Відповідь: І знову про членські внески Я теж за внески ! І взагалі є пропозиція , якщо клуб офіційно зареєстрований, попробувати вибити в міської ради клубний гараж(якись закинутий склад чи щось подібне), в клубі люди різьні і думаю знайдуться і такі які змогли б допомогти своїми звязками , і тут би інтузіазм появився, клуб має свій гараж з міні майстерньою, куди по пятницях всі сходяться на пиво і т.д. Це абсолютно реально,так зробили мої знайомі з байкер-клубу , і дали їм все таки закинутий ангарчик де тепер успішно всі ремонтують техніку і пють пиво. Впевнений що зразу знайдуться і противники цеї ідей , які скажуть що це нереально , але все реально .
Відповідь: І знову про членські внески ідея з клубним гаражем, взагалі-то, обговорюється уже третій рік Але наразі залишається на рівні ідеї. Зареєструвати клуб офіційно - теж поки шо лише ідея Щоб займатися клубом всерйоз, потрібен час. Щоб збирати внески і вести касу, вирішувати всякі орг питання, реєструвати організацію, організовувати якіся клубн екшини, займатися клубною машиною. Очевидно, що зараз адміністрація не має такої можливості через зайнятість чи фізичну відсутність у Львові. Я не проти того, щоб збирати гроші, але особисто я не зможу гарантувати, що вони будуть витрачатися на перераховані вище речі. За пару місяців ви самі ж мене і будете питати - де наше бабло?
Відповідь: І знову про членські внески Тьфу на тебе! Я мав на увазі, що нема часу все це робити, і зібрані гроші лежатимуть мертвим грузом
Відповідь: І знову про членські внески А може найняти виконавчих керівників з наших членів клубу? Ви залишатимете за собою право контролювати рішення. Навіщо тормозити розвиток чудового проекту Фольцваген клубу із-за браку часу організаторів? Це питання в бізнесі вирішується елементарно! Додано через 1 хвилину дай ссилку де ми про це говоримо третій рік?
Відповідь: І знову про членські внески Юрко я сам нераз говорив про гараж і то вже не перший рік але не в форумі.
Відповідь: І знову про членські внески За моїми прогнозами, при встановленні щомісячного членського внеску у розмірі 20 грн, у кращому випадку ми матимемо в касі максимум 500 грн на місяць... Скільки виконавчих керівників ти думаєш найняти і яку заробітню плату для них встановити? З іншого боку, за 2 роки в касі вже було б більше 2000 доларів... Взагалі, не хочу, щоб казали, ніби я гальмую розвиток чудового проекту Фольцваген клубу. Ок, приносіть свої гроші, уболтали
Відповідь: І знову про членські внески неканає: "Ок, приносіть свої гроші, уболтали" має бути так: всі принесли по 20 грн такогото числа ?..! хто два рази провтикав принести того нах з клубу!:twisted:
Відповідь: І знову про членські внески Я пропоную назначити рекетьором-збирачом внесків, відповідальним за збір коштів і передачі їх Мартіні(бо сам він їх одразу спустить на дєвок), публічну людину нашого клубняка - пана Бейліса! Як пропозиція: 1. Віце президент по внесках - Бейліс 2. Віце президент по моральному вихованню новачків і несвідомих - апостол Тревел 3. Віце президент по напрямку популяризації клубу - Кіндер 4. Віце президент по технічному розвитку клубу - Пол 5. Віце президент по міжнародних звязках - Олег М 6. Комунікація з братніми клубами - скромний брат тополь. (я зарегений на всіх існуючих ВВ і корадо клабах, буду їм талкати про Львівський ВВ) Почесні Прєзіки і Орги - Мартіні та Скірокко.
Відповідь: І знову про членські внески Згоден!!! 100 процентів! Щось вилетіло з голови хто власник самого крутого Гольфа у нас! Маркелл!!! +100! Додано через 5 хвилин Кожен буде мати свою вітку, де звітуватиме перед чесним народом що він зробив. Якщо перекласти відповідальність з багатьох на одну людину - справа зразу піде! Наприклад - хоппа, Маркелл викладає інфу - мол закинув на клуб чудову статтю про механічні інжектори, або Кіндер вирішує що в пятницю ввечері слід проїхатися колоною по центру бо там буде якась масовка - і все таке. Втрати часу будуть незначні для людей, бо кожен буде потихеньку робити свою справу.
Відповідь: І знову про членські внески я напевно курив в цей час або ходив на "фіалки" :mrgreen: Додано через 6 хвилин Якщо відкинути все особисте і перейти по компетенціям, то скажу наступне..., навіщо платити комусь за це гроші, я наприклад пропоную мати якусь посаду комусь і безкоштовно виконувати коло обов*язків і мати за це зону відповідальності! Звісно ці люди мають мати певні права і треба внести грейди ніби в структурі, де б на верху стояли: голова правління, потім виконавчі керівники, потім юзери чи щось подібне тому! На рахунок того що ти не хочеш, тут друже тебе підпирають в плечі наші учасники, поради яких Ви ігнорите, як не крути - пасив в клубі відчувається не озброєним оком! Меркантильний підхід скільки би ми збрили бабок якби ми якби....., то було б якби, зараз треба з чогось "начять".... А фраза окєй, приносіть свої бабки - це зовсім не по поняттях, ми ж не дань збираємо а може клуб формуємо, може по іншому сформувати фразу і розміри входження в клуб і абонплату перебування в клубі. Але шо буде коли ти буш збирав ті бабки три року і будемо лише відкривати свої капоти?
Відповідь: І знову про членські внески Пропоную зробити якусь акцію на форумі. На зразок: За найкращу ідею використання клубних грошей подарунок пахнючка в автомобіль, або щось на подобі цього. Ідеї відправляти комусь на електронну пошту хто цим буде займатися. Після того як ація закінчиться, зібратися всім керівникам і обговорити всі пропозиції, таким чином один з них стане переможцемм, і ми будемо мати багато ідей для розвитку. І небуде лише відкривання капотів на зїзді.
Відповідь: І знову про членські внески я думав в нас би не мало виникати проблеми з питанням куди тратити грошики, я думаю тут питання по якій схемі їх збирати. Але головне питання чи будемо взагалі збирати, тут цього офіційно нахто не задекларував і суму також.