Я паркуюсь як ІДІОТ

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Pol, 1 вер 2008.

1. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    смотрю на холодильник..... а не хотят ли данные люди сделать наклейку " мне плевать на всех , перехожу дорогу как хочу и где хочу". И клеить ее на спины пешеходов . Но не будет этого- поскольку после первой наклейки отправятся в реанимацию . Поскольку хозяин машины побоится дать люлей ( номер машины ) , то пешеход запросто . Я не поддерживаю неправильно запаркованные машины и стараюсь в центр не ехать днем - но однобокость подхода к пдд достает

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    що має одне до іншого? Ти паркуєшся на тротуарі в знак помсти тому оленю, який тобі перебіг дорогу в неналежному місці? :) Якщо хтось хоче боротися з пішоходами-порушниками, він може зробити відповідний сайт, відкрити групи в соцмережах, завести відповідні теми на форумах...

3. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    я к тому , что начинать надо с себя . А то борятся с машинами на тротуарах , а ходят по дороге (и не потому , что там машины , а потому . что там не убрано , и вообще так хочу)

Останнє редагування: 2 бер 2013
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Хм... а чому ти вирішив, що той хлопака ходить по дорозі як хоче?

5. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    кстати парковаться на тротуаре по правилам - никто не запрещает

6. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    если следовать твоей логике , то если депутат не берет взяток , но берут его помощники и он это знает , но при этом борется против взяток в другой фракции - это нормально ? может сначала у себя разобраться

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Так люди ж проти запаркованих на тротуарах рагулів виступають, а не проти всіх водіїв. А ти можеш виступати проти оленів, які по дорозі ходять, але не проти всіх пішоходів. В чому проблема?

Так це не проти паркування на тротуарі, а проти тих рагулів, хто не дає пройти. Вийди з дитячим візочком в центр і ти зрозумієш, про що мова.

8. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    я очень хорошо тебя понял . Речь не об этом . Просто действия эти напоминают работу ГАИ- он тебя остановит за то , что ты не пропустил пешехода на переходе и будет е... мозги - но при этом в 20 метрах при нем пешеход будет перебегать дорогу и он слова не скажет , потому что сразу побежит на 3 буквы

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    якась одностайна в вас думка... навіть, якщо взяти вашу думку за правдиву, то вона не має перечити даній темі, а тільки додавати ще одну, про пішеходів (власне, як каже Мартіні), в іншому випадку ви абсолютно не правий, бо тоді стоїте на думці "це не добре, бо так і не робимо ніх.. нішиша".

особисто мені було приємно, коли запаркований автомобіль на зебрі (пр. Т.Шевченка, біля пам'ятника Грушевського, там якшо не позебрі, то інакше не пройти - паркани всюди і припарковані авто), отримав наклейку на пів вітрової шиби. Я дуже сподіваюсь, що віддерти її було важко, бо в момент коли переходив, жіночка стояла з візком практично у відчаї - не знала як їй подолати цю барекаду. І повз неї проходили пішеходи і всім було байдуже (це впринципі зачіпає підняте вами питання), я допоміг перенести візочок і пішов собі далі - в доброму гуморі.

ось

10. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Їх би робили з такого матеріалу, щоб була міцна клейка основа і дуже крихка верхня частина, можливо тоді, на другий раз, водій порушник вже би задумався, де б то стати, щоб знову не прийшлось мучитись з пів години, віддираючи залишки наклейки
    Справжній жентельмен і совісний громадянин)))

11. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    знаєш, не так пишаюсь цим, як здивований, чому я сприйняв це як само-собою зрозуміле, а решта просто проходила повз...

12. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Нужно их делать с оракал, типа люминесцентного. Он будет по кускам отрываться)))
    Люди разучились помогать себе подобным. У нас как у зверей, кто кого задавит.

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну я не згоден шо наклейка має бути важковідклеюваною. Бо тоді це вже тягне на нанесення шкоди майну, та й порушник просто не зможе забрати машину з тротуару чи переходу поки не відшкробає наліпку. Завдання наклейки не вкурвити людину, а змусити задуматися, що ти робиш не так

14. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    на ютубі подивись "стоп хам", не український правда, але! так от, там є два типи наліпок: ті що легко зривати і ті що взагалі не відриваються. судячи з побаченого, коли людина стоїть і віддирає наліпку, довго і нудно, по шматочках - вона а) заспокоюється; б) усвідомлює; в) запам'ятовує, за що отримала це.

тому вважаю, що наліпки маст бі хард кор

15. Gurkha

Gurkha Місцевий

Я предложил как вариант. Мне б тоже было не приятно, если бы кто то привысил свои полномочия и наклеил мне такое чудо(((

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну стопхам це зовсім інше, у них кремльовська криша, вони можуть хоч цвяхами дряпати на капоті "мне плевать на всех", їм нічо не буде

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Так а наша "спільнота" хіба не має даху? Ніхто з простих смертних без даху не вийде і не буде ліпити наліпки на скла прокурорським чи суддівським машинам на проспекті Шевченка. Хоча б тому, що їх відразу на два роки кинуть за грати. І ще й здоров'я перед тим заберуть.

Хіба би вже зовсім без даху були люди. Але один проти одного - хіба це зараз правильна боротьба? Навіть водії проти пішоходів... Зараз є набагато сильніший та єдино-спільний ворог простого українця.

А ці всі забавки, ІМХО!!!, швидше проплачене відволікання народу, щоб побільше було видовищ, які відволікають від основного питання - чому ми так погано досі живемо, за ці кляті 20 з гаком вже років і хто в цьому винен.

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нажаль ця спільнота без даху і без грошей. Особисто я безкоштоввно зробив сайт, хтось безкоштовно зробив наклейок, он Чефіш їх дизайн намалював., якийсь чувак холодильник пожертвував. Журналісти, які є активними учасниками ініціативи, безкоштовно поширюють інформацію. А затурканим совкам всюди змова і піар мариться. Важко уявити що люди можуть згуртуватися і робити світ навколо себе кращим.

sent from my Galaxy SIII

19. Gurkha

Gurkha Місцевий

Да тут как раз не совки, тут пост советский тяжелый период, от которого до сих пор шатает. У нас люди живут без каких то правил. Вот сделайте опрос по ПДР ПО парковкам и вы уведите что часть не знает их. Вот вы молодеци ваши товарищи, что смогли организовать такую акцию. Может я пропустил, но вы где то на форуме писали о ней?
    ЗЫ. Стоп Хам не только в России, есть и в Молдове и в других странах СНГ.

20. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Як можна робити світ кращим, затверджуючи свою свободу за рахунок ущемлення свобод інших я того ніколи не зрозумію. Я ніколи не паркуюсь на тротуарах, а центр оминаю десятою дорогою, коли на автомобілі. Але ніколи не зрозумію, коли пани чубляться, а в простих людей голови летять. Чому не можна цю активність направити на покращення вже сьогодні проти азарівських покращенців? Глядиш, тоді дійсно світ зміниться на краще і не тільки навколо свого власного я, бо бачте пройти не дали, але і по цілій Україні.

Не з легкого життя ті люди ставлять автівки на тротуарах. Ой не з легкого. Адже якщо прокурор чи суддя приїде під суд на велосипеді, його і на роботу можуть не впустити - не впізнають. То чи є серед обклеєних машин Вашою спільнотою декілька прокурорських машин? Чи лише своїх б'ємо щоб чужі боялися? Чужі від того не будуть боятися, їм то десь. Хіба коли їм голови почнуть масово відтинати, тоді лише задумаються.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)