Відповідь: Граната Г1 Мотор Січ такі набори виробляє. Набір коштує біля 60 грн. В мене - Є!!! Ти супорта отримав?
Відповідь: Граната Г1 так отримав,я ж казав вже збираю свого гольфа... супорта там не будуть терти? бо якісь набагато більші за мої...
Відповідь: Граната Г1 так,то все добре,нічого там не заважає...але зіткнувся ще з однією проблемою: при заміні підшипника,виникла необхідність міняти ступицю,бо сам підшипник заклинив и зжер внутр.сторону ступиці...Ступицю знайшов з Г2,на вид ніби така але зовн.діаметр відрізнявся(діаметр тієї частини яка вставляється в підшипник),1мм токарь убрав,все ніби гуд, а коли зібрав все на машині,занятув центр.гайку,що закріпляє вал - ступиця заклинила,не крутится зовсім... тобто при затягуванні гайки - ступицю вдавило всередину і вона зіткнулася з поворотним кулаком.... В ЧОМУ РІЧ ??? Ступиця із зовнішньої сторони не маю опору з підшипником чи що? які ще версії можеть бути?
Відповідь: Граната Г1 Ravel jak coś rozmumiesz po pl to ci to powinno pomóc przy wymianie http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=101115
Відповідь: Граната Г1 У тебе ходова Г1, навіщо велосипед мудрував? Та й нова ступиця на Г1 від 17 у.о. коштує.
Відповідь: Граната Г1 ))) без токаря не обійшлося ))) все ок, ступиця від Г2 на пару мм скрізь різна ))