Я паркуюсь як ІДІОТ

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Pol, 1 вер 2008.

1. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    А что ты хочеш!У нас знаков как ГРЯЗИ,а машину гдето поставить надо!:D
    Чесно говоря я б унас во Львове поснимал бы наверно ПОЛОВИНУ наших знаков!И поверь мне былоб намного легче ездить!:D

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    повір якби на тій вулиці не була заставлена ще одна полоса рух був би набагато жвавішим!!!
    як бачу як паркуються студіки навпроти головного корпусу універу Франка то вся лобовуха обпльована.. головне шо там намальована всплошна і через тих пі******в треба її пересікати.. навіть незнаю як поводитись як прихватять гайци..

3. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    :) :) :) ........

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Перестав витирачки, щоб з салону витирали плювотину! :):D

• Подобається Подобається x 1
  5. яринка

яринка Початківець

VW New Beetle 2.0
    [​IMG][​IMG]
    і знову на виїзді з двогру..
    хлопці (на вигляд студіки:)) думали, що це так круто :D
    може і не довго там стояли, але все ж...

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Файна тема але щось про неї всі забули... невже після навали евакуаторів все стало так добре?
    Вобщем в продовження теми: блондинки як завжди рулять

7. MyTaHT

MyTaHT Початківець

Пішкарус
    Ну я до таких речей як блокування проїзду відношусь досить таки радикально -- шило рішає. :D У мене під хатою під самим в"їздом в гараж строітєлі з сусідніх будов колись лишали свої грабарні. Потім їм чомусь колеса треба було качати через день, бо втікало піватмосфери в день. :diablo: Добрими словами їм було незрозуміло, а як в "Хресному батькові" Маріо Пьюзо "добрим словом і пістолетом можна добитись більше, ніж просто добрим словом". Зато тепер я можу не переживати, шо буде неможливо виїхати з гаража.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    А уяви, що хтось лишив машину близько під твоїм будинком, щоб швидко винести хвору дитину і завезти її в реанімацію... Тобі не захочеться потім то шило запхати кудись собі в інше місце?

Сорі за офф, вирвалось..

9. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Відколи то хворих дітей підбирають під чужими гаражами і розвозять по лікарням на будівельних екскаваторах :D

В тому випадку підмашка про шило і одне місце трохи недоречна.:nea:

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Цитую:
    Інформація про майстрів в цьому дописі вжита як приклад. Шило згадується як засіб від блокування а не від майстрів. Та і в майстрів резон залишати авто в невідповідному місці може бути різним. Життя - штука непередбачувана, не можна себе вважати всесвітнім суддею. Одна справа посміятися, а інша - познущатися над чужим майном.

11. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    в мене під офісом одна машина "прекрасно паркувалась" постійно займаючи. як мінімум 3 парковочні місця. після моєї записки за щітку "Кльово паркуєшся! Шукай свої фотки в інтернеті" -- взірець для решти ))) запаркований дзеркало в дзеркало ))))))))))))))))))))))))))

• Подобається Подобається x 2
  12. MyTaHT

MyTaHT Початківець

Пішкарус
    Старий, не гнівайся. Просто комізм ситуації в тому, що в гаражі стоїть дві машини, а люди просто не чують коли їх просиш не паркувати машини під твоїм гаражем. Це виглядає наступним чином: "Та я туво на пару филин приїхув. Зара забЕру." І до настання сутінок. Просто коли на десятий раз людина не розуміє, то виникає питання у її адекватності та коректності поведінки стосовно мене.

Хотілось би побачити твоє доброзичливе лице, коли на твоє прохання не займати виїзд тебе систематично ігнорують. Причому ж на твоїй території -- в даному випадку подвір"я твого особняка.

А відносно всесвітнього судді -- я не суддя. Я хочу, щоб мене не тільки слухали, але і чули. А от зараз питання вирішилось само собою -- є паркан і ворота. Але чомусь виїзд з воріт не перекривають. Мабуть, що хоч щось зрозуміли.

• Подобається Подобається x 2
  13. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ

правильні гаражні ворота :D

14. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Сьогодні приїхав до магазину і ОПпппппА стоїть екземпляр (мазда 6 АІ 7193 ВЕ), ну думаю не на довго. І от так думав до 13-00, далі бачу появився "тіп", ну я йому вічливо: перепрошую, а не могли би Ви переставити вашу машину(тут можна 3 поставити а Ви один), будь-ласка і т.д. У відповідь добре, я зараз зроблю саме так і ............
    Приїхав ввечері о 19-00 стоїть "красава" і далі, ну не "дибіл". Прийшлось надрукувати і прицепити на лобове "Я ПАРКУЮСЬ ЯК ІДІОТ" і адресу в неті.
    Може дійде до нього, хоча сумніваюсь.

Останнє редагування: 11 гру 2009
  15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    А чо фотка без наліпки? Так би веселіше було!

16. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Цю фотку робив ще зранку, а наліпку робив вже ввечері.
    На другий день цей чудак вже поставив правильно, що мене дуже здивувало. Значить читати вміє, але знову проблема - машина вже стоїть третій день як "вкопана" на одному місці.:russian_ru:

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Номери київської області, мабуть приїхав до когось в гості і забухав.

18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Ніколи не їжте жовтий сніг і ніколи не викликайте такого таксі. Складно навіть подумати, як воно їздить, якщо так паркується. При тому що спереду кілька метрів парковки, своїм задом перекрив вулицю. До того ж на сигналку не поставив, копання в колеса нічого не давало:

Останнє редагування: 26 гру 2009
  19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    На склі наклейка - його телефон, тре було позвонити підарасу

20. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065