Не думаю, томушо не створилося ніяких нових партій... вибори будуть проходити з того самого лайна шо і минулого разу... Абсолютно нічого не зміниться... Єдине що для нас зараз спасіння - це навести дружні відносини з Росією, а для цього треба обрати ПАртію регіонів...
Та ти шо, як загрожує ВТО для нашого виробника ми стали думати лише під час кризи. А коли дивились програму обраної політ партії про що думали що бандити сидітимуть у тюрмах? А взагалі багато хто читав програму партій, я знаю що їх програма рідко відповідає їх дійсним планам, але всеж.
Та що б не вибрав - бандити і злодії прийдуть, тільки іншого профілю. Ото сюди б якогось Робін Гуда, який би їх всіх...
Я згідний В принципі саме головне шоб всі українці голосували за одних і тих самих бандитів шоб вони хоть шось робили а не за владу бились...
Хороша думка... Але не зовсім вірна... Не будуть битися за владу, так сказати "всі свої" будуть... і будуть обкрадати країну з ніг до голови по максимуму і ніхто нікому не заважатиме...
Я спочатку думав нах.. ті вибори, а потім проаналізував: А вибори потрібні по любому, бо коли їх нема то вони жиріють, а коли вибори то хоча б діляться з народом своїм награбованим,... до речі підтримають рекламщиків, поліграфістів, і т.д. хоч хтось переживе кризу краще
Поверь мне!!!! Даже когда их нету они все равно жируют!!!!! а коли вибори то хоча б діляться з народом своїм награбованим Drapula покажи мне хоть одного человека с каторым они поделились(не считая тех кому они платят когда выборы):ireful:
Dino_grey,навіть не сперечаюсь, я ж кажу хоч комусь заплатять, а так вони тупо між собою деребанять, звичайно херово то що вони потім то хочуть відбити, але хай і в них бувають критичні дні Знаєш: оптимісти вивчають карту світу, песимісти сибіру, а реалісти вчать будову автомата Калашнікова
От і чоловік сестри попадає під скорочення, в банку працює. Як його посада правильно зветься не пам'ятаю короче голова у відділу що завідує компами по відділеннях. Хто тоді залишиться якщо такі посади звільняють?
Блін я думав шо якось воно буде шо підсуєтяться шо найдуть місце а в понеділок мені сказали щоб я шукав собі нову роботу і шоб я тішився за то шо не звільнили мене коли був на лікарняному. Нову роботу зараз фіг найдеш. І диски тит 16ки шось не хочуть продаватись. Так шо браття я тепер знаю шо таке повна ДУПА...
Сцуки ці Американці, стараждає весь світ Слухай трикотажем торгувати не хочеш? Враховуючи твою ситуацію чистину дам на реалізацію.
Ну ви як перший раз. Я працюю з Одесою, Херсоном, Уманью, Нежином, Харковом .... І всі вони не в моїй області. Автолюкс, Гюнсел врятують світ!