golf2 1.3 підбур 2 е дуже великий апетит

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Васьок або ZiK, 27 бер 2012.

1. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Не так написав, по вигляду можна визначити, а точніше взнати по номеру чи то коду карба.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

2. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    ну не знаю...я як катаю то ніколи в обгонах\ривки зі світофора не відмовляю..на тапку жму..бувае і від світофора вистрілюю до 100-120км\год якщо є можливість(нормальний відрізок дороги) і дозволяють обставини(немае людей- дорога поза місто) такшо 12літрів це норма)))

звичайно якщо боятись натиснути на тапку і їхати як пенсіонер то буде менше:pardon:

3. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8

4. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8

5. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    чесно я перший раз таке чую що 3-й бере багато , в мене є сусід , має 3-го гольфа бензин 1.8 інжектор , ми з ним поїхали до Києва , була робота важлива , колега хтів розхід перевірити , коротче ми викачали оітри 4 бензини , все що лишилося . не висмоктувалося , коротче їздили по Львову поки бензин не закінчився , залили літру максимум , доїхали до заправки залили 30 літрів тоді бензина була по 10.00 рівно , поїхали до києва , поставили машину , наступного дня поверталися додому , заїхали знов на заправку , заправили знов рівно 30 літрів , доїхали до Львова , пів години постояли в центрі , приїхали додому , бензини ше мінімум літри 2 було коротче по трасі 5.5 - 6.0 максимум , всетаки інжектор то тема

6. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    доречі носок порадував мене..після заміни свічок декілька раз засікав розхід..по місту до 10ти при більш менш полюдській їзді...(не режим пенсіонера)...після 16тилітрів аж серце радуеться:cool:

7. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    вот про шо і я говорю! шо розхід завеликий!.....по місту іде 11-12 літрів

8. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    Є ще одне запитання , можна зробити , так , щоб машина на заводці менше брала , якщо так то напишіть хтось , як то зробити , і ще одне якщо машину не стартером заводити а від толкача , який варіант економніший , так цікаво , може питання і дурне , але всетаки , хотілося б чути відповідь на нього

9. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Ти що куриш? Хочеш економити з толкача заводити:rofl:
    Бачу Гольф ще не продався.

10. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    я його не продавав , просто закинув на РІА і він там стояв, шоб можна було писати повідомлення

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Згідно показів бортового компа, мій Гольф при запалюванні бере 49,9 л/год., тому сумліваюся, щоби реально було знизити апетит. Хіба що, як казав baksius, піпхати :dance:

12. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Можна зробити щоб взагалі не брала.
    І це дуже просто зробити - Не заводити авто.

13. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    а що бюуде якщо часто від толкача заводити ?

14. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Я думаю, що ремню ГРМ прийдуть "вафлі ку-ку-ру-ку"

15. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    ясно дякую за відповідь

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    З якого це дива? Думку вважаю невірною.

17. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    А ціну то нафіга таку вліпив?
    Ти розумієш, що людина яка хоче продати авто заходить на сайт оприділитись по цінах і відштовхується від тих що на сайті не знаючи що тобі лише треба було зарегатись щоб писати повідомлення.
    Я веду до того що якраз шукаю авто і вже передивився купу вбитих корит майже по салонній ціні, і питаю в власників звідки така ціна а вони кажуть подивись на ріа які ціни. Но вони не знають що на ріа, сука, комусь треба писати повідомлення.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)