Golf Variant

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Michael, 19 кві 2008.

1. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Відповідь: Golf Variant

Якщо ти купуєш Гольфа на Алексі, то ну їх нафіг з їхніми тест-драйвами. Колись я знімав у них тест-драйв з новим Nissan X-Trail (так, ця кантора ще й Ніссани продає). Значить було так, Ніссан заїжджає в калабаню (спонтом всюдихід) і тіпа без напрягу виїжджає з неї, але фішка в тому, що на дні тої калабані були бетонні плити щоб цей всюдихід не застряг і, мов справжній герой, виїхав з грязюки. Але при тест-драйві той Ікс-Трейл зносить в бік з бетонної плити і він одною стороною сідає ричагами на ребро бетонної плити :-D. Сцена була афігєнна коли менеджер розувався і закочував штани, щоб причепити буксирувальний трос до цього всюдихода. Коли його почали тягнути, то було чути плач ричагів :cry: Ой співчуваю я тому клієнту, якому попався той Ніссан.
    Так що оглянь свого Гольфа на ямі, бо може виявитись що вони його десь по бордюрах ганяли :-(

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

а откуда ти то взнав?

Додано через 2 хвилини

3. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6

Ти мене лякаеш :shock:
    Так, купую на Алексі. А при огляді машини перед остаточним розрахунком зможу її крім ззовні ще й на ямі подивитись?

Додано через 6 хвилин
    Від менеджера салону пост-фактум. Хотів мене порадувати, а я чомусь не дуже зрадів :evil:

4. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

незнаю чи в них так прийнято, але я думаю ти маєш таке право дивлячись на обставини. Я тебе не лякаю, просто навів приклад з побаченого своїми очима ;)

Додано через 2 хвилини
    цей менеджер має всі шанси на звільнення :mrgreen:

5. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6

Нічого, я на мобілку записав, правда якість сам розумієш яка...
    Показували Гольф, але передача якась скомкана та невиразна, скласти по ній враження від Гольф Варіанта практично неможливо ІМХО. З салону Алекса показували здається чорний Гольф Варіант 1,9 TDI механіка , а мій сірий 1,6 автомат ганяли по місту - я так зрозумів по Науковій і ще якоюсь замизганою земляною дорогою не знаю де.

Додано через 4 хвилини
    Не думаю що це ідея менеджера з моєю машиною. Скорше всього це керівництво салону рахує що все що є на їх території їх власність :)
    Вина менеджера що мене не попередив, коли машину забирали на тест-драйв, я б під'їхав і всім юридичною мовою пояснив все що я з цього думаю.

6. Shady

Shady Новачок

vw golf 2

для якого каналу знімав тест-драйв цього х-трейла?
    запису немає?

7. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6

Вчора забрав з салона своє авто :-D

Додано через 12 хвилин
    Хто з спеціалістів може підказати - в кармашку поряд з ручником є місце чітко під відкривачку для пляшок, а самої відкривачки немає... Це норма чи норма для України :lol:;) ?

8. euroman

euroman Новачок

VW Golf V 2007

Кіт,будьте більш обережні у висловлюванні своєї думки...

• Подобається Подобається x 1
  9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Добре. Можна ссилочку де ти то помітив? :)

10. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6

це слід від славнозвісної відкривачки...

11. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

Я в Києві недавно сидів в автосалоні в Г5 Варіант, то там відкривачки не було, але таке саме місце під неї було.
    Може вони їх потім продають як оригінальний аксесуар? :)

12. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T

Пишу звичайно пізновато, але я коли дивлюсь Тест драйви по телевізорі то ЗАВЖДИ думаю а кому вони потім ті машини тулять після тест драйвів(чено кажучи думав що це їхні власні спеціально щоб клієнтів акатати як на тойоті), бо вони їх всякими розворотами і т.п. її тупо вбиваю (не моє не жалко), я б тепер (бо колись і сам розворотами страждав) такого не робив на СВОЇЙ (на чужій можна) машині, я якби побачив що хтось таке на моїй машині мутить, мяко кажучи бав би не задоволений.

Додано через 7 хвилин
    РОЗКАЖИ як машинка !!!

13. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6

Ну на згадку від тест-драйвів мені залишилась тільки плямапосеред пасажирського переднього сидіння - трохи на нерви діє але терпимо. :???:
    А машинка сподобалась, навіть привикає (машинка) до мого стиля водіння і стає з часом все резвіша і резвіша (1,6 все ж таки "рвати" з місця не хоче). Зараз відкатаю 3 тисячу, попробую покрутити на "спорт" режимі автомата, подивлюсь що й як.
    Ну а коли після пів-місяця перерви сів в свій старенький Ланос - ще більше свого Варіанта поважаю :-D
    p.s. Все познается в сравнении - глубокие слова.

• Подобається Подобається x 1
  14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Дурниці, зітреться.

Вітаю з новою машинкою, попутного вітру і поменше гайців!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)