Знаю власника -> чувак 100% адекватний + багатьом тут на форумі до нього як до неба! А заочно, незнаючи людини, писати що це "дебіл", "ПП" і бидло - це низько + щось дуууже я сумніваюсь що йому з його комплектацією тут хтось з вас, писаків, це б в очі сказав
познайом мене з ним, хоча категорія вагова, зі слів твоїх, далеко не моя..... Але це його не оправдовує. Йому хіба покарання за скоєне. Цинічно виглядає, та й взагалі так паркуються хіба що недоумки....., або бєспрєдєльщіки (одно й те саме). Або як варіант, хтось у власника 100% адекватного, поцупив авто та припаркував його під накриттям зупинки, а ті збідовані люди хай на сонці стоять. Так?
Поясни: Що він такого зробив, чого незробили ми? чи що він такого має (і якщо так, то звідки він взяв те, що має) чого ми немаємо? ?????????????????????????????????????? А протеїнів нажертись і за пів року стати шварцом, щоб потім порівнювали комплекцію - багато мозгів непотрібно
Мені срать, я б сказав йому всьо шо думаю. Це повний дебілізм!!! І хай він мені попробує шось зробити. Баюс баюс...
Було це, днини сьогоднішньої, години обідньої, навпроти ринку "Добробут", рухаючись у щільному потоці авт, було помічено авто припарковане по рагульськи, на хіднику призначеному для переміщення людей...... дивимось, робимо висновки та не повторяємо, бо ми українці, а не андертальці: .... так, на всяк випадок, для платників податків, у максимально збільшеному вигляді: п/с/ наглість тої людини, що припаркувала "SantaFe" - ЗАШКАЛЮЄ!!!
Таких ган-онів на городоцькій між церквою Анни і Магнусом повно в такий самий спосіб понапарковано, і при чому там більшість простих, а не блатних машин, тому хз чи в нас щось скоро з культурою зміниться в країні.
Сорки на перед Буде трошки не ф тєму, але дотично. Чи можна подетальніше про типологізацію номерів? Тут нещодавно мене переканали, що номери, котрі починаються на 33 - фсі СБУ-шні. Недавно одним таким до Риму їхала - явно не з тієї парафії шофер був А от щодо номерів, що починаються на "0" - шкурне питання, бо в самої якби ніби той-во-во... Ну, в номері присутня комбінація 06 на першому місці. І в покійного Чортотечика теж було 06. А мєнтів прасую нє па дєцкі. Так що просвітіть, будьте добрі.
за номера, то підтримую Чортопхай. В мого шефа номера на службовому авто починаються ВС00...., його "хапнули" за перевищення, він платив через ОщадБанк, особисто знаю.
на рахунок нуля спочатку розповыв мені майор експертизи львівського мреоколи коли я запитав чи можна мені якісь блатняк підмутити на синій пассатик тіпа 3434 або 8585 сказав що то не блатні а матьорі ,іншого підтвердження у мене немає....а коли я його запитав чому у простих смертних також є номерки з 0 він казав що напевне колись була мусарская альбо когось з рідні ....хрін його знає чи то правда ....)
Про шо ви базарите? При чому тут номери? Чортопхай, ти для свого запитання тему вибирала з зав"язаними очима?
Я сі дико вибачєю Нє вінаватая я - він сам сказав, а я продовжила Якби написала в іншу тему - ніхто б навіть не відповів