Інсталяція газової установки: добре чи погано

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем jora, 5 тра 2006.

1. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.
    Відповідь: Інсталяція газової установки: добре чи погано

ставив на пасічні! 900$ на 6 циліндрів!

2. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

що за обладнання поставили?

3. ANDRЕY

ANDRЕY Початківець

VW Passat III 1.8 1991

Може хто в курсі скільки встановоти газову установку коштує не пассат б3 моноінжектор і які з них краще ставити:?:

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Установка кошуватиме десь 400 у.о. Заїдь на "Автогаз-ІФ", напроти "Бізона", там попри дорогу є їхня заправка, а чуть далі від дороги бокси. Ставлять італійське.

5. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

я теж ставив на свого Сеата мотор такий як в Б3 му пасаті (1,8 моно інжектор мотор RP) мені то коштувало 420 у.о. (Київ) в мене установка "Лонгас" Італія

з.і. питання а хіба сертифікати всюди дійсні лише 10 днів???

6. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4

зараз нові сертифікати пішли, з голограмою, то вони дійсні чи 10 чи то 15 днів, але якшо прострочити, то платиться штраф, але яка сума точно не знаю.

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Ціна на бензин все більше спустошує кишені
    хто дась контактні телефони де можна поставити ГБО?

8. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

8 ( 098 ) 9630944 Славік

• Подобається Подобається x 1
  9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Вчора на мийці на Хохлових у Києві бачив Деу Нексію, щот по всіх видимих ознаках пережила взрив балона в багажнику - відірвана і деформована кришка багажника і обгоріла задня частина. Видно сліди пожежної піни. Я не хочу нічого стверджувати, але завди раджу добре подумати, чи вартує економія кількох гривень того ризику...

10. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035

Я вже третій рік їзджу з газовою установкою, супер дуже задоволений.Відбив за неї гроші приблизно через 4 місяці. Зменшення потужність по місту невідчуваю, а по трасі на великих швидкостях важко скоро зробити обгін, треба перейти на низчу передачу. Два рази були хлопки. НА ГАЗУ МАЄ БУТИ ТРОХИ РАНІШЕ ЗАПАЛЕННЯ, на бензині невідчувається.Балон на 60літрів в багажнику,Розхід на 1літр більший, але ЦІНА!

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

то що таке?
    але є допуски виробника, який каже, яким повинне бути запалювання, не залежно від того чи це відчувається. Тобто я говорю про ймовірну детонацію, зміну температурних режимів і десяток інших негативних наслідків від надто раннього запалювання.

Звичайно, я не сперечаюся, що газ це економія, але мені здається, що вона доречна тільки в машинах, які є виключно засобами переміщення товару чи людей з однієї точки в іншу. Здається саме для того є запорожці, іржаві москвичі-пиріжки, перекошені діраві уазіки ітд. Але коли ми говоримо про комфорт, то маємо на увазі зручність для водія і пасажирів, комфорт управління, водіння ітд. І тут компромісів немає - якщо використовувати GTI для власного комфорту - його треба шанувати і використовувати в стані, який заповів VAG. Адже підставки під пружини для їзди з тонами бульби, заглушка гальмівних трубок для економії на ремонті і газ, який тупить і псує машину випередженим запалюванням - це все компроміс. Небезпечний і нелогічний. Адже для економії можна купити мопед чи пересісти на ровер. Але якщо купив ГТІ - користайся, не тривож душі вже покійного Рудольфа Лейдинга, розробника гольфів. Компроміси не для цього. Така моя думка.

12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi

я перепрошую бо я з початку тему не читав Але ви взагалі про яку газову установку тему ведете? Про пропанову чи метанову??? І взагалі яку краще з них ставити???

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

1. Чому ти вважаєш, що тут комусь цікаво, чи ти читав цю тему?
    2. Ти вимагаєш, щоб тобі тут переповіли цю тему чи може можна написати реферат і вислати поштою?

14. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Та нічого я не вимагаю тому і написав ПЕРЕПРОШУЮ А ви от такі колючі зразу шо просто капець...:confused:

15. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    андрій, сірокко правий, жостко написав але правильно.
    форум то не чат тут краще потратити трошки часу на прочитання гілки хочаби початку і кінця шоби не задавати питань які вже тут обговорювались.
    то питання яке тебе цікавить вже тут обговурювалось на початку.

16. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    добре згідний!!!

17. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    В мене стоїть метанова я нею дуже задоволений, коли продам свого гольфа то на нову машину обовязково поставлю собі також газову установку на метан. Тут не можна точно сказати яка краща метан чи пропан, тому що в кожної є свої переваги та недоліки в будь якому разі треба чимось пожертвувати і кожен вибирає те що йому більше підходить.
    Я мав і пропан і метан на одній і тій самій машині. Я б наприклад сказав що метан краще, впевнений що є багато людей які б могли зі мною не погодитись. Якщо маєш конкретні запитання то питай, а так в загальному можна дуже багато говорити. Почитай в неті багато інформації

18. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Хлопки.
    А точніше із називають зворотні хлопки, це коли відбуваєть запалювання суміші чуть раніше, ще коль відкритий впускний клапан і відпрацьовані гази виходять в зворотньому напрямку.
    Наслідком може стати Прохання дуже не сміятись поясню як можу
    розтрощений ( не знаю як точно називаєть, коробка в якій є повітряний фільтр) і а ще та чуть вище місця де змішується повітря з бензиною (якщо воно пласмасове, через це навіть і не рекомендують ставити газову установку на такі моделі).

19. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4
    якщо "ВОНО" пластмасове, то ставити можна тільки установку 4-го покоління - розподілений вприск. Хоча і на металевий краще ставити 4-е. різниця відчутна

20. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мне пропан, а після хлопка розірвало повітревимірювач перед повітряним фільтром!!! Підправив запалення(раніше) і все окей

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)