Я паркуюсь як ІДІОТ

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Pol, 1 вер 2008.

1. weissbeer

weissbeer Початківець

Scirocco GTI
  2. weissbeer

weissbeer Початківець

Scirocco GTI
  3. Philharmonic

Philharmonic Початківець

Polo., 1.3., 1994
    • Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    недавно мав схожу ситуацію. Приїзжаю під хату, підходить кобіта і просить виїхати на її машині з парковки бо з обох бокі її дуже тісно підперли дві машини, особливо з правого боку. А шоб виїхати задом там треба руль вліво вивертати. Так я вперше побував за кермом Сеата Кордоби :)

5. Philharmonic

Philharmonic Початківець

Polo., 1.3., 1994
  6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Нет тут нужно только смеятся с этого!!! :) :) :)

7. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    ми колись в 12 п'яних рил підняли москвіча нашого спільного знайомого і "запаркували" його між двома деревами, попередньо вимірявши, що від бампера до бампера і між деревами залишиться місця всього на пів ступні... Правда тодішнє видовище виглядало не так феєрично, як ЦЕ! )))))))))))))

8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    не розумію для чого пижик ще тиснувся)))) явно місця замало

9. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    А он решил это проверить!!!Ну как всегда! :)

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Вчорашнє фото з вікна офісу:

Але найсмішніше побачив нині:

Про колір волосся власниці промовчу.

11. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Тут и догодатся легко!!!:)

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    навіть не знаю, це "я паркуюсь як ідіот" чи "я ремонтую дороги як ідіот"...

шо то за район?

• Подобається Подобається x 1
  13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    судячи з будинків і обстановки шось схоже на Сихів... але я не впевнений))

14. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    як на мене класика жанру: Пекарська, навпроти до головного корпусу ЛНМУ

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
  16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Дарма скопіювали росіян, краще би поляків взяли до уваги: http://www.youtube.com/watch?v=4jNYuz3x4so

17. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ти про текст?))))
    якщо про поліграфію то тут можна просто підібрати такий папір з міцним клеєм і ефект буде саме такий))
    обклеїти злісним ідотам все лобове)) ха ха ото сміху буде від такого.
    правда в мене закрадаються сумніви що такі наклейки не попадуть в руки таким же ідіотам на 2 ногах, які будуть всі машини, які їм на очі попадуть обклеювати(( кожне таке радикальне рішення має 2 боки, не факт що добрі наміри переможуть...

та й блін краще б та ініціативна група добивалася додаткових парковок в центрі. сьогодні 35 хв намагався припаркуватися в центрі:morning1:, я дуже поспішав і був ладен порушити ПДР і припаркуватися під знаком немає зупинки на моє здивування всі місця навіть там були заняті:diablo:

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ініціативна група в тому числі вимагає від влади і цього. Ось "маніфест" http://www.trotuar.lviv.ua/khto-my

А від водіїв вимагають включати мозок і совість. Коли ти порушуєш ПДР - то твої проблеми, але коли ти стаєш так, що по тротуару неможливо пройти, тоді ти заслужив наклейку. Перегляньте фотогалерею, там є такі унікуми, шо я б ніколи не придумав

19. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991

• Подобається Подобається x 3
  20. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    щось тема не обновлюється сайт тротуар якось кволо розвивається... невже всі почали правильно паркуватися?
    мене вже чесно кажучи вкурвив мій конкретний випадок. не знаю що з тим робити. я працюю на вулиці Садовій, хто проїжджає по цій вулиці зранку в будні напевно зрозуміє мене. проблема там з візовим центром. я щоранку витрачаю по 5 хв в пробках бо РАГУЛЬНЯ і БИКОТА (перепрошую не знаю як їх ще назвати) паркується там і на всі аргументи не реагує і через то всі маєть рухатися по одній смузі в обидва боки. мало того вони знищили всі газони сусідніх будинків, нащастя знайшлися організатори в тих будинках і поставили огорожі, щоб не розбиратися щоранку з неадекватом. знаки стоять по обидва боки дороги, але всі як паркувалися так і паркуються... в мене вже думки зявилися подзвонити до наших "доблесних охоронців руху" і вказати що мені немає як проїхати, питання чи з таким зверненням можна телефонувати?
    і от цікаво чого цей рух не працює?? де наклейки? всі в політиці?))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)