)))))) оце буде злобна підстава ))))))) але...ти ідею "запалив". тому тепер підставити можуть двох )))) Мене дістануть, я дістану тебе. а в кінцевому - ні ти ні я ні при чому ))))))))))))))
Це ти про кого? Як на мене, то лише той хто не заїхав на тротуар припаркувався правильно. Всім іншим тре цвяхом наиалювати на капоті схему парковки!
закони деколи писані не для людей... а лиш-би були написані... Паркуватимь теж якось треба... А про компромісний варіант я нажаль ніколи не чув. Саме на цій вулиці мешканцями виробились не офіційні правила парковки. Людино потік на вулиці 2-3 особи в 10 хвилин. Всі машини запарковані, або мешканців (які САМІ Ж І ХОДЯТЬ по цих тратуарах) або райвідділку на Мартовича... Особисто я завжди паркуюсь так, щоб був і проїзд і прохід, оцінюю об'єктивно з розрахунком того, щоб проїхала мама з каляскою... І мене нервують такі люди, котрі не адекватно паркуються, навіть, якщо так написано якимось індивідом в ПДР.
Ось це правильний підхід. Бо найбільше мене дратують саме такі стихійні парковки... та паркуйтесь на здоровля, але дайте пройти людям, ну нехай не ті 2 метри що по ПДР мають бути але хоча б один метр залиште. Сам не один раз з коляскою був змушений їхати по проїзджій частині, бо ось такі автамабілісти вирішили що їм правила ніпачьом. Доречі, на цій фотці коляска там не проткнеться ніяк.
нажаль не всі керуються таким правилом... ((( коли люди почнуть поважати та думати один про одного — в нас тоді все буде гаразд. кожен повинен починати з себе... )))
))))))))))) Ну я ж якось акуратненько вилажу ))) а в мерса було фірмове заниження "привезубульбузсела" )))