GPS

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Monkey, 15 жов 2007.

1. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Відповідь: GPS

Користуюсь прогою iGo 2006 Plus. Програма дуже зручна, є карти для України і Європи(+ детальна карта доріг), а також Росії. Користувався велику кількість раз і мої друзі катались з нею по Чехії, Польщі та Україні. Перед тим пробував Visicom та TomTom але найбільше сподобався iGo.

• Подобається Подобається x 1
  2. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017

Так це хороша прога. Але вона йде тільки на КПК.
    Версії для смартів я не зустрічав.
    Для Польщі, і однозначно для Європи - тільки ТОМ-ТОМ.
    Але потрібно обов'язково закачати свіжі карти. Для ТОМ-ТОМа вони є і постійно обновляються (мається наувазі Європа).
    Їздив до Польщі з ТОМ-ТОМом. Супер. Вводиш місто, вулицю, номер будинку і вперед !!!. На дисплей дивитись не обов'язково - є голосові підказки (на російській мові). Можна зробити і на українській. А знайшов мануал як це робиться, але він німецькою мовою. А я знаю тільки англійську.

3. Pilgrim

Pilgrim Початківець

VW Polo 1.4 (80hp) 2007

Я юзаю Garmin GPS Map 60 CSx ... очень удобная как для походов вещица + юзаю ее в машине ...

карты можно на халяву качать от сюда:
    http://mapcenter.cgpsmapper.com/catalogue.php?country=222

да и если есть возможность купить такую игрушку в Штатах то очень советую ... выйдет дешевле раза в 2 в 3 чем если брать на Украине ... даже в европе цены много дороже чем в штатах.

4. profesor2707

Клубна карта:
    000017

Вчора скачав прогу Garmin Mobile XT для смартфонів.
    Також скачав карту України.
    В мене на Нокія Е50 все встало нормально. Є автороутинг, пошук по назвах вулиць (кирилиця).
    Все це лежить тут http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?p=508635#508635
    Правда нічого поки що не можу сказати про точність карт. Треба трохи поїздити.
    Але це ж Garmin !!!

Трохи поїздв по цій карті що я скачав по Львову.
    Спочатку вона показувала позицію неточно, бо неправильно був настроєний GPS-приймач.
    Потім я підкритув настройки і все стало на місце.
    Карта супер !!! Працює в 3D. Показує назви вулиць.Є пошук по назвах - працює.
    Єдине, що не добре, то що не на всіх вулицях є пошук по номеру будинку.

GARMIN РУЛИТЬ !!!
    Я думаю, що для смартів для України вже більше нічого шукати не треба.

5. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

А я юзаю мобільний тел Siemens SXG75, який має GPS. Скачав програмулю, пару карт на початок і по Львову їзди поки влізе.
    Маю пару карт Львова. На різні смаки :) І весь цей кайф всього за 100$, бо за стільки й я і взяв цю трубку. Тобто за GPS нічого не плачу, тільки качай карти з нету, які треба, закидуй на тел і юзай на здоровя.
    Після цього мобільного буду брати тільки японський комунікатор, бо трохи привик до GPS.

До речі, всім відома nokia N95 теж має GPS, але він в машині не ловить. Майте на увазі. Інфо перевіряли.

Тому Siemens SXG75 рулить :)

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

IGO рулить, хоч і простий дуже, але зручний.

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Темы, которую вы запросили, не существует. отаку фігню видає по сцилці.
    до-речі, Е-50 має жипіес чи докупляв окремо?
    Бабло не знімаєця, тобто він конектиця напряму з супутником?

8. profesor2707

Клубна карта:
    000017

Ось нова ссилка, щойно перевірив
    http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=32308

До свого телефона докупляв блютус-GPS приймач Nokia LD-3W.
    Бариги хотіли на радіобазарі десь 680 грн. Я знайшов в одному магазині в центрі за 530 і плюс ще мені зробили знижку на 30 грн.
    Зараз може він і дешевший (а може і ні бо євро пішло догори).
    Приймач класний, на новому чіпсеті. Там стоїть стандартний нокіївський акумулятор. І до нього підходить нокіївське зарядне (тоненьке).
    Якщо сяде, то можна находу підзарядити в машині від прикурювача (автомобільна зарядка входить в комплект).

Бабло не знімається. Приймач конектиться зі супутником і посилає твої абсолютні географічні координати на смарт. А прога що є встановлена на смарті показує їх на живій карті.

9. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Шанові форумчани! Кому треба програму для навігації iGo Plus з мапами України, Польщі, Угорщини, Сербії, Чорногорії, Хорватії, Боснії-Герцеговини та деталізована мапа європейських доріг може зтянути це із мого сайту з посилання

http://files.filefront.com/iGOrar/;...com/ffv6/graphics/b_dl_now.gif" alt="iGO.rar"

якщо захоче ліцензію, то стяніть цей файл і скиньте в директорію iGo
    http://files.filefront.com/licensedb/;9462718;/fileinfo.html

якщо ще шось буде просити замініть цей файл
    http://files.filefront.com/NNGCxNavdll/;9462724;/fileinfo.html

10. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
  11. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

В мене є девайс Siemens SXG75 - хватає з головою :)

Додано через 37 хвилин
    mixonoff
    :) Між іншим більшість комунікаторів з вбудованим GPS мають дисплей 2,8". Не така і велика різниця. :)

Хоча, я на тел не жаліюсь. Тим більше 100$.

П.С. Після нього візьму, певно якийсь комунікатор Toshiba. Японці мені щось більше подобаються, ніж E-Ten, ASUS.....

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Я теж! Тиждень тому нарешті купив КПК. Дуже жалію що не купив таку цяцьку 3 роки тому, але одночасно дуже щасливий, що 3 роки тому не купив КПК. Зараз за ці гроші КПК з набагато кращими параметрами.
    Купив HTC Touch Cruise. Я в екстазі!!! Те що треба.
    В комплейті йшла прога для GPS НавіТел (Росія). Так ось вчора їздив по березі р.Об а навікатор мені казав, що пливу на човні по середині ріки!:mrgreen:
    Програма сама досить добра, сама перепрокладає маршрут, але є недолік - неможна виставити маршрут ч-з бажані пункти.
    iGO те ж вже маю, але випробувати не довелось. Правда маю тільки атлас України.
    Може хто підкине карти України для iGO???

13. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Маю класну карту по Україні. Важить 15 Мб. Можу вислати на поштову скриньку якщо не тяжко зтягувати такий об'єм. Карта для iGo.

14. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052

Зареєструйся на цьому форумі: http://4pda.ru/forum/index.php?&CODE=00
    там дуже багато інфи, карти, радари, постійне оновлення карт і програми.

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Дякую. Я хотів сказати карти міст України. Карту Укр маю.

16. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Справа в тому що немає для iGo карти міст України. Великі міста вже внесені з усіма назвами вулиць в загальну карту України. Є програми від Visicom
    , там є версії з містами Київ, Львів, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Одеса. В мене вони є, але користуюсь iGo, бо зручна і Львів там детально описаний, навіть є позначки готелів, ресторанів, заправок і т.д.

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Вау!!! Не знав. Ще раз дякую.

Додано через 2 хвилини
    А в російській програмі НавіТел окремо атлас Росії не включає детальну карту міст. Кожне місто треба купувати окремо.

18. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Якщо карта України має розмір менший ніж 14 Мб, то це може бути стара і неповна карта. Останній варіант карти який я бачив і зтянув з нету є за 2007 рік, липень. В старіших картах немає деталізованих міст

19. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    • Подобається Подобається x 2
  20. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Ця карта, з кирилицею, в мене була, але вона глючна, постійно вибивало програмну помилку при зближенні. Тому я поставив таку саму але латинку. Може на інших пристроях буде без глюків...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)