Інсталяція газової установки: добре чи погано

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем jora, 5 тра 2006.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Напиши що за машина, який двигун, який вприск.... а то як на село до діда.....

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Напиши що за машина, який двигун, який вприск.... а то як на село до діда.....

3. Stepan

Stepan Новачок

B3
    Пасат Б3, 1991р., мотор 2.0 Е повний інжектор

4. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    А ти перед тим як заводити двигун, вмикаєш запалення на газу (зазвичай коли глушиш авто в гаражі перемикач залишається в положені газу)а потім перемикаєшся на бензу і заводиш?

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Дивні люди. Тут на форумі все віртуально тут неможливо відкрити капот і подивитись що в тебе там стоїть. В ті роки варіантів 2.0 літра повний інжектор було декілька... основним був К-Джетронік, але на нього мало хто ставив ГБО. Дай хоть код двигуна або назву вприску.

6. dido

dido Active Member

Походу двигун у нього 2Е!!!

7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене також 2Е з вприском Дігіфант на ГБО. Електроний перемикач в середньому положенні. На холостих оберотах авто працює на бензі, підвищую оберти до 1800-2000тис і двигун переключається на газ.

8. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    dido правий. якшо у тебе кнопка стоїть в режимі "автомат" (заводиться полюбому на бензині, а на газ переключається на певних обертах двигуна) то після того, коли ти заглушив на газі і заводиш на бензині, в циліндрах утворюється суміш бензину і газу і тому не заводиться.
    я би радив в режимі автомат на юзати. я юзаю в ручному режимі положення "бензин" і "газ". на холодно завожу на бензині, після прогріву до 50 град. рукою переключаю на газ. На гарячо заводжу ТІЛЬКИ НА ГАЗІ !!!!!!!!!!! І проблем не виникає ніяких.
    Всім газоводам рекомендую таку схему - положення кнопки "автомат" фтопку !!! :nea:

9. Stepan

Stepan Новачок

B3
    вибачте шо питаю, але "ГА"?
    ЯК ВЗНАТИ ЯКИЙ У МЕНЕ В П Р И С К ???
    номеру двигуна не видно.

На рахунок заводки
    Заводжу на газі потім переключаю на бензин після декількох хвилин роботи на бензині виключаю. Заводжу на бензині після того як заглушив (на бензині) вона не хоче заводитися.
    Під час їзди на бензині падає тяга після 500 м поїздки.
    Я розумію що тут по переписці причини сильно не встановиш, тому питання до кого можна підїхати щоб глянули і зробили, або щось толкове порадили.
    Перед всією цією епопеєю з заводкою машини в мене був полетів палевний насос (засраний був) після заміни насосу і почалися всі ці проблеми. На сервісі де міняв насос майстер сказав що по газовим Установкам не шарить.
    дякую всім за поради і допомогу.

10. dido

dido Active Member

Вприск у тебе Діджіфан! Заводити вранці потрібно на бензині,і в тебе здається просто забиті форсунки на рейці, спробуй заправитися крутою бензою (ВОГовський мустанг або щось подібне) в мене теж таке є, але тільки на високих обертах, це проблема всіх інжекторних авто на газу. ІМХО!

11. Stepan

Stepan Новачок

B3
    Дякую за відповідь, але ще одне дурне запитання в мене в баку 20л бензини 95 Оківської, якщо залию "Воківську мустанг" нічого страшного не станеться (в смислі мішати можна)????

І на якій заправці краще заправлятися бензиною і газом?

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    я не думаю, що тобі Мустанг поможе. тим більше в тебе ОККО 95 в баку, а не якийсь там АНП.
    краще звернися до інжекторщика. мабуть його треба промити.
    фільтр бензиновий хоч міняли після заміни насоса??

13. Stepan

Stepan Новачок

B3
    Так фільтр поміняли він теж був засраний, попередній власник не попередив про такий сюрприз.................

14. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    на рахунок чи можна мішати не переживай і лий вогівську

Я газ стараюся брати на око або вог бо все таки круті заправки але коли беру на інших то різниці не чути.
    Бензин також лию з цих заправок але колись заправляюсь на юкрнафті чи інших машина так само добре їде.
    То напевно ще і від машини залежить.Мій друг коли заправить на укрнафт 95 то ше не встигне виїхати як свічки закине

Попробуй заправити на декількох заправках на якій буде ліпше їхати ту і бери
    І ше одне ніколи не заправляй бензи зразу після бензовоза бо кажуть що з дна цистерни піднімається бруд і ти його собі залиєш.

15. Stepan

Stepan Новачок

B3

Дякую за поради..........
    Заправлюсь і відпишу результат..............

16. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    хто каже????? на парканах тоже пишуть....
    Ти хоть уявлення маєш яким чином бензин з резервуару попадає тобі в бак?
    який бруд в цистерні????? хіба цистерна 20 років гнила під плотом, а потім її взяли бензин возити :rofl:
    а ти про фільтр в паливороздавальній колонці чув?????

• Подобається Подобається x 1
  17. bodia

bodia Active Member

чув! якщо всьо так гладко то чому і чим паливний фільтер забивається

про цистерну, я мав на увазі резервуар в якому зберігається бензин на заправці

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    + ще добра година проходить від зливання бензовоза до заливання в бак бензи. За такий час і еритроцити крові осідають:D, а тут якийсь бруд галімий...

19. bodia

bodia Active Member

Тоді напевно я помиляюсь, я сперечатися не буду.

• Подобається Подобається x 1
  20. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    Блін прочитав перших три сторінки , а дальше не осилив))))) А тут вже бачу перейшли з газу на бензу)))

Одним (чи більше ) словом так: на рахунок установки газової, якщо комусь закортить. У мене кєнтуха приволочив властєліна колєц (тіпу ауді а 4) із німців (машина не поагрегатної зборки, а так тіпу ціла(наголошую)) з газовою установкою (також закордонного виробництва і встановлення). Поїздив 2 тижні і в шпиталь! Жінка, батьки і всі решта плачуть - йой хлоп вмирає і хрен зна від чого. А дохтори сказали, що отруєння газом. Колєга ніби вже ожив, відходить. Ракєту відігнали на станцію для перевірки і справді виявився витік газу. І ще там же сказали що газ яким заправляють балони в авто практично без воні, тобто воно падло може витікати і ти його не почуєш((((((((( Робіть висновки!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)