Golf4 VS Golf5 - що б ви вибрали?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем MARTINI, 1 кві 2012.

1. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    ги-ги чи ха-ха як би незвучало , але перереробляли бо неможливо було по Польщі ганяти

2. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    сьогодні з молоткма пішла Авенсіс універсал чорна, яй цаца,яй як вона мене в такому варіанті пре

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А тим часом автора теми роздирають протиріччя і муки вибору... Від 14К вже починаються нові машини класу С в базі, а від 16 з непоганим фаршем :) Нью Поло, Поло седан, Сеат Ібіца, Хюндай Акцент, досить цікаві пропозиції у Фіата - Лінеа і Гранде Пунто... Винос мозга :)

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Ігор, моє ІМХО - брати машину в базі, чи краще б/у декілька років але з нормальною начинкою - я би вибрав таки другий варіант.
    незабувай, що при купівлі нового авто ще треба буде трошки грошенят (близько 5-7% від суми) заплати за всякі реєстрації/податки/пенсійні фонди ітд ітп

бери собі гольфіка четвертого, і катайся на здоровя. і помалу підзбируй на новіше

5. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Я думаю, за б/в авто 7-8 тис. у.о. - максимум можна віддати і кататись (ауді 80 чим не варіант?). Бо далі можна нове взяти (яке-не-яке).
    З іншого боку, 14-16 тис. + податки (а ще, не дай Боже, кредит)- і то за що? за машину? без якої в принципі (не бийте мене сильно) можна обійтись...
    Мораль: якщо нема нової такої машини, яку хочеться обняти і не відпускати, і заради якої готовий економити на всьому і працювати в кілька змін - то шукай щось дешевше б.в. Якщо і того підходящого нема - катайся на чому маєш. Пам"ятаєш,
    "деколи тільки втративши щось, починаєш по справжньому починаєш це цінувати..." :)

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну бачиш, скільки людей, стільки думок. От Генрі Форд на запитання "яке авто найкраще?" відповідав "нове" :)

Як не крути, старе авто - це лотерея. Можна на такий гемор потрапити, шо мало не здасться. Але його через два роки продасиш за майже ті самі гроші шо купив.

А нова машина за той же час втрачає процентів 20-30 ціни. Зате за ті гроші ти позбавляєшся від всяких проблем і спілкування з нашими горе-майстрами, тільки масло міняй і бензин заливай. Це економить досить багато часу і нервів, не кажучи про гроші. В бензині, до речі, теж економія, от Хундай Аксент анонсує 6,5 літрів на 100 в змішаному циклі, при потужності 123 коника...

Наразі я не вирішив... Маркетологи кляті все так закрутили, що ідеальної машини не буває, всюди є + і - :)

7. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Скоро має вийти пижик 208, на другий рік Логан ІІІ, а там і фабія нова має бути... Вибір мав би зрости...
    Удачі в виборі. Теж мрію про нову машину, сподіваюсь колись та й зароблю грошенят...

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Навть ті люди, котрі їздять на нових машинах, мріють про новіші ;)

9. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Ну з приводу горе-майстрів і економії грошей, то я б поспорив.
    Не забувай за таку річ як офіціне ТО. Так там гроші летять як у пусту бочку і ні за що.
    Батько їздить на АВЕО, купив у 2008 році нове, так він відмовився від гарантії, бо там відношення до клієнта гірше ніж в деяких гаражних майстернях. А гроші деруть навіть за послуги, які не надають.
    Але проходити таку садо-мазохістську процедуру мусиш регулярно, бо інакше відмовлять у гарантії.
    Крім того у гарантійному ремонті теж не можна бути повністю впевненим. Можуть відмовити будь-коли, причину вони точно знайдуть.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    То правда, офіційне обслуговування то дуже важливий аспект. До речі, як наш "Алекс" в тому плані?

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    гидота одна

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Друзі, хто останнім часом купував нове авто? При вартості машини у 150К грн, скільки складають подальші видатки? МРЕВ, податки, страхівка... У 160К влазить?

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Порахуй сам:
    1. Пенсійний- 3.5%
    2. Перша реєстрація- ~700грн (офіційно)
    3. Цивілка
    4. Страхівка каско- 6.5-7% (на цьому можна зекономити:D )
    5. Аптечка+вогнегасник+коврики+ще всякі дрібниці.
    6. Гума+диски(відповідно до сезону)

14. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Ігор, можливо орієнтуйся на маайже нові автівки...перелянь пропозиції з пробігом до 20тис км...10-15тис км...карочє щось майже нове ;)

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ой, а я би не ризикувала таке авто брати. Хіба щось добре продають після пробігу 10 тис.? Усі знають, що, виїхавши з салону, авто відразу тратить мінімум 30% своєї вартости. Тому новим автом їздять як мінімум 3 роки.

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Знавці, а чи можна в Гольфах і Сеатах 2008 року превірити реальний пробіг? Я знаю, що в нових автах він фіксується не лише на одометрі, а ще в якихось вузлах. Якщо можна, то де?

17. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    небрехатиму ,але в памяті компа вроді є такі дані ,якось мій електик на гольфі знаю перевіряв

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    У моєму бусі майстер визначив реальний пробіг під час звичайної комп"ютерної діагностики.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)