Інсталяція газової установки: добре чи погано

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем jora, 5 тра 2006.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Інсталяція газової установки: добре чи погано

во чуваку бізнес перебивають!... :)

2. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

То кому і хто перебиває???:-?

3. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

Мені бізнес ніхто не перебиває. Знаєте, як то кажуть -- на кожного мудрого є свій дурний. Коли людина вважає, що їй нормально їздити на бензині, то хай їздить, якщо в неї гроші з кишень виперають, а якщо людина вміє рахувати гроші, то з нею набагато легше говорити. Я зараз був в Києві на виставці і там люди підходили і хотіли ставити газ не на гольфи чи пасати, а на вищі класом машинки.

4. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Дядько РОКЕР давай без образ, форум створений для того щоб кожен висловлював свою думку.Хочеш бакланитися, то не тут!

Скажем я на 10 відсотків тоже притягнутий в газовий бізнес, але не кричу що то суперкласс!!!Тому шо Поляки на всякі Ландкрузери і Мерси Мл газ не ставлять!!!!АЛюдина свідомо знає що така машина то не для кожного, а в нас рагулі купляють а потім думають чим заправляти.
    Так шо тут швидше менталітет ніж нагальна потреба.

Я їзджу на дизелі!!! Тому що це ЕКОНОМНО!! і також стояв перед вибором газ дизель, і став в сторону останнього по великій кількості + перед газом!!! і великій кількості- перед бензином!

5. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

Ви тут якраз не праві!! Поляки газ ставлять на всі машини підряд. Я був свідком, коли ставили якраз на МЛ, тому що машина жере 30л на 100км. І бачив як до сервісу всякі лендкрузери приїжджали. Це залежить від самого сервісу, де монтують. Там де я часто буваю, вже як 8 місмяців монтують 5-ту генерацію. І до них приїжджають німці ставити, бо їхній сервіс дуже відомий в Німеччині.

Якщо я когось образив, то вибачте

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Я думаю не суть важно, які машини переробляють на газ. Кожному зрозуміло, що 4-5-літровий 3-тонний джип, що споживає на розгоні 80-100 л. на 100 км, для економії не буде ставити балона, а швидше купить нову машину. Або поставить балон і платитиме не 100 доларів в тиждень а 80. Уявляю його безмежну радість від зекономленої двадцятки на тиждень з 50-тисячної машини :)

Я не є прихильником газу тому що це небезпечно (аргументи - вище) і машина їде гірше та менше. Якщо хтось хоче сказати, що газ це безпечніше - прошу спочатку заперечити усі твердження на попередній сторінці. А щодо німців, які їдуть в Польщу ставити газ - я більш ніж переконаний, що це з поняття економії, бо такі люди суцільні економи і ніколи не ведуться на ціну бренду, коли треба платити більше.

7. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

НІмці не з питань економію їдуть -- бо туди їм добиратись від 500км. -- і ціни на обладнання такі самі, бо вони ставлять Prince в основному або 5-ту генерацію. Питався в них, чи багато вони поставили італійського обладнання на німецькі машини, то вони сказали, що особисто тільки 7, а німецькі машини в них практично кожного тижня і тим більше, що вони мають їх робити по їхніх приписах, які трохи відрізняються від польських.

8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Якщо ставлять газ - однозначно тільки для економії. Якщо їдуть за ним в Польщу - значить теж для економії. Адже тратити гроші - це значить не економити...

9. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

Я вже вище десь писав, що німці не вміють ставити -- в них це набуло популярності десь тільки 2 роки назад, а в польші люди працюють і по 15р., тому поляки їдуть працювати в німеччину або німці приїжджають до польші. Там є сервіси, які дуже знані в німцях. І в тих сервісах даалеке не дешева ціна, бо в них є репутація.

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ну може так, не сперечаюся, але чи грає якусь роль репутація, коли людина хоче економити, а стандарти для всіх одинакові, відповідно, результат роботи теж?

11. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

От якраз репутація відіграє дуже важливу роль. Коли до тебе приїхали на сервіс з якимись проблемами, яку ти робив і ніхто нікого не футболить до інших і не каже, що не знає, що то може бути -- це все грає дуже важливу роль, тому що це все по язиках ходить.

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Сумніваюся, що в Німеччині на станціях з установки газових систем футболять тих, хто хоче поставити газову систему... Сорі, але якось нелогічно.

13. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

Я ж кажу, що німці не мають такого досвіду, як поляки в даній сфері і якість роботи поляків набагато вища ніж у німців. Я ж говорю те, що знаю!!!

14. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Дивно. Німецький розивток техніки на 100 кроків попереду польського!
    Ачо не їхати в Італію, вроді найкращі газові установки італійські!?!
    іше газові інжектора мають комплектуюючі від БОША.......а самі круті установщики Полякі.......

Мислі в слух:-D

15. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

Найкраще газове обладнання є голандське -- це вони перші в цьому вирулили, вони газовий інжектор вже як 10 років роблять. Бош до того ніякого відношення практично не має. Форсунки в голандських установках японські, принаймні прінс має КЕЙХІН. І німці в основному тільки голандське і ставлять, бо італійському ще рости до нього треба. І я не кажу, що поляки самі круті -- голандці ще крутіші.

Відповідь на думки в слух ))

16. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

Доречі, я, наприклад, не знаю жодної неімецької фірми, яка б робила обладнання для ГБО, навідміну від поляків!

17. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Компютера і форсунки бачив бошовскі!:-|

18. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

Шо це за установка була, де компутер бошівський стояв?

19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Я думаю, що гени поляків у відношенні установки ГБО не є кращими аніж у німців. Зате робоча сила наших сусідів дешевша. Так само вважаю, що чи ти встановлюєш ГБО 2 роки, чи 12 - різниці жодної, адже ти не розвиваєшся, роблячи одну і ту ж роботу, яка повторюється щодня - сорі, але то не навчання в школі, де щороку нова програма.

20. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

А до чого тут гени? То так тільки здається, що за півроку можна вивчити всі питання по ГБО, там є дуже багато нюансів, які треба знати, це те саме, що вивчити всі електронні автомобільні системи напамять і знати всі причини їх поломки! Тут треба знати як і газ, так і інжектор сам, щоб достовірно вказати на проблему!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)