нехай читають пост №6 і пост №8 (за березень) цієї теми. А скидуватись чи ні? - воля та справа кожного окремо взятого особ'я...
Хай б вже скидувались конкретним військовим.. Ось номер командира 65-го батальйону морських котиків групи МІ6, які зараз в зоні бойових дій.. 0677302723... Я туди переказав баблоси і впевнений, що вони будуть використані по призначенню, а не розкрадені чиновниками Вам всім теж раджу так робити, не бути ж дурними !
"... сказали взяти з дому паяльні лампи, фонарики, ну таке, все що маєш...." відео "ZIK"у на 21:45 - 22:00 ---- конкретно мене поставило в ступор, пісєц, я шокований :shok:, йду шукати п'ятий кут, бо сон після такого не візьметься. П/С/ я (х) фігєю черговий раз!
Свіжий сюжет. Ось, що маємо в цей складний час. Як в тій приказці: "...кому война, кому мать честная". Але, нажаль, це факт..... http://www.youtube.com/watch?v=AdVmXXv-HCk
Люди потрібна ваша допомога. В пятницю маю відвезти тернопільським волонтерам декілька пакунків для свого друга що зараз на сході. Вони готують поїздку в бригаду. Може хтось буде їхати зі Львова до Тернополя в пятницю і буде мати півбагажника вільного та можливість взяти мене. Дякую
Народ, я чув, що військові паки на чорному ринку розпродують. Може хтось знає де? Я б собі для кемпінгу прикупив пару...
Дивишся на цю картину і думаєш: так, на сході є ще нормальні люди, але кількість не нормальних (інфікованих) зашкалює... Так може таки справді варто не боротись із хворобою, а оголосити карантинну зону і віддати її росії і залишком України йти далі, думати за себе? Сбитый украинский самолет луганчане сдали на цветмет Подбитый 14 июля в Луганской области украинский самолет Ан-26 еще дымился, а местные жители уже доставали из него цветные металлы. Об этом пишет издание Муниципальная газета С помощью топоров и других инструментов они разбивали самолет и доставали из него цветную проволоку, а также различные приборы. А кто-то не теряя времени устроил фотосессию на фоне сбитого объекта. https://www.youtube.com/watch?v=BVbzgVSMMKQ http://sirgis.info/2014/07/15/lugans_people_steal_ukrainian_plane/
Особисто в мене питання до цього генерала (фото): він нещодавно був (а можливо і "Є", інформація невідома) командуючим військ ППО СВ, ще у 2005-2009 цьому "командуючому" скидувались грошима ("налом") на моркв'яний сік, на відпочинок у Феодосії та таке інше (супутнє)...... А тепер, цей державний кЄровнік був помічений тут і знову тут його фото як свідчить цей сайт, він лікувався в Екатиренбурге (РФ), та хотів, мабуть прагнув (згідно лозунгу сайту) стати здоровим, відкрити здібності і успішно вирішувати свої життєво-важливі питання, і професійні завдання, без сторонньої допомоги - САМОСТІЙНО, отримавши інформаційну силу КОДА та КЛЮЧА - матриця СИЛИ думки ... Фото 1 - Харків, стадіон на вул.Динамівська. Фото 2 - хЙз де - по ходу Екатиренбург, РФ (див.сайт) Фото 3 - (там же, де й фото 2) (див.сайт). І від себе особисто додам, що поки такі "кЄровнІки" керують та САМОСТІЙНО намагаються отримати силу КОДА та КЛЮЧА, до тих пір будуть *числитись безвісти пропавшими* нормальні, здорові, розумні, повноцінні хлопці....... п/с/ куди діваються народні гроші на армію?, де оприлюднено факт їх використання? хто знає, киньте ссилку для ознайомлення, бо мля затр@х@ло то генеральське свавілля!