Інсталяція газової установки: добре чи погано

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем jora, 5 тра 2006.

1. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v
    на вр6 надо ставить 4 поколение газа (газ инжектор)
    на более старом 3 поколении при хлопке одну пластиковую хрень разрывает
    тогда будет счастье вбагажник прекрасно ложится тероидальный балон на 40 литров по городу с головой

2. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Всі так ставлять ГБО, а як з документацією? Чи всі так і їздять без доків? Скільки зараз вартує вписати гбо в тех паспорт?

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Теоретично - недорого(лише записати зміни в тех паспорт з його заміною), але ми живемо в Україні і тому мені здається потрібно буде відвалити майже стільки ж як за переоформлення авто, тобто дорожче ніж установка.

4. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4
    ціна на переоформлення в ДАЙ коливається від 600 до 1500грн -- це вже в залежності від ДАЙ в якому машина зареєстрована

5. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    у нас якщо у тебе є акт виконаних робіт з СТО то вписання ГБО рівна ціні на заміну техпаспорта, якщо акту нема то +200 грн хлопцям на СТО за папірець

6. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    слухайте нашо ставити ті газові установки
    1.Клапана горять
    2.Динаміка розгону напевно гірша ніж в дизеля
    3.не аж така єкономія
    Для чого гробити мотор
    хо хоче економії то купує дизеля. а не знущається над бензиновим мотором

7. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4
    golf2
    1. і за скільки тисяч мають згоріти клапана? чи то вам хтось сказав і ви вирішили далі передати, як якась баба базарна?
    2. динаміка якраз добра, якщо збільшити розхід газу, то і стрілку на нормальних машинах кладеться
    3. якщо врахувати сьогоднішню ціну на бензину 6.8 і ціну на газ -- 3.2, то всього навсього виходить 3.5грн на літрі

8. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    1.якшо добре дати копоты машині - то тоді і згорять
    а ти не подумав про те шо октанове число газу більшу- це всеодно що залити в двигун. який розроховани на 76 бензин 98го - то що з того двигуна лишиться
    2. в циліндрі повинна бути суміш(газ з повітрям) а не просто газ
    газ без кисню горіти не буде
    3.Газу машина бере більше ніж бензини

9. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    1.Нетреба ХАМИТИ на рахунок ГБО, нехочу ........ В мене вже 3(три)роки ГБО і політ нормальний, пробіг на ГБО - 46тис.км.(по місту) ПРОБЛЕМ 00000000. Клапана працюють!
    2.ДАВАЙ ПОПРОБУЄМ, Я НА ГАЗУ!!!!!
    3. ТО КУПИ СОБІ ДИЗЕЛЬ!!!!!!!!!!

Останнє редагування: 20 чер 2009
  10. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    -ну щодо клапанів не скажу. є думка що бензином вони охолоджуються а газом ні.
    -коли треба динаміка можна перемкнути двигун на бензин - якщо карбюратор - 3 секунди, якщо інжектор - миттєво.
    -розхід на газу на літр більший ніж на бензині (при нормальній їзді) а то і такийже, при ціні газу (у мене в місті) 2,6-2,75 питання про економію очевидне.
    -за дизель згоден він приёмистіший ніж авто на газу підкручене на економію, 1,6 турбодизель і 1.6 газ/бензин в грошах їдять практично однаково,АЛЕ, турбодизель шумний і дорогий в ремонті.

11. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    відносно ремонту то бензин є дорощий
    просто ресурс дизельного двигуна є меншим

хлопці ви перше подумайте що таке ступінь стиску і октанове число а потім пишіть
    в тебе клапана не горять- так це напевно тому шо ти їй не можеш дати нормально
    дай їй під навантаженням тисяч 6 і тоді побачиш шо буде з твоїми клапанами

а якшо подумати про нові системи
    як бути з ними- там де 2 лямбди
    шо ставити імітатор- він не у всіх випадках помагає -тому шо він не видає синусоїду

12. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    ПОКАЖИ МЕНІ ЗГОРЕНІ КЛАПАНА НА "ПРОПАН-БУТАН"????!!!!!!! Дуже цікаво!! На МЕТАНІ НАДИВИВСЯ!!!!!!!!

Останнє редагування: 21 чер 2009
  13. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    Повторю ще раз. на газу нема сенсу давати просратись машыні, всеодно йде не так, тому доцільності мови про клапана я не бачу. хочете щоб рвала - перемкніть на бензин.
    на газу машина більше гріється, але штатна система охолодження з цим цілком справляється, та й авто розраховане на якісний 95 бензин тому, гадаю, йому різниці нема чим годуватись, якісним 95 (не тою бадягою що у нас на заправках) чи газом

14. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    В мене годується виключно АІ-98!, або ГБО (пропан-бутан) октанове число-104!. Можу представити стокове авто для тесту з дигуном РВ!!!!

15. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    блін. перечитав всю тему - чесно - замахався. навіщо стільки писати. і головне вже майже 2 роки вона актуальна.

До сьогоднішнього дня планував поставити на свій В3 пропан. після прочитки задумався.........

скільки буде на мій коштувати???? в мене 2.0 розприділений вприск дігіфант. ЄБУ треба перепрошивати??? а!94-95 року випуску.:dntknw:

16. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    не погоджуюсь, варто тільки глянути з яким пробігом продають фури

17. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    дизель проїжджає до капіталки приблизно 500000
    а бензин 1000000
    це факт

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ну ти й зрівняв - фури.

19. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    Гольф2 - милион до капиталки? ты серьёзно? или ты думаеш что если движок милионник то это значит что до капиталки милион?

Проді - у мене у друга на БМВ 2.0 інжектор стоїть ГБО (їсть стільки ж скільки бензину, при 150 л.с. втрату потужності не відчуває), нічого не прошивали, поставили емулятор форсунок (він впарює мозок інжектору що мол всі форсунки працюють), подача газа з повітрям - після повітряного фільтру, якщо запалення працює добре то ніяких хлопків в вихлопну чи в колектор не буде. Доречі, цє твій пасат з задертою жопою і титанками від Лади?

20. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    якої на Х.. лади????? зараз забаню. Ауді Р15. твому гольфу ще до цього рости.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)