GPS

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Monkey, 15 жов 2007.

1. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    Відповідь: GPS

Igo 8 теж прикольна є з каротою України і ландшафтами гарно виглядає, зараз її юзаю.

2. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Де скачав? Скільки важить? І чи підходять мапи від 2006 Plus?

3. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052

Мапи там свої + є рідна мова(голос), все брав на тому форумі: http://4pda.ru/forum/index.php?&CODE=00 реєструйся і качай, там без реєстрації доступ до навігації закритий!

• Подобається Подобається x 2
  4. Alter

Alter Початківець

VW Passat B3 1.8 1990

Третій місяць користуюсь ASUS R600 (це суто навігатор, не кпк)
    задоволений, щоправда порівнювати ні з чим не можу, більше нічим не користувався.Але освоїв досить швидко, управління зручне, все що треба є в комплекті. Їздив в основному Київ-Львів-Бурштин, карти не підводили. Кіно можна дивитись, що і роблю якщо доводиться сидіти в машині довго. Вважаю що своїх грошей він вартий.

5. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

А як до нього з картами?

Додано через 3 години 30 хвилин
    Маю зараз в користуванні Garmin nuvi 250, є рідна мапа, але України з містами немає, вопрос: чи реально в ньго закачати мапу України з містами?

6. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

[​IMG]незодавно собі купив, досить недорого получилось

7. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Я працюю з КПК "TCM" мене влаштовує, працює 4 програми навігації "Озіексплорер", "Візіком" "Руссо" і програма "Навігатор". Мій знайомий продає такий самий КПК б/к за 250 $, може кого зацікавить. Є також багато аксесуарів для авто, велосипеду та туризму.

Переглянути вкладення 681

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    підкажіть якусь хорошу прогу для КПК яка підтримує карту львова і області але шоб нетреба було купувати ;)

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    користуюсь IGо, працюе добре. Маю тiльки карту Украiни+Киiв.
    Карту Львова маю на Навител. Але IGо менi бiльше до вподоби.

• Подобається Подобається x 1
  10. Solaris

Solaris Аксакал

дякую вже розібрався.. пробував в хаті тому не було взвязку зі супутником :) думав може є якийсь секрет :)
    поставив IGO 2006 карта україни польот нормальний ;)

11. G60

G60 Active Member

BMW 5
    IGO 8 набагато краще,хоча навіть від останньої версії IGO 8 на попередню таку саму карти не підходять.

12. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    IGO 8 краще тільки інтерфейсом самої програми більш зрозумілішим і краще під тикання пальцями заточений але функціонал, принаймні той чим я користувався, такй самий тобто набір функцій той самий але доступ до них набагато зручніший.

13. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    Для Європи - однозначно по зручності, оперативності Tom-Tom navigator.
    Для України на сьогоднішій день це прога Garmin Mobile XT і карта від фірми "Аероскан". Там найбільша кількість населених пунктів з пошуком по вулицях і номеру будинку. Найовіша версія карти по-моєму 4.09.
    Так само для Garmina є карти і іншої компанії "Карт-Бланш".(До речі вони роблять карту України для Igo, але для Garmin новий реліз виходить швидше).
    Про все це можна прочитати на 4pda.ru в розділі "Навігація", котрий видно лише зареєстрованим користувачам.

• Подобається Подобається x 1
  14. Solaris

Solaris Аксакал

а хтось собі ставив навігаційну прогу GisRusa від Навител??? там нова версія вийшла але на 4pda.ru підтримують нац виробника і нема кряка..

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Не знаю що таке "GisRusa", але в мене на КПК стоїть ліцензійна Навітел. Сьогодні зробив обновлення. Є карта Львова досить детальна, працює нормально.

16. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Маю на телефоні Garmin Mobile XT, підкажіть де взяти карти від фірми "Аероскан"???

17. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
  18. profesor2707

Клубна карта:
    000017
    В розділі "навігація" є розділ "карти", а в ньому є розділ "Україна".

19. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    profesor2707,а можеш докладно описати як ти інсталив карту в форматі iso на свій дівайс. Форуми перечитав але всі пишуть інакше і як я зрозумів там описано інсталл для Гармінівських девайсів так і просто КПК на йких Mobile XT стоїть.

20. profesor2707

Клубна карта:
    000017
    Можна інсталити просто через прогу MapSourse, яке йде в комплекті з інсталяхою карти.
    А якщо є карта вже готова в форматі img під Garmin, то її просто копіюєш в папку Garmin на картку пам'яті. Але щоб карта працювала, на карті пам'яті потрібно створити спеціальний файл, в який треба ввести код розблокування карти (для цього є спеціальний кейген, куди вводиться ID карти).
    Якщо тебе реально то все цікавить, то подзвони мені, я тобі по телефону розкажу як діяти в конкретному випадку.
    До речі там ще обов'язково потрібно файл sw.unl, щоб прога нормально бачила GPS прймач.

067 712 11 42
    063 32 999 31

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)