[OFF]По видое! Один ответ! мы не знали мы не хотели, нам плевать, мы срали на других и ПДР. Вот такая у нас быдло интеллигенция. И они себя считают элитой. позорище [/OFF] Предлагаю создать базу фоток с такими и не только мудаками! Типа, фото недели!
До речі, цілком можливо, що ця тойотка врятувала комусь життя Уяви, що було б, якби там не стояла машина, а проходила людина
Скоріше за все що ні, бо припишуть порушення правил ПДР, парковка. Або в неї це в договорі обговорено.
Як на мене то просто напишуть, що стихійне лихо, і зазвичай стихійні лиха не страхуються, тому дійсно можливий варіант, що тій людині нічого не повернуть.
Показували про це сюжет по садоновинам. Господар - молодий мужчина. Сказав, що авто застраховане, і він надіється, що буде повне відшкодування, а це в розмірі 14-15 тис. дол.
эммм... это типа, "Я вам не мешаю, проезжайте с права и слева" 0_О. Можно было повернуть, на лева, дать круг и найти место для авто. Сорри что я так жестко, но я бы таким м...ам царапал краску. Ибо наклейкой не отделаешься.
Треба і йому таку наклейку вліпити... Бачу, що вони добряче тримаються і не так просто знімаються... (сьогоднішнє фото)
Йду сьогодні з Longerman по Науковій, стоїть на тротуарі машина з якої виходить власник. З кафе поруч вибігає чоловік і говорить: "Тут паркуватися не можна, тут машини їздять.." Отак... машини...
Народ, в мене перед будинком (багатоквартирним) горе-паркувальники знищили газон, там тепер болото, і чим далі - тим більше. Стоять там і вдень, ну і вночі. З 15 числа, якщо я викличу ДАІ, вони їм щось зроблять чи тупо не приїдуть?
Не думаю, що вони схочуть тим займатися. Порадять звернутися в органи місцевої влади чи в жек щоб встановили фізичні обмежувачі. Досить багато у Львові місць, де самі мешканці огороджують газони, аби врятувати їх від знищення автомобілями
Аналогично! На более свежую машину денег хватает, а болото засыпать щебенкой денег нет. Каждый живет ради себя.