Судячи по траншеї і плитці в ній заді машини, то мабуть хотів тротуаром об'їхати, але не вдалось Плитка в канаву з'їхала.
Довго ще будемо боротися з цим свавіллям..... (вчорашній сюжет) http://www.youtube.com/watch?v=X_a_oIIqQe0#t=178 .... цікаво, чи заголовок відео буде в подальшому відповідати дійсності? П/С/ сьогодні близько 16.30, проїжджав в центрі, біля Порохової Вежі і мав можливість спостерігати, як чувак (водій) зі Шкоди Октавія А5 зішкрябував пластиком наклейку з лобовухи, шось було типу "я паркуюсь як бидло", тай номера в нього були не бідові, щось типу ВС999..??. Я так зрозумів, що то був водій якогось шефа, бо стояв бідака на самому перехресті (де шеф приказав) і усердно шкрябав, а довкола натовп знимкував і угарав з нього....... жесть.... Що робити в такій ситуейшен?: якщо б я так лАхАнувся, то мабуть, би одразу спетляв з того місця від фотокамер, десь би зашкурився і тоді зішкрябав..... :dance2: Висновок: нєфіг паркуватись на пішохідних доріжках та інших непередбачених ПДРами місцях!
класіка, ой мля, я би там відірвався........ шкода, що мені такі ПП* не попадаються... __________________ ПП* - пYзд@тий пацан
Він постійно навпроти паркується, там кафе є "Оксана" чи якось так ))), напевне сьогодні місця бракнуло....
почерк не схожий на дебільний, це скоріш всього міліціянт, бо за кількасот метрів управа ДАІшна, а в нього страх взагалі відсутній за вчинене...