Гольф мк 2: потекло масло, що робити?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Sirko mk1, 4 лип 2012.

1. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Друже ! Сірко mk1 ! Мав і маю щире бажання тобі допомогти !
    В жодному разі не хотів тебе якимось чином образити ! Абсолютно !
    Та і не про тебе особисто мова ! І не про твої чи мої смаки і уподобання, досвід і т.д. і т.п. Нормальна і цікава дискусія.
    А такі книжки є на кожному автобазарі, при чому це дослівний переклад з німецьких оригінальних, ціна 100-150грн. Наявність - вагон.
    Оригінальні книжки VW.

Останнє редагування: 5 лип 2012
  2. Sirko mk1

Sirko mk1 Active Member

Golf II 1.6 td, Seat Toledo 1L 1.9TD
    Книжки пошукаю, як розберуся напишу в чому була проблема.

3. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Не ображайся, тобі хочуть допомогти і відгукуються на проблему. Порада з книгою як на мене хороша, в пп скинув зідки сам замовляв

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Аналогічна проблема була у мене на В4, "срало" маслом у даномі місці. З Юрою Кумом дивилися, заглядали і ніяк не могли зрозуміти звідки воне тече. Думали з горловини(бо у мене вона трохи крутилась), витирав трохи їздив і дивився чи знову немає підтікань.
    І так їздив ще майже 1 місяць поки мене це вже не дістало конкретно, і я не поїхав до майстра де виставляв кут запалення, і заодно ще раз передивилисб все. І проблема виявилась у сальниках. Після заміни всіх (трьох) сальників ніяких підтікань масла немає.

П.С.Коли знімав кришку захисту ремнів, то конкретно сильних підтікань не бачив, але все таки воно звідти "срало" і закидало далі по ходу.

5. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Грін, на синій книжці роки перебільшені як на Г2, Дж2. Як вона по змісту?

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Все нормально. Це суто по дизелях. З 84р.в по 93р.в. Там же ш реальний рік випуску і модельний рік не співпадають. Модельний рік на VW починається 1 серпня, а не 1 січня ! Так і пишуть !
    Мій корч з 6жовтня 88р.в., а р.в. значиться 89 !
    По змісту синя чуть гірше жовтої. Але жовта лише бєнза, але є і по Сірках.

7. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Опапулєчкі, такі книги вперше бачу з часом придбаю, уточніть точніше де чи в кого питати. Але з часом.

І так, проводячи дискусію, багато чого ново дізнаєшся!
    Sirko mk1 - тобі дякую, що підтримав тему!

8. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Таких книжок на кожному автобазарі - вагон ! Це абсолютно не дефіцит !

9. wwB2

wwB2 Active Member

VWB2
    Пробачте що вклинююсь, але я таким самим методом скористався,- взявши на халяву кулер з дизеля ауді повністю забитий кипятив в звичайному стіральному порошку а з нього поперло і бруд і політинен який хтось нахапав конкретно! В результаті кулер чистий і підігнаний під мій В2 тільки ще не стоїть.

• Подобається Подобається x 1
  10. Sirko mk1

Sirko mk1 Active Member

rusmask:
    "Аналогічна проблема була у мене на В4, "срало" маслом у даномі місці. З Юрою Кумом дивилися, заглядали і ніяк не могли зрозуміти звідки воне тече. Думали з горловини(бо у мене вона трохи крутилась), витирав трохи їздив і дивився чи знову немає підтікань.
    І так їздив ще майже 1 місяць поки мене це вже не дістало конкретно, і я не поїхав до майстра де виставляв кут запалення, і заодно ще раз передивилисб все. І проблема виявилась у сальниках. Після заміни всіх (трьох) сальників ніяких підтікань масла немає.
    П.С.Коли знімав кришку захисту ремнів, то конкретно сильних підтікань не бачив, але все таки воно звідти "срало" і закидало далі по ходу."

проблема виявилась така ж, тече з тих сальників, правда не знати точно з якого, ще виявилось що не так вже й сильно тече, тому сальники буду міняти разом з ременем і роликами, щоб зайвий раз туда не лазити.
    щиро дякую Куму за діагноз =), і Гріну за поради щодо майстра і книжок.
    П.С. Знайшов дві книжки в електронці і на халяву, якщо кому цікаво закину посилання.

11. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Якщо по дізелю, мені цікаво, кинь ссилочку. Дякую!

12. Sirko mk1

Sirko mk1 Active Member

нажаль по дизелю ще не знайшов

13. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    каустическая сода может и не взять, этих отложений накопленных годами эксплуатации...
    я выжигал паяльной лампой, можно горелкой (что кабана смалят), авто геном, но без фанатизма)...
    прокладка меняется легко, только брать нужно хорошего производителя, например Elring

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)