Гумку довелеться відірвати. Думаю "взяти" болт пласкогубцями не дуже й получиться, можливими варіантами є: - малий трубний ключ - напилювання двох граней на болті напильником з подальшим викручуванням його звичайним рожковим ключем на "9" - приварювання до болта "ричага" і викручування ним Висверлювати прозрієш, ці болти з міцного металу, так шо про це навіть не думай. Удачі
Дякую за відповідь,але питання вже вирішено забив в той болт восьмигранник і так викрутив його. тепер один болт буде восьмигранний, а другий - шести.
Ооооо, вот тут друже дозволь з тобою сильно не погодитись.... Ці резинки "запресовані" в "вуха" супорта, і в них (ці резинки) вставляються металеві циліндричні втулки, в які в свою чергу вже вставляються болти... Так ось, не будь цих резинок, супорт буде тупо болтатись на цих металевих втулках, а з таким люфтом це справжня фіра, а не авто! Коли купував своє авто, то попередній власник теж вважав що ці резинки нафіг не потрібні 2 PALADIN: Аналогічно, забивав 8-граннік...
ОК, може й так, перегляну цю версію і відпишусь. Супер. Але поміняй той восьмигранник на нормальний бо наступний власник вже буде забивати туди 10-тигранник )) Такі болти продаються, зокрема на шротах.
Знову та сама проблема, гримлять на бруківці передні супорта. Вчора придбав весь комплект передніх гальмів від В3, дістали мене вже ті супорта з своїми драними пластинками. Головний від В3 вже осів своє робоче місце. Заодно і опорні поміняю!
Що значить поставте правильно пружинки, ставили правильно і нові купляв ставив і пофіг два три дні і панеслась.
Привіт . Незнаю , як ти ставив ,але при правильній установці - їх треба трошки крутити . Просто вони не ставляться . Ти мудохався , що їхпоставити ????? ( з першого разу не получається поставити ) Чи все стало легко ????
Гримлять через направляючі!В мене була така сама проблема!Виготовляли нові направляючі,та й стукіт пропав!)
Проблема супортів дійшла і до мене... Начиталася на форумі про пластинки - замінила, результат на тиждень. Був варіант підкладання пластмаси під палець супорта. Витримувало 2 тижні, до першої кращої ями...На бруківці, то просто...добре музон голосніше можна... :D Дійшла висновку, що потрібно реставрувати. Може хтось знає де таке роблять у Львові? Буду вдячна за інфу
Те саме чекає і мене, бо дзвенить як відро з болтами. Поставили нові пальці (в мене не пластинки), але знову на тисячі півтори і буде гриміти. Кажуть на Млині роблять на Б. Хмельницького, але я туда ще не їздив. Їдемо разом?:gamer:
No problem... Їдемо Надибала чувака який реставрує, але він аж в Городку. Трохи далекувато...На Хмельницького ближче :D
тану, шо там до того Городка?! Два шашличних кафе проїхати і вже Городок ))))))) В чому фішка? В мене Б4 гримить як відро з болтами.
Аналогічна проблема і в мене виникла. Знаю що роблять ще на Галицькому перехресті говорив зними, але все ніяк не збирусь до них. Пальці виточують з штоків амортизаторів. Ціна питання здається 200 грн(а може й менше) за один супорт з роботою.