як купити авто на польській реєстрації.

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем red_bull, 23 лип 2009.

1. tarasic

tarasic Початківець

Ракета
    На жаль,скористатись можливістю зареєструвати "авто на фірму" можна буде, але приблизно аж в липні-серпні,через те,що вже зареєстровано певну кількість авто і вичерпано так званий "ліміт".То ж вибачайте,що дарма обнадіяв деяких людей, я й сам планував скористати з цієї послуги,але не встиг.То ж будем чекати добрих звісток з Польщі.
    А щодо звичайної реєстрації на співвласника тобто, виїзд кожні 10 днів",то це робим без проблем та кожен день,дешево та швидко.0967144666 Тарас

Останнє редагування: 11 тра 2012
  2. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    комусь ліміт закінчився, а комусь ні! хто бажає реєстрацію - пишіть!

3. Andr0n

Andr0n Початківець

VW Passat B2 1.6D 86'
    мені цікаво чому не розголошується схема і вартість таких послуг?

якщо схема прозора - що ж приховувати і чому одразу не написати про це??

якщо ж товар продається "з під поли" чи "всі деталі по телефону", думаю у більшості людей виникаються підозри.
    або це розвод, або посереденик сам не в курсі всіх деталей, або або або...

4. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Підтримую.
    Чому б дійсно все не розписати на форумі, щоб всі прочитали і зрозуміли, варто чи ні ? !
    А то зробили з цієї теми рекламу своїх послуг !

5. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    Ну ось ти б наприклад розкривав всі секрети того що може принести тобі дохід сусіду? То б означало що в тебе скоро буде конкурент.. Схема прозора но поляків з фірмами, готових співпрацювати мало.. Ціна самої реєстрації 1000 євро. Термін 1-2 дні.

6. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    Свіжі новини прямо з кордону - тепер транзит авт на польскій реєстрації має термін 5 діб

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а якщо заїхати на авто і більше на ній ніколи не виїжджати за кордон.коли страховка закінчиться зразу на з\ч. які наслідки?

8. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    вона буде на тобі рахуватись до кінця днів твої твоїх.. Мабудь будуть шукати. Незнаю що саме но проблеми будуть. В мене знайомі якщо транзит прострочували то просто платили потім митникам. І взагалі таким чином то не робиться.

9. agent373

agent373 Новачок

Opel Omega
    Ну а як з законом про різні пункти пропуску ? хтось вже пробував пересікати ? що митники говорять ?

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    добре. а яким тоді макаром авто везуть на зч?

11. Andr0n

Andr0n Початківець

VW Passat B2 1.6D 86'
    мова не йде про секрети..
    мова про вартість послуг і що входить до тих послуг.
    які дії щоб зробити таке авто, вимоги і т.д.

12. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    сама реєстрація - 1000евро. (входить реєстрація вже купленого вами авто) якщо хочите щоб вам авто купили і пригнали то це окрема історія (індивідуальний підхід) но не меньше 300 у.о. Виглядає процедура так - купили авто (1-2 дні, залежить від відстані), робите страхівку (приблизно 200у.о), тех.огляд (100-200 злотих) (якщо треба) даєте 1000евро, документи свої і на авто (1-2дні і машина чекає під кордоном) сідаєте і прямуєте на україну.

13. aviso

aviso Новачок

2101
    Напиши телефон. А то так можно долго общаться.

14. fishka

fishka Active Member

Seat Toledo, VW Golf 2
    Привіт хотів запитати як це все виглядає на хлопський розум, мені потрібно гольф 2 3-х дверний бажано синій з мотором 1,3карб. Ти можеш привезти імено такий чи ні? Чи як це виглядає може даєш фото?
    Дякую.

15. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    прошу дуже

16. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    пошукай на otomoto.pl

17. tarasic

tarasic Початківець

Ракета
    Надаю правдиву інформацію щодо транзиту авто (тобто перетин кордону на авто на польській реєстрації,вписаний як співвласник), терміном 5 або 10 днів.
    Якщо через одну митницю - 5 днів, а через дві різні - 10 днів.
    Я в'їжджав на Україну 08.06.2012 через Краковець а виїжджав у Польщу 17.06.2012 через Шегині - і питань до мене ніяких не було.Тільки пограничник, який перевіряє авто на наявність нелегалів, запитав коли я заїжджав на Україну то я йому сказав,що в п'ятницю.Він здивовано подивися на мене,тобто що я перебуваю на Україні десять днів, але я йому уточнив ,що я заїжджав через Краківець і він відразу відійшов перевіряти друге авто.Митник підходив віддавав документи і ніяких питань до мене немав,то ж катайтесь через дві митниці по 10 днів.
    Звичайно можуть бути моменти,коли митник вам почне розказувати,що це неправда і термін транзиту має бути 5 днів,але це він буде вас розводити.Я не думаю,що є два Митних Кодекси і половина митників працює по митному кодексу де написано 10 днів, а друга половина - 5 днів.
    І ще одне,більшість митників дні перебування авто на Україні рахує таким чином,тобто коли ви заїхали в п'ятницю і виїжджаєте з України на наступний тиждень в п'ятницю,то це не 7 днів а 8 днів,бо вони рахують першу п'ятницю коли ви в'їхали як один день, і наступну п'ятницю також як день перебування. А на хлопський розум,то вони просто рахують на пальцях дні коли ви в'їхали і виїхали і тоді дійсно виходить вісім а не сім днів, а якщо рахувати по датах то це виходить сім днів. Де правда незнаю,бо немаю бажання з ними спорити, я і так майже щотижня в Польщі а коли ні,то виїжджаю так як вони рахують тобто,що тиждень - це вісім днів.

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Отже так: за законом рахується - день приїзду, день від"їзду - один день. Тобто, минулу п"ятницю (коли в"їхав) і цю п"ятницю (коли виїжджаєш), треба рахувати як один день.
    Це варто знати.

19. tarasic

tarasic Початківець

Ракета
    Можливо і так,але це тяжко доказати митнику,який вже настроєний на це,що ти порушник.В них одна відповідь,каже чекайте,закрив віконечко і забив на всіх болт.Дзвониш на "теплу лінію", а там в них обід, цілий день.А потім починається,заповніть митну декларацію,проїдьте на бокс для огляду авто і т.д.Коротше розтягується на дві години,за які ти витрачаєш купу нервів і часу.
    Бардак повний,а головне немає кому поскаржитись бо все починається зверху!!!

Останнє редагування: 17 чер 2012
  20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Погоджуюся. Сама була в такій ситуації. Митничка попросила зробити копію мого техпашпорта, а та, при якій була копіярка, сказала дати собі 2 грн. Я погодилася, але попросила дати чек. Вона сказала, що випише мені рахунок, який треба буде оплатити в банку + банківські оплати за послуги. І я ж чудово розуміла, що вона такого рахунку не випише, але теж подумала, що маю позаду 400 км дороги, і хочеться якнайскоріше додому. Кинула їй, як псови, 2 грн. і не стала сперечатися. А треба було.
    Якщо вони розумітимуть, що народ "вивчає матчасть", тобто законодавство, то будуть боятися так нагло нас бакланити.
    Тому вважаю, що принаймні митникові треба сказати, що Ти знаєш, що в законодавстві написано: "день приїзду, день від"їзду - один день". На другий раз той митник тричі подумає, перш ніж почати на Тебе наїжджати.

Обставини, в яких ми опиняємося, часто-густо створюємо собі самі...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)