Жеку пофіг, в них нема грошей на метр труби замінити в підвалі (так мені в очі і сказали), хіба самому пробувати але в нас всім все пофіг. Але в нас газон великий, в будинку 8 підїздів. я живу в 5-му, вони заїзджають на газон біля 1-го підїзду (там вже місиво), і з боку 8-го, а тепер вже і посередині. Хіба пробувати просити, тиснути на совість, але то подіє в 1 випадку зі 10-20. Єдина надія на ДАІ. Тре їм подзвонии на гарячу лінію, шо вони скажуть, цікаво...
Знайди ще кілька чоловік, яким не пофік, скиньтеся по 100 грн на стовпчики і влаштуйте суботник, загородивши виїзди на газон. Але також слід враховувати об'єктивну реальність. Якщо в будинку більше авт, ніж можна розмістити під ним, і є потреба в облаштуванні додаткового місця для стоянки, а газон при тому великий, то краще піднімати це питання на рівні осбб, брати за бари свого депутата міськради і шукати можливість зробити це за рахунок частини газону. У нас саме так було зроблено. Відрізали десь півтора-два метри газону по всій довжині будинку (8 під'їздів) за рахунок чого перед будинком тепер паркуємось не вздовж бордюру один за одним, а перпендикулярно, відповідно машин тепер поміщається майже в два рази більше. Порятунок потопаючих - їх же справа. якщо не знайдеться в будинку пару ініціативних активістів, сповнених рішучості щось змінити, то так і будете жити в гівні. sent from my Galaxy SIII
) якраз не хочемо жити в гівні, почали з ремонту підїзді, підвалі (все власним коштом). але то тільки з нашого під"їзду. З депутатом була зустріч, але люди на нього налетіли за смітники і "чому ЖЕК нічого не робить". Ну як завжди. А зараз потепліло, то будем шось з газоном рішати (до речі, 3 роки тому я сам на ньому навпроти свого підїзду облаштував маленький дитячий майданчик і клумбу), так машини вже майже біля нього паркуються.
ми недавно на праві проходили. то здається це питання не так ДАІ стосується, як звичайного адмін кодексу. тобто в'ї**ти тих водіїв може і двірничка. Юристи, розсудіть!
Двірничка, напевно, не має повноважень. Хіба дільничий. Але ДАІ пообіцяло прислати патруль і щось там вияснити. До речі, ось номер по якому можна повідомляти про нестандартні випадки на дорозі (не працює світлофор, перешкода на дорозі і т.д.) 238-40-27. Реально, реагують. Я раз дзвонив за світлофор - справили за пару годин, до цього не працював зо 2 тижні...
ДАІ має повноваження накласти на таваріща стягнення, народ Найдієвіше з імперативних, завжаючи на наявність повноважень, і воно ж таки і є адміністративним, що може бути оскаржено до суду за бажання Двірничка може підмести територію не зайняту тазом Думаю ідея з власноруч надрукованими наліпками таки накльовіша - віддирається довго Хоча, діти в таку шікарну погоду катаються на тих гірках і бавляться на тому майданчику ?
Был газон-((( Тип который ставит авто живет в соседнем подъезде, а авто ставит возле нашего. Соседка по этажу(пожилая женщина), один раз молча воткнула металлические столбики. Так это хамло кипиш поднял, мол его не предупредили. Я понимаю его возмущение, но! У нас не много людей в доме следят за порядком в подъезде и вокруг. Она в их числе. Когда человек в возрасте, старается, что то красит, белит, делает опрятный вид газона. А тут хамло которое занято зарабатыванием денег, еще и булькает. Рассказывая что в его место воткнули палки. Было собрание дома, так и не договорились, столбики сняли авто уже 4 года так паркуется. Сейчас купил новое, побольше.
А шурнув би так той дідусь візочком своєї бабусі, щоби одному-другому-третьому запам"яталося, як паркувати на тротуарі!
Візочок там можна поцарапати, ненароком... Краже куском арматури - пройтися від заду до переду, та ще й фари зачепити, от тоді б наука була.:english_en:
Скопав хтось газон. Натягнув смугасту стрічку. Але ж не подумав, що якийсь рагуль може тут приїхати в аптеку з критично хворою дитиною
Місця немеряно. Але рагуль мусі встати під дерево на газон. Це ж йому спеціально побудували такий великий зелений кондиціонер