Відповідь: ГПК на Golf 2 Почитай, дуже все толково розписано http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=vw_faq09#9.1.5
Відповідь: ГПК на Golf 2 Тиждень назад закінчив собі ЄПОПЕЮ УСТАВКИ ГУРА! там де хомут на насосі - то є штуцер обратки на бачок, я взяв жигульовський патрубок (потрібно було вкоротити , а я оригінальний пожалів різати), поризав його і з єднав з металевою трубкою обратки, перед бачком - знову патрубок , хомути, бачок! По карданчику - стають як рідні з Г3 та В3! якщо брати усе в зборі з Г3 (як я робив), то потрібно звернути увагу на шківи і тяги, на Г3 вони довші (а мож то мені рейку від В3 втюхали - хз)!
Відповідь: ГПК на Golf 2 SAM, а шо то в тебе за такий ГТІ (некажучи вже за комплектацію з КР) що гідрачя нема доречі бачив оголошення в Вашому магазині про продаж гідрачя.. кому треба подивіться туди ;-)
Відповідь: ГПК на Golf 2 Я скажу по іншому. Не на всіх Г2 GTI с заводу стояли ГПК!!!!!!!! То є догма!!! Сам бачив Г2 ГТі 16В КР мотор, а підсилювачем там і не пахло!!!
Відповідь: ГПК на Golf 2 наскільки я орінтуюсь то так.. тут справа в тому що моделі вже більше 20 років і за ті роки вже можна було поміняти все що хош.. а рульову рейку знайти не так вже і легко, тому не здивований буду якщо на оригінальному ГТІ її зараз немає.. другий варіант це такий ГТІ який був в Мартіні.. людина сама собі помалу збирала тому і двіжок і салон і ходова була а рейки йому нетреба було ось і не поставив..
Відповідь: ГПК на Golf 2 86 год , гура нет по умолчанию! ближе к 90-тым уже появились! Машина - оригинал! в те года это действительно была опция за которую нужно платить! Видать первый владелец моего гольфа денег на кожаный салон и мощный мотор не пожалел, а на ГУР- зажал! А мож и стоял, со старта, т.к. кронштейн под насос у меня был....мож и был гур с завода, но за 20 лет его кто-то сменил на механику....
Відповідь: ГПК на Golf 2 слухайте хлопці.. а скільки та рейка з гідрачьом ходить??? хоч довше ніж звичайна чи менше??