Гроші для армії

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем kym, 19 бер 2014.

1. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Коли треба було вигнати Яника, то всі боялися, а Правий Сектор зробив основну роботу.
    Коли все втихомирилося, то більше непотрібна організація, яка може зробити то саме з новою владою. Тому зараз їх і прирівнюють до бандитів.

Як на мене, то скоро треба буде знов тих керманичів гнати в шию. Авакова першого, кроліка за ним.

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Ворог ворога - мій союзник, Але як тільки мій ворог подоланий - його місце займає мій союзник. S.d.M

3. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Рішив написати казку наніч, підсумувати тему, а то багато хто мене неадекватним вважає, а в дзеркало не дивиться..

Чому скидуватись "гроші на армію" - це дурне діло? Тому, що:

1. з заробітньої плати кожного місяця в ролі податків і стягнень з тебе і так доють гроші, які аля йдуть в бюджет держави, частина з яких іде на ту ж армію згрубша
    2. ніхто і так не воює? Для чого гроші? Бойових дій немає і навряд чи будуть
    3. ніхто не знає куди насправді ці гроші йдуть. Ось збирач коштів з громадського - Данило Яневскі - теж збирав і здається чесна людина на вигляд. Але якщо поглянути на його так званий звіт - одна фігня. Ми потратили то, купили сьо. Конкретики жодної! На питання - повний ігнор!
    4. армії в україні нема! Вона розкрадена за останні 20 років. Тобто з зарплати кожного громадянина україни знімали частину - щоб це могли спокійно собі вкрасти верхи суспільства.
    5. всі оці скидування - це все гра на фоні майданних емоцій, вірус який на психологічному рівні проникає всюди і позбавляє людей адекватності мислення перетворюючи їх на овочів ("аленів" як тут дехто дуже розумний виразився) Аля якщо ти не скинувся - значить ти не свій, значить ти не за майдан, значить ти за росію, значить ти ворог. Є в посібнику психології - поняття "стадо". Це про то!
    6. Невже хтось справді вірить, що у 21 столітті війна - це стрілялки? Ніхера! Все вирішується на політичному рівні
    7. Скільки б дітей врятували від раку, або подарували їм щастя в останні дні, якщо б всі ці гроші на батареї, акумулятори і ліхтарики віддали дітям онкохворим? Ніхто не задумувався?
    8. Тому що в країні жопа! Справді жопа... Цивілізація - це поняття космосу.. як не крути. І це я говорю не зі стелі, а маючи змогу порівняти життя в україні і життя в дещо інших країнах

Всю цю бредятину навілось мені написати після перегляду відео де "все буде пшонка" тікає з аеропорта:
    http://www.youtube.com/watch?v=6wCvo09a9w8
    Такі войовнича прикордонна служба обісралась до я німагу. Хоча правильний був комент під відео - а в країні на таких службах - одні дебіли, як не крути. Перша не стандартна ситуації - і всі обсираються. І це стосується без виключення всіх від дитячих садків до митника-прикордонника, від податківця до викладача універа..

На превеликий жаль, 99% людей цього просто не розуміє, бо живе в тій каші кожний день. Розвиток просто неможливий. Тому і переводять гроші хзна куди і щиро та оптимістично вірять у краще життя...

Іноді можна все життя так прожити. Робота-хата-сім"я і надія на краще, а іноді можна подумати про себе і вибрати собі і своїм дітям набагато спокійніше, надійніше і краще майбутнє, тільки для цього треба стати тим 1%.. А поняття патріот - це все дуже відносно.. дуже..

Надобраніч

• Подобається Подобається x 1
  4. kym

kym Аксакал

a 100
    Вся політика закінчується як приходить солдат з автоматом. американці в Іраку поки не пустили танки с солдатами нічого Хусейну не могли зробити скільки б бомб і ракет не пускали.... Так що стрілялки були і будуть навіть у 23 столітті

5. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Це ти про Музичка передивився, а він в свою чергу по бригаді сохнув.. ))
    В світі немає жодної армії, де б солдат приходив з автоматом із власної волі. А хто зазвичай головнокомандувач ?)
    Ірак - хуяк, це все ширма для людей, щоб більше баблосів на армію витрачати.. Уяви собі скільки людей стали б безробітними, якщо б штатах відмінили армію. Це мільйони людей і не тільки тих, хто стріляє, ще є купа людей, які займаються розробкою, виготовленням, сервісом і т.д. різної техніки військової..

Ось тобі, статейка наніч:
    http://www.radiosvoboda.org/content/article/24933180.html
    http://www.mediakrytyka.info/drukovani/dlya-protsvitannya-krayiny-potribna-viyna.html
    Ну і бушік звичайно:
    http://www.youtube.com/watch?v=KUaEtf1s23w#t=18

Останнє редагування: 7 кві 2014
  6. kym

kym Аксакал

a 100
    Ти не розумієш про що говориш.
    Політики починають війну, а солдати закінчують. Політики вже почали війну. Путін захопив Крим Ми говорим про стрілялки які зараз вирішують справу і ніякі політики вже нічого зробити не можуть - можуть тільки здати Україну без одного вистрілу.... українці з такими політиками не згідні і через те здають гроші на армію. Кожен хто не здає той грає на руку політикам які хочуть продати Україну Росії.
    І ще одне - приклад Іраку я навів тому що це яскравий приклад того що солдат з автоматом сьогодні грає таку саму роль, як і солдат з мечем 300 років тому і солдат з лазерним чи якимось іншим автоматом у 2300 році буде грати таку саму роль.

7. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Ну як не можуть ?? А мільйонними потоками збору на армію хто управляє? Дядя Ваня з Соснівки?? ))) Дууже я в це сумніваюсь..!

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    От так завжди в житті буває - той, хто сидить за тисячі кілометрів від нашого болота, найбільше розщибається про те, як воно смердить...
    Давайте ми вже якось самі в своєму болотці розгребемося, і самі вирішимо - дзвонити на 565 чи залишити СВОЇ 5 грн. при собі. Не бідкайтеся ви, далекі наші близькі "соломони", нашими проблемами. Повірте - нам тут видніше.

9. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Та ні, друже, зазвичай ті, хто вибрались з того болота - це якраз ті люди які не носять рожеві окуляри.. :morning1:

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Це хто вибрався з болота - трудові мігранти - то це вам так здається - насправді ви були нормальними громадянами а стали другорядними. Людина другого сорту не може правильно визначити де болото, а де галявина з квітками. Я вже давно зауважив шо майже всіх трудових імігрантів дусить жаба якщо Україна стане нормальною державою..... окажеться що вони програли. За границею вони люди другого сорту, а в Україні вже нікому не потрібні.... але з хитрожопими завжди так - вони завжди в програші

11. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Кум Ти не прав!
    -1

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    згідний, це вже переросло на особисті образи.. не бачу потреби далі сперечатись..

Останнє редагування: 8 кві 2014
  13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    заділо за живе)))). а ти туалети миєш чи щось більш кваліфіковане???

14. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    P.S.: в примітку добавлю, що я вів розмову не про людей, які виїхали в італію і підтирають за старими макаронами в італії, а потім приїхавши в Україну "понти гнуть". Це - справді більшість - рагулі із приближених до Львова сіл. Для мене це люди, які виїхали за кордон і тут чогось досягнули, закінчили навчання, вивчили мову і займають зараз доволі пристойні посади. Напевно багатьом такі люди невідомі, але такі є і це справді круті люди..!

P.S.S.: не відношусь, не дай боже, до перших і покищо до других...

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Нічого подібного... я ніколи персонально не пишу. Я даю узагальнення. В мене пів родини в Канаді, і США. Багато друзів в Іспанії, Англії, сусід в Німеччині. Сам обїздив пів світу і дуже добре розумію різницю між тим коли ти в дома і коли ти в гостях хоч можливо і назавжди

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    МИР ? ))))

17. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    то правда. я вчився і жив 4 роки в Польщі. наших біло біля 100 чоловік на курсі.
    часто ходили на "тусовки" до місцевої діаспори. і ніби все в них добре в матеріальному плані, і церква є, і вишиванки, і горорять українською між собою (правда дехто вже з акцентом, а дехто з зусиллям), і до Львова близько (Люблін) - але очі в них сумні, наших жартів вони майже не розуміють, і вдома вони там себе навряд чи почувають. Бо і серед поляків вони "не свої", а так, "понаїхали".
    Може саме тому я і повернувся, хоча наших багато там лишилось. Я б ще акліматизувася, а от дітей шкода. Як казав мій знайомий, навіть на вулиці при конфлікті ти нічого нікому не доведеш, бо в тебе тут "ні прапора, ні Батьківщини"...

18. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Ну ти просто експерт-окуліст! Курва, типічний брєд лузерів, аж зло бере.. "Сумні очі, чужі, не акліматизуватися, краще повернутися"... Ну та, краще повернутися і жити в "болоті" але відчувати себе своїм.. і будуть гордитися тобою діти, що ти в житті нічого не досягнув.. )

Скажу всім для відмашки - поняття акліматизуватися - це просто вивчити мову. Тоді коли ти на тій ж вулиці зможеш відстояти свої права чітко давши знати що ти хочеш або що вимагаєш - тоді будь які незручності пропадають. Якщо ти сильно хочеш, або сильно тисне щось сказати, а ти не можеш - тоді
    і з"являється це відчуття дискомфорту! А люди всюди однакові, дві руки, дві ноги!

19. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Ти б за особисті образи мовчав. Трохи стримуйся у висловлюваннях до людей котрих не знаєш особисто і профільтровуй те що пишеш. Бо прийдеться відповісти за свої слова!

20. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Ти не читай, хуар відразу мінус ))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)