І хоча Львів не Москва але це буде корисно і нам http://style.rbc.ru/megapolis/artde...smail&utm_medium=news&utm_campaign=news_mail1
Синій скакун своїми номерками АА показав у Львові, хто периферія. Цікаво, чи на той номерок соса-соли (так і читати по-українськи!) хтось дзенькнув? І шо ані вам сказалі?
Та чому зразу дебілом Просто треба мати кучу бабла, круту тачку і хороших знайомих десь в адміністрації або в мусарці. А, ще забув саме головне, ще треба мати достатньо наглості.
Ну тобто ти б так паркувався теж, якби мав багато бабла? Вважаєш це нормальним? Це вже повний дебілізм, все правильно Мартіні сказав.
Шег, ну не вірю я, що ти не розумієш сарказму, хоть вбий, а все рівно не вірю А я, як би мав дуууже багато бабла, то був би зовсім іншою людиною, так само як ти, так само як мартіні, так само як любий інший і не сперечайтесь навіть, що гроші не міняють людей, бо навіть чесні священнослужителі з часом, хапнувши більше людського бабла стають зовсім іншими! По темі, я б так не залишив машину, бо боюсь навіть парканутись ближче як 15 метрів від пішохідного переходу, чи повороту, краще пройдусь зайвих 20 чи 30 метрів, але не дам заробити на собі жодні собаці.
Шкода, що не маю фотки, бо ситуація була не та... Але розкажу в двох словах, як "круто" паркуватися біля церкви. Пару тижнів тому прийшла я в своїм селі в неділю до церкви. Стою надворі, бо людей багацько. Раптом жінка падає без свідомости. І то так падає, що видно, що дуже зле - обличчя відразу почорніло, ні в руках, ні в ногах чуття нема. Водою відливають, по лиці б"ють - нічого не помагає. Викликали швидку. Але ж доки та швидка приїде! Кажу: я зараз заїду на подвір"я церкви своїм автом, і ми її відвеземо до лікарні. Забагато захотіла... На в"їзді запаркував крутий чувак. І запаркував так, що навіть якби я хотіла пом"яти собі бік, але таки в"їхати - не змогла би - він мало не втиснувся в ті ворота. Жінку виносили з подвір"я на дорогу... Після Служби поговорила я собі з тим пацаном. Думаю, він ніколи більше не схоче прирівнятися до Бога, бо тільки Бог може вирішувати - жити тій людині чи вже досить... Написала про це щоби всі прочитали (хто схоче). Усю бидлоту не перевчиш. Ліпше почати з себе. Головне, щоб МОЄ неправильно запарковане авто не стало причиною біди.
В нас як неділя, то під кожною церквою у Львові - променад рагулів. Дуже шкода, що ксьондзи на службі нічого не кажуть про дотримання ПДР
В мене взагалі складається враження, що в місті проходить конкурс на найдибільніше паркування Сихів: https://www.facebook.com/alexander.shutyuck?ref=tn_tnmn#!/groups/trotuar/