Гроші для армії

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем kym, 19 бер 2014.

1. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Ти мені не вказуй, що я маю робити, бо бачу дуже себе вільно почуваєш тут на форумі, вживаючи ненормативну лексику. А що мені робити буду сам вирішувати, а ти тим часом подумай за слова, за які Ти будеш відповідати коли приїдеш з пивом.

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Тобі ніхто не вказує, лише пропозиції дають )) Не нервуйся, всьо буде пшонка!

3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Поки тут стосунки виясняють, ось підсумок по зібраних коштах з людей.
    Інфа з сайту: http://www.unian.net/politics/90542...ali-dlya-armii-bolee-88-millionov-griven.html
    А ось оригінал публікації:
    Почти за три недели украинцы собрали для армии более 88 миллионов гривень
    08.04.2014 | 14:32
    На счета Минобороны поступило уже более 88 миллионов гривень.

Украинцы продолжают перечилсять средства на счета Минобороны / REUTERS

По состоянию на 7 апреля на счета Министерства обороны Украины в рамках акции “Поддержи Украинскую армию” поступило уже более 88 миллионов гривен от юридических и физических лиц в качестве помощи Вооруженным Силам Украины.

Как сообщили УНИАН в Управлении прессы и информации Министерства обороны Украины, из этой суммы 83 миллиона 456 тысяч гривен – денежные переводы на материально-техническое, остальные – на медицинское обеспечение Вооруженных Сил Украины.

С помощью звонков на единый мобильный номер “565” в поддержку Украинской армии перечислено 22 миллиона 930 тысяч гривен (все – на материально-техническое обеспечение ВСУ).

Читайте такжеУ Минобороны нет доступа к деньгам, перечисленных украинцами по СМС

Кроме того, на счета Минобороны поступило 26,2 тысяч долларов США и 28,9 тысяч евро. После обязательной продажи иностранной валюты (50% общей суммы), остаток иностранной валюты на счетах Министерства обороны Украины составил 13,1 тысячи долларов США (гривневый эквивалент – 140,2 тысяч грн) и 14,45 тысяч евро (гривневый эквивалент – 215,3 тысяч грн).

Министерство обороны, Вооруженные Силы Украины выражают искреннюю благодарность всем небезразличным гражданам, которые приняли участие в благотворительной акции “Поддержи Украинскую армию” и продолжают оказывать помощь отечественным Вооруженным Силам с целью повышения их боеготовности и укрепления обороноспособности государства.

Акция «Поддержи Украинскую армию» стартовала 15 марта.

4. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    22 930 000.00 грн. / 5.00 грн. = 4 586 000.00 осіб, якщо вважати, що відправили СМС по одному разу. А це приблизно дев'ята частина населення нашої Держави.
    Я, в то число не попав. :cool:

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    І те бабло зараз лежить на рахунках, а користуватись ним не можна пока.

6. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Це все херня, мене, наприклад, цікавило б:

А - зібрали ХХХХ грн
    Б - купили Х ліхтариків за ХХ гривень у фірми ХХХ
    В - передали ХХ ліхтариків підрозділу ХХ української армії
    Г - відповідальна особа ХХХХ
    Д - де зберігається зібрана сума ХХХХ і під якими умовами і який план витрати цих коштів..

Невже це щось з області фантастики?

Останнє редагування: 8 кві 2014
  7. kym

kym Аксакал

a 100
    Несознательний алімент ти.....)))))
    Якщо кожний десятий перерахував то супер.... значить не все так погано з нами....
    Тут навіть не в сумі грошей справа і куда пішли.... справа у понятті патріотизм....
    Знайти причину щось не робити - то раз плюнути, а от перемогти самого себе і зробити - це щось

8. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Ну якось патріотизм за гроші не купиш..!?

Останнє редагування: 8 кві 2014
  9. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Я знаю :cool:
    в свій час для тих Збройних сил мною було зроблено:
    хватить, накупувався.....
    Мене більше цікавить, куди вони пішли.
    патріотизм у кожного свій, як і правда, як релігійність чи побожність. От один чоловік ходить в церкву, інший - ні, але вірують обоє, кожен вірує по свому, хтось - напоказ, інший - в душі....., в якійсь мірі, я себе вважаю патріотом, але - така моя позиція до ЗСУкраїни, ні копійки їм не дам!, надавався уже. Тут уже принцип. А тепер нехай притягнуть до кримінальної відповідальності командирів в/ч за втрату, розтрату, про*об ввіреного їм майна.
    У Львові на 80% згоріла в/ч 4114 (на Стрийській), пропала зброя, (інфа зі ЗМІ) ..... іт.д. Хтось відповів? Де командир? А-а-а-а, зато зарплату (з податків) получали та преміальні, причому вчасно.
    Я краще 100 СМСок відправлю на допомогу по озброєнню якогось народного ополчення, а ніж тим злодіям бездарним.
    На цьому закінчу, бо вже в грудях пече...

10. kym

kym Аксакал

a 100
    А це трохи не так.
    Патріотизм або є або немає..... так само як правда вона або є або немає. Коли немає правди то є брехня. В цих поняттях сірого не буває. Тут тільки чорне і біле

11. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    kym, я від дописів утримаюсь, оскільки присутня повага до Вас.
    Розумію, що ще кілька дописів, і буде як з Себастянчиком.
    :drinks:

• Подобається Подобається x 1
  12. kym

kym Аксакал

a 100
    Все нормально - це я так в порядку філософських роздумів

13. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    От зібрали гроші на армію. І де армія? Тут схід України відтискають. Де армія?!
    За ті гроші можна було краще замість ліхтариків найманців найняти і вичистити тих москалів вдоль і впоперек!
    P.S.: з таким розкладом краще б на FAN CLUB IZZY збирали

Останнє редагування: 13 кві 2014
  14. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    кому адресовано?
    не пропонували.....:morning1:

15. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Саме зараз по 1+1 в програмі гроші показують, що всі зібрані кошти на армію ... спиздили.. )

16. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Був вчора на Яворівському полігоні, проїжджав під арт.огньом. Тренуються хлопці на повну. Ось фото САУшки з якої фігачили.

[​IMG] [​IMG]
    Рєспект і уважуха рядовому та офіцерському складу.

Що таке САУшка? Ось вона, так звана Акація, матеріал з вікіпедії (http://ru.wikipedia.org/wiki/2С3)

Останнє редагування: 7 чер 2014
  17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Хто хоче реально допомогти хлопцям на війні - поїхали завтра на "закупи" до найближчої "Бєдронки"!

18. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Далі наведена виключно персональна позиція і точка зору мого співробітника

З.І. я приєднався...

19. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Взято з цього ресурсу: http://zik.ua/ua/news/2014/06/23/u_...lyudy_zhertvuyut_harchi_dlya_viyskovyh_499800
    скрпійовано з ссилки
    У гіпермаркетах Львова активісти організовують акції зі збору продуктів та речей військовим у зоні АТО в Донецькій та Луганській областях. Такий збір успішно відбувся 21 червня, а також планується 27 та 28 червня.
    Про це повідомляється на сторінці руху «Економічний бойкот Партії регіонів» у Фейсбук.
    Як зазначили організатори збору продуктів для українських військових, люди радо відгукувалися та жертвували продукти та речі для армійців – хто що міг.
    Львів’яни передавали для військових консерви, крупи, макарони, цукор, речі першої необхідності – зубні пасти, щітки, мило, шкарпетки та інше.
    Цього тижня планується збір продуктів та речей військовим у зоні АТО – 27 та 28 червня з 10.00 до 18.00 у гіпермаркеті «Рукавичка» (м. Львів, вул. Луганська 6).

ну як?
    бабло народ скидував....
    броніки та амуніцію купував.....
    тепер харчі закупить.....
    Але чому, все відбувається так....???
    http://www.youtube.com/watch?v=gHgXT1aDwbc

Я думаю, коментарі будуть зайві. І цим, підтверджу свої перші пости в цій темі.

20. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Ти тим насрав в душу тим хто скидувався по 5 грн )))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)