Граната Г1

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Ravel, 9 лют 2008.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Граната Г1

Мотор Січ такі набори виробляє. Набір коштує біля 60 грн. В мене - Є!!! :)
    Ти супорта отримав?

2. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

так отримав,я ж казав:) вже збираю свого гольфа... супорта там не будуть терти? бо якісь набагато більші за мої...

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Буде все гарно, не переживай! :)

4. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

так,то все добре,нічого там не заважає...але зіткнувся ще з однією проблемою: при заміні підшипника,виникла необхідність міняти ступицю,бо сам підшипник заклинив и зжер внутр.сторону ступиці...Ступицю знайшов з Г2,на вид ніби така але зовн.діаметр відрізнявся(діаметр тієї частини яка вставляється в підшипник),1мм токарь убрав,все ніби гуд, а коли зібрав все на машині,занятув центр.гайку,що закріпляє вал - ступиця заклинила,не крутится зовсім...:sad: тобто при затягуванні гайки - ступицю вдавило всередину і вона зіткнулася з поворотним кулаком.... В ЧОМУ РІЧ ??? Ступиця із зовнішньої сторони не маю опору з підшипником чи що? які ще версії можеть бути?

5. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)
  6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

У тебе ходова Г1, навіщо велосипед мудрував? Та й нова ступиця на Г1 від 17 у.о. коштує.

7. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

))) без токаря не обійшлося ))) все ок, ступиця від Г2 на пару мм скрізь різна ))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)