Цікава тема, на Луцькому форумі теж є і активно оновлюється Але на тому форумі я модерів попросив в силу різних ситуацій фото яких виложувались в темку замінити назву на "Я не вмію паркуватись". Тому що сам деколи станеш виходячі з того як стоять авто поряд (інакше не станеш), потім сусідні автівки розїжаються, і що?... ти ідіот? Думаю деколи назва теми може когось образити. Ну звичайно остання фото в цьому топіку ніяк не відноситься до вищенаписаного, тому що ДАЙці інколи, тобто практично завжди просяться своїми повадками щоб їх називали ідіотами.
Та річ не в тому навіть, а в тому, що перед законом, згідно чинної конституції, усі рівні, тобто теоретично інший ДАІ-шник мав би оформити протокол на водія даного авто... Але мля не в нашій країні, хотя говорять, що в нас правова країна... Ну а подруге, як може особа з відповідними повноваженнями визначати і встановлювати міру порушення закону, якщо сама ж його не дотримується - це нонсенс!!! Тому тут слово ідіот не доречно - це набаго більше, що не вписується ні в які рамки і такий випадок не поодиночний!
Колись було в новинах що поліцейській в США виписав сам собі штраф за те що перегородив дорогу шкільному автобусу. А ще раз Кличко розказукав як його зупинила жінка поліцай в Німеччині за порушення ПДР, яка була його фанаткою взяла афтограф і т.д. але сказала що штраш все таки мусить виписати бо закон є закон. От так.
в чому проблема? думаю 5-7 машин "патрулю" можна було б організовувати... такий собі прикол: "Фольксваген - санітар міста Лева! Фольксваген за культуру паркування"))))))))))))))))))))))))))) то пропіарились би))) і в новинах міста, і цілої України)))
та... відповідаю -- про частини: там справа ще три відео (якщо пройти по лінку) про клеєння -- по рогам дійсно настукати можуть... головне -- легітивність акції. інакше можуть звинуватити за "псування майна". прикріпитись мільтами і містом -- тоді вперед на вулиці. про самі наклейки -- дорого, собака... друк, порізка, матеріал... (((
NIX, не буду бурчати про баяни, але трохи уважнішим тобі слід бути. Хоча б бігло передивись обговорення по темах...
Не буду лукавити. самому частенько (забігти в банк, купити водичку... такі собі дріб'язкові 2-4 хв. поза авто) приходиться паркуватись не дуже гарно. ідея не моя. підглянута... АЛЕ! на мою думку ШИКАРНА! адже ми вічливі? правда???
Соррі за баян Ідея наклейки прикольна, це крок вперед однозначно. Вважайте мене ідеалістом, але краще все ж таки не доводити до таких ситуацій що треба буде витягати ту наклейку Але з нашими вулицями сам знаю, що це фактично unreal тому наклейка однозначно must have