Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Ваші розповіді про ціни на франківському базарі пробудили в мені бажання поїхати туда і спробувати все-таки продати свого звіра за файні гроші
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? В мене теж таке бажання з'явилось. Їдем гуртом:mrgreen:
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Схаменіться шалені! Хіба маєте вагон нервів?! Ви туда як заїдете в 7 ранку то щвидше 2-3ї дня хер виїдете! Нєєє я свого звіра буду продавати в Львові.... я махав оті базари
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Ну і шо? Он ми від 23.00 до 5.00 фігньою страждали, розшифровували твої записки сумашедшого, і нічо, з нервами все ок
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? порівняно з квестом базар це райський відпочинок, їдемо всім клубом окуповувати Івано Франківськ,
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? ну тоді я не їду, я мафії боюся, і взагалі ми ше так точно і незнаємо як ти їздиш, вон дивись кіндер взнав і взагалі пропав1:grin:
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Він боїтся мого конкурента Зловлю плагіатора, і:evil: ..... і...і зфотографую
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? еее... продавати звірів за файні гроші треба було тоді, коли туди приїздили файні люди (ми, тобто))) )... А так, значить, ми тама застали з кілько розвалюшок, а тепер вся братва мотоне на базар і все, що є хорошого, продасть місцевим! )))) Не гостинно, не гостинно )))
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? я думаю, що можете до нас приїздити і подивитись. От якраз на 750 років міста Лева:-D
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Та я не пропав, мій Кінь Пасат захарив + робота добиває + жінка мордує що не бачить мене постійно, а так я з Вами!
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Який нафік конкурент, я твого конкурента ще рік тому продав... :mrgreen: Маю тепер Ласточку з клімат-контролєм, який то тобі плагіат? мене фотографувати? ого, дорого тобі фотосесія обійдеться :shock: :mrgreen:
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Я про оранжеву. І фотографуватиму того, хто нахуліганив в центрі минулого місяця
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Хаха, ти БУДЕШ фотографувати хто нахуліганив МИНУЛОГО місяця... Ну чувак ти підняв мені настрій з самого ранку, це на кшталт того як падав прошлогодній снєґ. а-бу-га-га:mrgreen:
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? На ці вихідні вже домовились, їдемо ще в Харків (( А до Львова я б -- да... Шикарне місце! Правда (прошу панів-львів'ян не ображацця ) в Франківську мені теж дуже сподобалось -- от тяга в мене до западняцьких міст )))) -- компактні, затишні, красиві, як іграшкові... Коли мені осточортіє в Києві остаточно -- плюну на все слюною, та переїду до Львова, Франківська або Кам'янця-Подільського (там минулої осені і взагалі залишилось мое серце -- нафсігда))))) Ніякі югА та ін. не зрівняються... Якби ж я роздуплилося раніше, познайомилися б в минулі відвідини Львова, але ж -- хороша мислЯ приходить... пізно.
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? ти як завжди в тему відповів :mrgreen: :mrgreen: Питанням на кілограми - відповідь в літрах, це в сам раз :-D :-D :-D :-D
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Didry угу приїжай В клубі вон Мартіні свій гольф продає а я пасата продаю Може шось і вибереш
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? Та ж уже квитки на п'ятницю вечір до Харкова! (( Хіба вже на наступному тижні... Мене й так вдома гризуть вже, що я сайгачу по Україні, ганяюся хрін зна за чим )), а ні б -- "як то всі респектабельні громадяни, взяти кредит та купити не якийсь там недобиток (а що вони шарять в машинах?!), а ніссанчик, маздочку, шевролетик (із "мильниць")або (увага!!!!) -- Яріс ЧЕРВОНОГО КОЛЬОРУ(!!!)" Тьху! Гидота! )))) (сподіваюсь нічиї душевні струни не зачеплені і нікого з поцінувачів вищеперечислених авто не ображено -- це суб'єктивно повністю)
Відповідь: GOLF з Ів.-Франківська -- чи має сенс? До речі, шановний, а серйозно -- чи не скажете, за ... наскільки файні гроші маєте на меті продати? За... середньофайні чи... зовсім файні? Як у Вас "знацне та моцне" )) авто і мій фінстан потягне Вашу файну ціну -- так мені не впадло буде і ще раз до вас зганяти.. Пишіть, як хочете, в приват, чи сюди, чи на мило di_2@ukr.net... як зручно Вам... А, і ще -- а у вас бензин чи дизель?