уточни, про яке ущемлення свобод інших тут йде мова? Є тротуар. Він створений для того, щоб по ньому ходили люди. А приїде якесь чмо і вставить поперек своє корито бампером до стіни, що пройти неможливо. То в тому винна злочинна влада чи насирательське ставлення людей одне до одного? До чого тут азарови з януковичами, якщо ми самі ж засираємо простір навколо себе і самі значною мірою робимо власне життя некомфортним. А тому, хто намагається сказати "люди, що ж ви робите", ще й по макітрі настукають, і ярлик проплаченого провокатора й троля почеплять. Не чіпайте моє корито, бо пішоходи олені, тому я їм тротуар перегородив! Давайте будем жити в гівні, зате боротися зі злочинною владою!
на тому фото в принципі не Х5 головний клієнт, він порушує ПДР, але ходити не заважає, навіть перехід вільний а от ті, що стоять далі, на Дудаєва... Я так розумію, що знак "цегла" над тротуаром там висить саме для людей, бо для них на цій вулиці місця тупо нема
Ну от чому в того Х5 не було наклейки на лобовому? Відповідь на це запитання автоматично зніме всі інші коментарі по темі Щодо "важкого" життя владу-захопивших держиморд, то це був сарказм.
дурне питання. І ніяких коментарів по темі не знімає. Питання було б не дурним, якби поруч стояла таврія з наклейкою на лобовому. А так, просто флуд не по темі
Еще раз подчеркиваю , что я не в коим не одобряю парковку так , что-бы мешало пешеходам. Разговор о том , что такая борьба ни к чему не приведет. Вы видите ролики , которые Вам показывают . 90 % выходя и видя такую наклейку , тупо ее отдирают и едут по своим делам , тихо мечтая задавить пешехода в неположенном месте . Для того , что-бы это победить , нужно как ни странно не больше места для парковок (хотя это тоже), а сознание того , что твоя машина мешает УВАЖАЕМОМУ тобой Пешеходу. А у нас за что его уважать ? За то ,что ему п...й где переходить дорогу и как. И в этом вся причина . ( Я кстати дорогу перехожу только по пешеходному переходу и максимально быстрым шагом) П.С. и мне не приходило в голову целоваться посередине пешеходного перехода . Честно очень хотелось выйти и дать по башке . К сожалению записи с регистратора не осталось .
До того, що ніхто в цій країні не думає про інших. Лише кожен за себе і ще обов'язково моя хата з краю. Ви з наклейками так само - хтось там перекрив Вам прохід і вже всім підряд треба клеїти чи як? Вам це в кайф, азарт та понти, а комусь проблеми, можливо - пошкоджене скло, можливо - пошкоджене авто, а, можливо, і ДТП через злість і на себе, що не крутив кола по центру як дурень пів дня, а поставив де вдалося авто, і на тих, хто наклеїв. І чому поважати пішоходів, якщо вони по дорогах ходять як їм хочеться? В нас зі школи повинні вчити, що дорога - це проїзна частина, там проїжджають, а не проходять. А для проходу є лише зебра, перехрестя і ще там пару виключень. А чому в школі навпаки вчать - водій мол не дурень, зупиниться, бо не хоче в тюрму? І потім всі мають проблеми, бо водій така сама жива людина, яка може не побачити тих придурків, що вискакують на проїзну частину, якби на пожежу. Або затулить половину лиця мобільним і вискакує. Водій же буде винен в 99,9% випадків. То що, тепер взагалі не їздити на авто чи як? То що тут робимо? Або давайте перейменуємо сайт на клуб пішоходів чи велосипедистів. Я так само не розумію, як можна паркуватися не за правилами і тому в центрі останній раз зупинявся в грудні минулого року, перед тим добряче давши кіл, але так і не знайшовши нормального та законного місця для паркування, залишив машину хто зна де і пішов пішки до місця призначення. Але мене не хвилювали ті авта, які стояли на тротуарах, закриваючи мені прохід, бо я водій, і я з ними солідарний. А Ви тут поводитесь якби справжні пішоходи зі 100 річним стажем ходіння по центру. І ця тема мала би висвітлювати не проблеми заважання авт пішоходам в центрі місті, а ось, як приклад, випадки, коли всі паркують нормально, а один перпендикулярно на три місця. Чи щось подібне, як і було до того. Тема з наклейками на таких самих людей-водіїв, як і тут в клубі, але лише не мали можливості поставити авто нормально через абсолютну відсутність місць для законного паркування в центрі міста нехай собі живе в окремій вітці. П.С. Почніть клеїти наклейки на спини чи нижче чиновникам-хабарникам. Буде набагато більше ефекту.
ти плетеш повні якісь дурниці, що не мають ані найменшого стосунку до обговорюваної теми. Які понти? Який азарт? Кому всім підряд? Маячня повна. Далі навіть не читаю
2Nick Wolf Не варто перемішувати мухи і котлети. Тут піднялася важлива для усіх нас тема, тема про неправильне паркування. Якщо ж ви маєте бажання, то можете підняти окрему тему про перехід проїжджої частини внеположеному місці. Ще одна теза: Кожна людина буде відповідати за свої вчинки не залежно від передумов. Тобто якщо то наклейку вліпили за то що поставив авто "де вдалося". Ніхто з водіїв ніколи не думає, що через його авто по тротуару не може пройти мама з каляскою, інвалід на візку, пожежники з шлангом чи лікарі з каталкою. І ще одне останнє. Знайома була в США в гостях і бачила такий випадок. Старша людина припаркувала автомобіль навпроти церкви на вулиці. А на вулиці по парним дням можна паркувати з одної сторони вулиці, а по непарним по іншій стороні. Він не глянув на знак і залишив машину. Через 2 години, коли повернувся, побачив штраф на лобовому. І ніхто не виясняв хто він є, чи інвалід, чи мер, а в нас тут розвели не мав де припаркуватися і лишив де небудь. Якщо порушив, то ти повинен заплатити штраф. Третього не дано.
А, може, то був протест свідомих водіїв проти відсутности паркувальних місць?.. Або проти пішоходів, які перебігають депопало?.. Або... Ви не довідувалися часом? ПиСи. Думки роздвояються - з одного боку - повний абзац, до чого докотилися... А з іншого... Де ж наша доблесна смугастопаличкаста служба?..
Ну дійсно не варто, а Ви ніяк не прочитаєте уважно, що я пишу! Ось і я кажу, що третього не дано, тому шановні анонімуси чи хто там - ліпіть ті наліпки на прокурорські авта, і, в першу чергу, на прокурорські, а не оминайте їх десятою дорогою. Ви, я бачу, ніяк не хочете зрозуміти, що ліпити на авта простих українців - це не перемога над неправильним паркуванням, це лише оковтирання та показуха боротьби з цим. Я проти, ще раз пишу для тих, хто не вміє читати - я проти неправильного паркування. Але я ще більше проти наліпок простим та бідним українцям. Сучасні робінгуди, почніть боротися з сильним супротивником, а не з власником дешевої іномарки! Чому біля оперного Вас не було? Я думаю, там не останні люди краю поставили автівки (якщо це не якийсь спецзахід). Ось там би і ліпили їх. А ліпити на випадково залишеного старого жигуля чи москвича - це не подвиг, це просто биття себе в груди перед слабшим, яке мені нагадує прекрасно знаєте кого. Але хіба так чинять справжні анонімуси чи хто Ви там є. Побачу ще раз десь наліпку на старому авто - обов'язково сфотографую і покажу тут, щоб посоромились трохи сучасні "робінгуди". І там же знайду дорогущу автівку без наліпки. Я просто впевнений в тому, що там таких буде купа. І можете не читати, кому не подобається правда.
Цікаво, щоб сказав "головний" Хоробрий Улічний Инспектор м.Львів дивлячиць на це фото. Це скільки роботи було б для його підлеглих? Скільки би було складено протоколів або зібрано коштів у власні кишені? Як то кажуть "помєчтать" можна. Немає у місті порядку, і мабудь не буде.
Провтикали... Треба слідкувати за афішами оперного і не допускати. Коли були скажімо всякі "Міс Львова" і тд, ми повідомляли пресу і ДАІ, тому менти присилали своїх шоб ті не пускали на площу машини. А тепер всі розслабились і тут же бидло заставило площу своїми фірами. А взагалі Садовий обіцяв ше рік назад шо біля оперного будуть встановлені ті півкулі, що не дають виїхати на бордюр. Віз і досі там..
н-да. слов нет. У нас концерты каждый день и видимо по 10 одновременно. гаи кстати присутствовало. http://zik.ua/ua/news/2013/03/12/397986
виявляється 24й канал попрацював там на славу :gamer: дивимось і оцінюємо http://www.youtube.com/watch?v=zea13pNBIyo