Вул. Зерова (район залізничного вокзалу): Таке враження складається, що цей "фрукт" свято вірить, що люди мають ходити по дорозі, а тротуари зроблені для парковки машин(це якщо глянути як він чітко зайняв весь тротуар від стіни і до бордюру).
Постійно бачу одну й ту саму машину, в одному й тому самому місці припарковану методом "ІДІОТА", завжди хочеться зробити зауваження, але там нікого немає, вірогідніше сидить в магазині навпроти. Вхарюють : такі клоуни, тому викидую фотки. Львів, вул.Чупринки перед перехрестям на Сахарова Як на мене, то це зневага до інших учасників ДР, а простіше - йому пох.. на всіх.
таксисти в тому плані чеспіони я наклейки "мені плювати на всіх, паркуюсь як хочу", по 36 грн за 50 штук
А, взагалі, Київ - це клоака, в якій відсутність розуму з різних кутків України переплелася з надмірною жагою до демонстрації своїх, не завжди чесних, статків.....
Бачив фото як такі наклейки клеїли на авто на підземному паркінгу Ашану, при чому авто ну трохи на лінію наїхало, нікому не заважає, місця і так валом. А в мене перед будинком "окупанти" газон розміром 7*20 м перетворили в зоране поле. дайте хоч мені таких наклейок, чи що...
http://www.offroadstyle.ru/дефлятор-для-спуска-шин-в-комплекте-4шт підійшов, причепив, відійшов, перекурив, підійшов, відкрутив, відійшов, чекаєш, дивишся на реакцію!