Гольфик дьргатись почав((

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем GorSa, 20 тра 2011.

1. GorSa

GorSa Початківець

Golf III 1,6 1995 р.в.
    нажаль мої проблеми продовжились... Гольфик захлинається і кашляє коли різко давити тапок, дьогається дуууужеее! і здається зріз розхід бензину. нагадаю шо я промив бак і поміняв фільтр... результату ніякого. симптоми пропадають коли проїжджаю 30-40 км на 4-5 передачі на високій швидкості, далі ще 200 км трасою валю без проблем, потім прихжджаю в Львів і все починається знову. вирішив що потрібно шось робити, підказуйте з чого почати, куди їхати, хто може в тому допомогти?

2. kym

kym Аксакал

a 100
    почати треба з того щоб подивитись свічки після того як подьоргалась трохи. Здається в тебе розстроївся вприск в якомусь з режимів.... тре діагностику робити.
    можеж підїхати продіагностуєм.

3. GorSa

GorSa Початківець

Golf III 1,6 1995 р.в.
    kym є можливість зробити ту діагностику піля 18:00? з роботи мене фіг відпустять(

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Є можливість.Тільки з часом трохи напруга..... хіба десь під кінець тижня.

5. GorSa

GorSa Початківець

Golf III 1,6 1995 р.в.
    ок, наберу тебе...

6. гольфуня

гольфуня Початківець

golf 1.3
    всім здоров)в мене то саме.скорше всього фільтр.або система засмічена.в мене листя чогось в фільтрі було)))

7. voxa5

voxa5 Новачок

Passat 1995
    Всім привіт. Додам ще своїх 5 копійок.
    Вчора машина (пасат 1,8 моноінжектор 95р.) почала смикатись трохи, а сьогодні вже разів 7 заглох, поки доїхав на роботу.
    Значить, на сервісі довго копались - проблема була в тому, що дроти в фішці, яка входить в інжектор просто пообривались.
    Витягнули, спаяли, поставили і всьо. Їде.

8. gyrza

gyrza Новачок

Гольф 2 GTI
    Добрий вечір всім, читаю і надіюся що щось найду , в мене гольф 2 GTI 1,8 бензин механічний інжектор (павук) -ситуація та ж сама до половини газу оберти набирає а після половини починає тупити і захлинатися, фільтра міняні свічки нові, дроти також. Сьогодні знімав форсунки і виявилось що при малому газі вони розпилюють але при цьому ще й капають а одна взагалі бє струєю - поможіть )))

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну ..мехінжектор має свої особливості і іх не можна рівняти до всіх інших.
    Який розхід палива і чи тримає ХХ. В тебе явний симптом нехватки бензини... провіряй насос і напругу на ньому.

10. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    Пиривіт всім! Така проблема, гольф 3 1997 двигун 1.4 AEX, в баці щось є, їде нормально, коли стрілка палива переходить до червоної зони, при розгоні починає втікати педаль газу, відпускаєш, тиснеш знову і всьо норм. Підкажіть в чому проблема може свічки??

11. kym

kym Аксакал

a 100
    В баці точно щось є і то щось називається бензонасосом.Будеш їздити на пустому баці будеш міняти насоси як шкарпетки.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)