ГПК на Golf 2

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем MARTINI, 22 тра 2006.

1. SAM

SAM Початківець

Golf II GTI 1.8 16 v, KR 139 коняк
    Відповідь: ГПК на Golf 2

Почитай, дуже все толково розписано http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=vw_faq09#9.1.5

2. SAM

SAM Початківець

Тиждень назад закінчив собі ЄПОПЕЮ УСТАВКИ ГУРА!
    там де хомут на насосі - то є штуцер обратки на бачок, я взяв жигульовський патрубок (потрібно було вкоротити , а я оригінальний пожалів різати), поризав його і з єднав з металевою трубкою обратки, перед бачком - знову патрубок , хомути, бачок!

По карданчику - стають як рідні з Г3 та В3!
    якщо брати усе в зборі з Г3 (як я робив), то потрібно звернути увагу на шківи і тяги, на Г3 вони довші (а мож то мені рейку від В3 втюхали - хз)!

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Вітаю з завершенням епопеї!:)

4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

SAM, а шо то в тебе за такий ГТІ (некажучи вже за комплектацію з КР) що гідрачя нема :)

доречі бачив оголошення в Вашому магазині про продаж гідрачя.. кому треба подивіться туди ;-)

5. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а шо на всіх ГТІ по заводу був гідрак?

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Я скажу по іншому.
    Не на всіх Г2 GTI с заводу стояли ГПК!!!!!!!! То є догма!!! :) Сам бачив Г2 ГТі 16В КР мотор, а підсилювачем там і не пахло!!!

7. Solaris

Solaris Аксакал

наскільки я орінтуюсь то так..

тут справа в тому що моделі вже більше 20 років і за ті роки вже можна було поміняти все що хош.. а рульову рейку знайти не так вже і легко, тому не здивований буду якщо на оригінальному ГТІ її зараз немає..
    другий варіант це такий ГТІ який був в Мартіні.. людина сама собі помалу збирала тому і двіжок і салон і ходова була а рейки йому нетреба було ось і не поставив..

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

ГПК в свій час це була опція!!!!

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

неможе такого бути!

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Та машина була неушатана, а жива й здорова. А ГПК не було у неї С ЗАВОДУ. :)

11. SAM

SAM Початківець

86 год , гура нет по умолчанию!
    ближе к 90-тым уже появились!

Машина - оригинал! в те года это действительно была опция за которую нужно платить! Видать первый владелец моего гольфа денег на кожаный салон и мощный мотор не пожалел, а на ГУР- зажал! :)
    А мож и стоял, со старта, т.к. кронштейн под насос у меня был....мож и был гур с завода, но за 20 лет его кто-то сменил на механику....

12. Solaris

Solaris Аксакал

слухайте хлопці..
    а скільки та рейка з гідрачьом ходить??? хоч довше ніж звичайна чи менше??

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

в мене рідна. їде чемно вже 230-ту тисячу.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)