Відповідь: Граната Г1 Дивись, яка халва. В тебе стоять в діаметрі менші гранати, ніж на сірку і Г2. То зав*язано на твоєму двигуні. Зателефонуй мені по тел. 80504268719 я тобі все поясню, що робити. Спробую пояснити і тут. В мене розбився кулак під шарову. Був в мене кулак з мотору 1,6 дизеля з Г1. Я його і поставив і забув(від народження в мене 1,6карб був, зараз 1,8 інж.). Шарову затягнув. Потім, набагато піздніше заказав правильні гранати з мотору 1,8ДХ(брати раджу гранати Спідан). На той кулак, що в мене був з мого двигуна грана стала як до себе додому. А от у той кулак 1,6 дизель Г1 вона стопорнулася у кулак. Щоб не шукати кулака нового, зняв гранату і пішов до токаря. Він фаску зняв на гранаті(2 чи 3 мм) і вона як рідна стала у кулак від Г1.
Відповідь: Граната Г1 ну саму гранату виробника Спідан я ніби знайшов.... а от зі зняттям старої проблеми...те кільце не треба знімати? просто намагатись вибивати і все? не думав,що буде стільки геморою
Відповідь: Граната Г1 Стопорне кыльце зняти не можливо бо воно всередені гранати Вибивати і все. В твому випадку можна вже добре товкти молотком по гранаті бо їй і так вже "хана", але так товкти щоб півввісь не зігнути та шліци не побий! to Scirocco GTI поясни пліз що ти розумієш під "гранатою", а що під "кулаком"???
Відповідь: Граната Г1 Граната - то граната, або його зовуть ще ШРУС. Кулак - то поворотний кулак з підшипником ступиці. В кулак заходить ШРУС і фіксується гайкою. Так ось якщо кулак розрахований на маленький ШРУС, то великий ШРУС с 1,8 мотору просто упреться при його фіксуванні у кулак і не буде крутитися. :-(
Відповідь: Граната Г1 Все вірно, просто для деяких воно одне і те. До речі вдома лежать два кулаки від Скірокко двига 1,5л з супортами. Може хтось таке шукає...
Відповідь: Граната Г1 Всім дякую, граната знята. Прийшлось самому думати і мудрити... зняв дуже легко,навіть не потрібно знімати піввісь, або гатити по гранаті,щоб випала Завтра приїджає нова...
Відповідь: Граната Г1 2 питання: Як "вдкручувати і не знімати"? Так як ти зняв? Додано через 3 хвилини Ееее, а чому в приват - виливайте переговори для всіх, невже при зніманні гранати твориться щось занадто інтимне? :-D
Відповідь: Граната Г1 нічого інтимного, з приватного повідомлення майже нічого не зрозумів,пробач pmp! Все просто, розташовуеш піввісь до себе як можна зручніше, підлазиш під крило,щоб було видно нормально гранату і стопорне кільке,до речі-гранату потрібно повернути так,щоб кільце розмікнутим кінцем було догори. Потім якщо немае спец інструменту,щоб роздвинути кільце, беремо викрутку і фіксуємо одну сторону кільця,а іншою підковирюємо другу сторону кільця і розмикаємо до упору кінчики.... потім викрутки перехоплюємо однією рукою...а іншою молотком потроху б'ємо по серцевині гранати,і по тихеньку граната спадає.... ось і все...гадаю пояснив зрозуміло! Додано через 9 годин 19 хвилин все то добре але граната приїхала не та,стопорне кільце аж всередині,а в моєї з краю - на піввісь не поставиш таку.... пошуки тривають!
Відповідь: Граната Г1 Просто пыд 1,3 мотор граната менша. Алей у 1,5 вона повинна бути такоюж. От на 1,6 вона ынша.
Відповідь: Граната Г1 по розміру граната - ідентична з моєю.... до речі,потребую поради: рідну гранату пропонують тільки польську,але як кажуть вона не якісна(через одну), кажуть можна поставити ту яку привезли,тобто не рідну,вона всеодно нікуди не діниться,хоть і не буде застопорена кільцем... підскажіть,чи варто таке робити??
Відповідь: Граната Г1 Стоп!!!! Тут повільніше... ти на малюнку який тип зобразив, той і описував для зняття. Така граната ( стопорне кільце з краю) стоїть в Опелях Кадетах 1.2-1.3. Можливо підійде від такої машинки
Відповідь: Граната Г1 цікаво якщо граната не буде зафіксована на "валу",чи не злетить вона при поворотах колеса?
Відповідь: Граната Г1 100% що не вилетить ( коли зібрана ), але при кожному знятті шарової буде загроза, шо піввісь буде вилітати з вінця гранати і порве захисний чохол ( пильник )
Відповідь: Граната Г1 вирішив замінити повністю приводний вал, але не можу зняти старий...там болти під звездочку на 12 зубів такого ключа ніде не знайшов,навіть набірчиків хто що підскаже?
Відповідь: Граната Г1 Є такі болти. Якщо я не помиляюся, це 11 а не 12. Така головка продається в спеціалізованих інструментних магазинах. Вона, як правило, японського виробництва (інших в тому розмірі просто ніколи не бачив) її легко відрізнити від інших тим, що має широку голубеньку полоску з написом виробника і коштує дорожче від інших. Якщо буде проблема - вишлю тобі якоюсь поштою, назад чекатиму з пляшкою сумського пива