Інсталяція газової установки: добре чи погано

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем jora, 5 тра 2006.

1. Illia

Illia Новачок

Toyota
    Метанове обладнання краще ставити на великі об"єми від 2.5 і більше,а пропанове на маленькі.Метанове коштує дорожче і при великому об"ємі скорше себе окупить,а пропан коштує дешевше та по ціні за літр дешевший за бензин...

2. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Так але 4 покоління ставиться лише на інжекторні, а в мене моноінжектор, візьму октавію поставлю 4 покоління.

3. rocker

rocker Початківець

Skoda fabia new 1.4
    при бажанні можна і на моноінжектор поставити )

4. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Хлопаки. Таке прохання... Може хто підкаже??? Купив собі ГБО пропан-бутан б\у , але стояло також на г2 як і у мене. Питання в тому де б можна було інсталювати цю установку? Може хтось дасть якісь контакти до кого можна було б звернутися???:shout:

5. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.
    8-098-963-09-44-Славік
    подзвони і запитай! я в нього стави собі на беху 4 покоління!
    поставив добре претензій нема!

• Подобається Подобається x 1
  6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Дякую. Прикинь почав набирати номер а мені телефон висвітлює Славік-Газ , тобто цей телефон вже в мене є. Він походу тоді не зі Львова получається а з Мшан???!!!

7. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Не вижу в этом никакой экономии , тк. установка 5000 - 6000 тыс нормальная , газа сегодня авто берет 10 л а завтра может 15 съесть т.к газ у нас хреновый , вы просто просчитайте какой должен быть годичный пробег что бы она окупилась и приносила реальную экономию ?! если под такси или когда пробег годичный хотя бы 50 т. - согласен , но когда пробег 15 -30 тыс не вижу я экономии . Когда покупают мощное авто и ставят на него газ тоже не понимаю имхо тот кто тратиться на мощный авто заранее знает что будет отжагать по полной -иначе зачем тогда ее брать ? Вывод газ - обман самого себя ( Украл хрен и в попу спрятал. " BMW 320I M50" на газу )

8. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    в мене пробіг за рік близько 70 тис... Вот і рахуй. А двигун аж ніяк не М50 і навіть не G-60!!!

9. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v
    я раньше был к газу нейтрален
    но по случаю мне довелось себе на пассат б3 1.8
    установить гбо с балоном под запаску
    бюджет вышел 650$ (вместес регистрацыей)
    расход бензы у меня был 10-11 литров вроде не дофига для пассата но всеже это бензин по 5 гр
    а газа получается 12 и это 2.30 разница ощутимая

проблема на самом деле в чем если ты на машине не рысачиш а просто ездиш то естествено тебе хочется сэкономить
    и газ тебе дает такую возможность но берет с тебя свою плату за это
    хлопки
    место в багажнике
    запах газа
    ресурс гбц
    (поршневая група на газу живет дольше чем на бензине100:wacko:
    просто недорогие установки подходят не на все ипы моторов
    тогда остается вариант 4 поколения тут уже на любителя задушить жабу

вобщем эксперимент себя оправдал и я доволен
    у меня есть сирока на бензине чтоб хорошо поганять
    и пассат на газу чтоб недрого ездить
    ( но можно включить и бензу хотя разницы ощутимой нет)

• Подобається Подобається x 2
  10. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Згідний. Якщо в тебе пахне газом, нежартуй!!! В мене вже третій рік стоїть пропан, запаху немає взагалі(тільки після заправки-незавжди). Проблем немаю - 10тис.км. міняю фільтр. Після встановлення регулювання неробив, СО в нормі.

11. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v
    не то что газом сильно пахнет но росто есть небольшой запашок нр у нас с тобой в разных местах комфорки стоят
    у тебя возле двигателя
    а у меня стоит в крпуссе вф оттуда и запах деодороанта немного пробирается

а я видел прико который ставится на гбо 3 поколения вместо регулировочного краника
    с шаговым мотором и блоком управления и управляет подачей газа как инжектор от лямдазонда

Останнє редагування: 19 січ 2009
  12. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене повний інжектор ДІГІФАНТ, а змішувач стоїть перед воздухоміром, тобто в пов. фільтрі. Після воздухоміра стоїть антихлопок. Запаху немає.

13. Romanych

Romanych Початківець

PASSAT GL B3 1.8МI, ПАСАС Б-3 1.9 ТДІ
    Економія є і як на мене суттєва!!! в Мене в село приїздить поляк на пасаті Б3 з мотором 1.6 , має газову установку яку саме я незнаю побачу запитаю і скільки заплатив за установку в Польщі. Но він скільки я памятаю їздить тільки на газі перед тим мав 7 потом 9 тоже їзлива на газі!!! Щодо розходу то запрвляє бак на 63 гривні наїжає на ньому 300 км економія при цьому десь гривень 80-90 при сьогоднішних цінах на газ!!! Чому я так вважаю бо маю пасата такого самого тільки з мотором 1.8 якшо нормально іхати по трасі а не повзти то розхід бензину вилізе і за 10 літрів а це по кишені бє нормально!!! думаю якшо навіть пробіг не великий все одно вигідно ставити, за роки 2-3 вона себе окупить. і я повністю підтримую rokera!!!

14. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    в мене двигун 2 літри - заправляю на 110 грн, їду 400км = 10літрів/100км :pardon:
    газом ніде не пахне, "камфорка" стоїть між корпусом фільтра і корпусом моно мотроніка

15. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Я собі таки поставив ГБО. Їжджу вже 3 тижні. Про бензин навіть забув так тішусь. Економія на лице... Навіть якщо зрівняти ціну за літр 5.88 і 2.65. Тепер виникає таке питання? В мене немає жодних доків на це обладнання. Які можливі стички з дайцями? Як відмазуватись? І взагалі як виробляти ті документи або хочаб може хтось покаже як вони виглядають???

16. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    в ідеалі треба брати сертифікат відповідності в канторі, яка встановлювала ГБО і робити в ДАІ відмітку в техпаспорті про переобладнання.
    на практиці катаюсь на ГБО уже 4 роки і питань не виникало.

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Давно мріяв поставити ГБО, коли зайнявся цим питанням на минулому тижні, то зіштовхнувся з проблємою, у Львові ніхто не має самого малого балона, щоб можна боло б впихнути на місце докатки в кабрік чи скірро (місце в них однаковісіньке). Кажуть треба шукати в польщі.
    відповідно маю питання, хто може допомогти знайти найменший існуючий балон?

18. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    я чесно кажучи не впевнений в доцільності такої установки. ти заплатиш купу грошей за унікальний балон, а потім в скорому часі від нього замахаєшся. уяви собі що у тебе бензобак на 10 л. приємно?
    я не знаю скільки місця в кабріку під таблетку, але якщо так само як в Пассаті, то ця ідея мені здається сумнівною. хоча безумовно вирішувати тобі.
    постав собі нормальний циліндричний балон ззаду задніх сидінь і буде тобі щастя.
    все сказане имхо.

19. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    твоє ІМХО не підтверджене аргументами
    сучасні ГБО роблять розхід такий же як і бєнзи, в гіршому випадку +10%. Далі просто рахуємо: при середньому розході 8лна 100 км реальна економія 50% (газ 2.85грн, бєнз А-92 5,68грн. станом на 22.04.09р.) цебто економія на 100км складає 22,64грн, на 15000км (сереньостатистичний пробіг автомобіля в рік) економія 3396грн. Італійське ГБО з балоном і установкою у Львові від 2400 до 3000грн. Відповідно за рік себе окуповує. Балон-таблєтка для моїх авто зовсім не ексклюзив, просто в україні вони не популярні і відповідно офіціали не завозять. А його ємність 30 літрів, маловато, але ради економії можна частіше заправлятися, але якщо вважати що як-правило заправляємо 20-30 літрів бєнзи тоді все Ок! ставити ціліндричний балон не можу. бо в кабріку багажника зовсім не буде.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)