А что ты хочеш!У нас знаков как ГРЯЗИ,а машину гдето поставить надо!:D Чесно говоря я б унас во Львове поснимал бы наверно ПОЛОВИНУ наших знаков!И поверь мне былоб намного легче ездить!:D
повір якби на тій вулиці не була заставлена ще одна полоса рух був би набагато жвавішим!!! як бачу як паркуються студіки навпроти головного корпусу універу Франка то вся лобовуха обпльована.. головне шо там намальована всплошна і через тих пі******в треба її пересікати.. навіть незнаю як поводитись як прихватять гайци..
і знову на виїзді з двогру.. хлопці (на вигляд студіки) думали, що це так круто :D може і не довго там стояли, але все ж...
Файна тема але щось про неї всі забули... невже після навали евакуаторів все стало так добре? Вобщем в продовження теми: блондинки як завжди рулять
Ну я до таких речей як блокування проїзду відношусь досить таки радикально -- шило рішає. :D У мене під хатою під самим в"їздом в гараж строітєлі з сусідніх будов колись лишали свої грабарні. Потім їм чомусь колеса треба було качати через день, бо втікало піватмосфери в день. : Добрими словами їм було незрозуміло, а як в "Хресному батькові" Маріо Пьюзо "добрим словом і пістолетом можна добитись більше, ніж просто добрим словом". Зато тепер я можу не переживати, шо буде неможливо виїхати з гаража.
А уяви, що хтось лишив машину близько під твоїм будинком, щоб швидко винести хвору дитину і завезти її в реанімацію... Тобі не захочеться потім то шило запхати кудись собі в інше місце? Сорі за офф, вирвалось..
Відколи то хворих дітей підбирають під чужими гаражами і розвозять по лікарням на будівельних екскаваторах :D В тому випадку підмашка про шило і одне місце трохи недоречна.
Цитую: Інформація про майстрів в цьому дописі вжита як приклад. Шило згадується як засіб від блокування а не від майстрів. Та і в майстрів резон залишати авто в невідповідному місці може бути різним. Життя - штука непередбачувана, не можна себе вважати всесвітнім суддею. Одна справа посміятися, а інша - познущатися над чужим майном.
в мене під офісом одна машина "прекрасно паркувалась" постійно займаючи. як мінімум 3 парковочні місця. після моєї записки за щітку "Кльово паркуєшся! Шукай свої фотки в інтернеті" -- взірець для решти ))) запаркований дзеркало в дзеркало ))))))))))))))))))))))))))
Старий, не гнівайся. Просто комізм ситуації в тому, що в гаражі стоїть дві машини, а люди просто не чують коли їх просиш не паркувати машини під твоїм гаражем. Це виглядає наступним чином: "Та я туво на пару филин приїхув. Зара забЕру." І до настання сутінок. Просто коли на десятий раз людина не розуміє, то виникає питання у її адекватності та коректності поведінки стосовно мене. Хотілось би побачити твоє доброзичливе лице, коли на твоє прохання не займати виїзд тебе систематично ігнорують. Причому ж на твоїй території -- в даному випадку подвір"я твого особняка. А відносно всесвітнього судді -- я не суддя. Я хочу, щоб мене не тільки слухали, але і чули. А от зараз питання вирішилось само собою -- є паркан і ворота. Але чомусь виїзд з воріт не перекривають. Мабуть, що хоч щось зрозуміли.
Сьогодні приїхав до магазину і ОПпппппА стоїть екземпляр (мазда 6 АІ 7193 ВЕ), ну думаю не на довго. І от так думав до 13-00, далі бачу появився "тіп", ну я йому вічливо: перепрошую, а не могли би Ви переставити вашу машину(тут можна 3 поставити а Ви один), будь-ласка і т.д. У відповідь добре, я зараз зроблю саме так і ............ Приїхав ввечері о 19-00 стоїть "красава" і далі, ну не "дибіл". Прийшлось надрукувати і прицепити на лобове "Я ПАРКУЮСЬ ЯК ІДІОТ" і адресу в неті. Може дійде до нього, хоча сумніваюсь.
Цю фотку робив ще зранку, а наліпку робив вже ввечері. На другий день цей чудак вже поставив правильно, що мене дуже здивувало. Значить читати вміє, але знову проблема - машина вже стоїть третій день як "вкопана" на одному місці.
Ніколи не їжте жовтий сніг і ніколи не викликайте такого таксі. Складно навіть подумати, як воно їздить, якщо так паркується. При тому що спереду кілька метрів парковки, своїм задом перекрив вулицю. До того ж на сигналку не поставив, копання в колеса нічого не давало: