши їх можна присоромити більшу половину "майстрів", особливо гаражних.[​IMG]

20. Sirko mk1

Sirko mk1 Active Member

Я нічого сам не діагностував і не робив висновків, я стояв біля майстра і слухав що він говорив і показував, показали мені місце звідки можливо тече, назвали причину через що може текти. Звичайно що сам сальник я бачити не міг. Сумніваюсь що ще десь продаються книжки по обслуговуванню Г2 , все що мене цікавить дізнаюсь на цьому форумі або гуглю, якщо чогось не розумію створюю тему. Мене не потрібно потикати тим, що я не шарю, я це і так знаю. "а не мухобійку, аромат "яблуко-ваніль" чи чохли "Rасіng tеаm" - таким не страждаю. Всім дякую за допомогу більше допомагати не треба.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)