як купити авто на польській реєстрації.

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем red_bull, 23 лип 2009.

1. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    Чортопхай дуже дякую за таку вичерпну відповідь:hi:

2. evik

evik Новачок

BMW 318
    Детальніщу інформацію про авто з польщі ви знайдете на сайті www.avtozpolshi.com.ua

3. evik

evik Новачок

BMW 318
  4. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    Вже і сайт зробили))
    Але на жаль там немає нової і тим більше детальної інформації.
    Ціна звичайно цікава, але які документи потрібно від людини, при оформленні авто на фірму?

5. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    якись дуже простий сайт візитка..
    ну доки на 2 роки, а далі що з такою автівкою робити? переоформляється знов за 650 баксів або і більше на наступних 2 роки? чи цю фішку знов просіче наш законотворець і там гарантій ніяких??

6. tarasic

tarasic Початківець

Ракета
    Хочу відповісти людям,які дзвонять і задають питання,які є легальні способи кататись на польських авто.Відповідаю,що на даний час є тільки один легальний спосіб - це транзит,тобто 5/10 днів.Він самий простий і самий надійний,не потрібно з собою возити купу документів чи закордонні паспорти.
    Так є варіант реєструвати авто на фірму,але потрібно,щоб він був надійний та легальний, і щоб за вас платили податок,і так далі.Реально колись поляк це робив і брав за це чималі гроші,в три рази більше ніж тут звучать суми.
    Зразу кажу,що я на фірму авто не реєструю,на даний час є тільки можливість реєстрації авто на співвласника,тобто транзит 5 або 10 днів по Україні.

0967144666

7. fishka

fishka Active Member

Seat Toledo, VW Golf 2
    привіт всім хочу порадитись, мені пропонують поміняти мого гольф 2 на пасата В4 який має польську реєстрацію і ще він говорить що тільки один раз на рік потрібно переїжати кордон, що мені робити? Скільки буде мені обходитись на рік така машина? Дякую.

8. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Цікаво. Віддає людина В4 за Г2 ! Якщо все так чудово з тою РL-реєстрацією і тільки раз на рік перетинати кордон, то нах міняти ? ! ? Логіки - нема !
    Значить заграла та реєстрація "по самоє нєхочю !"

9. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    Моя думка - тебе хочуть "кинути". Просто уже досвід підказує, що, скоріше за все, тобі хочуть підсунути "лівака" з "липовими" документами.

Хочеш машину на PL - продай Гольфа, за нього 3000-3500 у.е. можеш ще взяти (якщо він дійсно в доброму стані, як на аватарі). На ці гроші поїдь САМ у Польщу чи Германію, куди простіше, вибери собі машину САМ, яку хочеш, купи і зареєструй на себе як співвласника. Більшість тих, що "реєструють авто на фірму", щоб виїжджати раз у рік, займаються видачею липових документів. За людей, які пишуть в цій темі і пропонують свої послуги - не можу нічого сказати, з ними справи не мав, не знаю.

Тому, все ж таки, десять разів подумай, чи потрібно це взагалі. Маєш машину на українській реєстрації - і їзди без проблем :)

10. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    fіshkа ! Не продавай Гольфа ! Він в тебе в нормальному ще стані. Я ж його бачив.
    Не зв'язуйся з тою РL-реєстрацією ! Це тупе попадалово на бабло.
    Єдиний випадок - це якщо живеш поблизу митного переходу, і їздиш в Польщу на гендель. Тоді така машина оправдана.
    Тих 5-10 днів - це час даний виключно на транзит ! І експлуатувати таку машину не можна - винятково як транзит. Поки-що в нас (зх.області) на це закривають очі, але думаю візьмуться і за це. Навіть 10 днів скоротили до 5 ! А я ще півроку тому писав, що це будуть прикручувати. Як у воду дивився.

• Подобається Подобається x 1
  11. fishka

fishka Active Member

Seat Toledo, VW Golf 2
    Дуже дякую за відвертість, візьму це до уваги. Бо мені зразу було дуже підозріло ця вся історія з обміном...
    А я зараз свого зробив гольфіка ідеально.

12. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ну так тим більше !

13. tarasic

tarasic Початківець

Ракета
    Він просто тобі дасть "лєві" документи на фірму,без підтвердження в Польщі.Тобто фірма може така і існує,але вже давно не веде ніякої діяльності,є печатка і т.д.,але за тебе ніхто не буде платити ніяких податків і якщо хтось (митниця і т.д.) захоче перевірити на якій підставі ти катаєшся на авто по Україні,то про тебе просто не буде інформації в Польщі в їхній податковій інспекції.Та й митники вже знають які фірми реальні а які лєві,і на митниці можуть бути проблеми.
    Бо є одна закономірність - "скупий платить двічі".Логічно подумати,що не може бути таке,що вартість реєстрації авто на фірму коштує так само,як і реєстрація авто на співвласника,тобто щоб кататись 5/10 днів.

"Я НЕ РЕЄСТРУЮ АВТО НА ФІРМУ", -зразу пишу,бо зараз будуть дзвонити і питати чи можна зареєструвати.Таке враження,що люди не читають постів до кінця,побачать напис "на фірму" і зразу дзвонять.
    Ще раз кажу:не вірте оголошенням з дешевою реєстрацією авто,бо то в 99% розвод,і потім ви будите мати тільки проблеми.Єдиний безпроблемний та дешевий варіант кататись на польських авто - є реєстрація на співвласника,з терміном перебування авто на Україні 5/10 днів,якщо вам цей варіант не підходить,(немає часу кататись на митницю)то не створюйте собі проблем і не шукайте собі пригод на "дупу".Купіть собі авто на українській реєстрації,бо в Польщі халяви немає і ніхто вам офіційно за копійки не зареєструє авто на фірму.

14. red_bull

red_bull Новачок

audi a 4
    Всім привіт! я власне той хто розпочав цю тему=) давненько я тут не був і дуже здивований шо тему так сильно роздули=) Але з українським цінами на авто це і не дивно..народ вже не хоче кататись на вбитих жигулях знаючи шо ца цігроші можша взяти непогану іномарку, тому і шукає різних способів. Бачу навіть сайт є з реєстрацією авто=) Народ не ведіться на це.. кожен може собі це сам зробити , у польщі це все дуже просто , не те що у нашом дибільному зкорумпованому мрев.. зрештою вище було уже описано як це все робиться. Єдина проблема є щоб знайти поляка якийпогодиться. Та і з тим можна собі порадити. p.s в перемешлі біля базару крутяться багато охочих поляків які з радістю підпишуться на це=) беруть вони від 300- 500 зл. це вже як ви договоритесь=)

15. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    На что именно ,уточни!!!!

16. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    думаю він мав на увазі що поляки підпишуться - стати разом з українцем співвласником авто...

17. red_bull

red_bull Новачок

audi a 4
    Так я саме це мав на увазі

18. fordmondeo2

fordmondeo2 Початківець

ford
    доброго дня! хочу повідомити, що в реєстрації на фірму буду робити паузу на місяць-півтора бо їду в швецію (везу людей на збір ягід) до речі, на другий рік мабудь буде великий набір на роботу... приїду, викладу звіт про подорож і заробітки ;-)

19. Володимир Тацакович

Володимир Тацакович Новачок

Golf III 1.9 TDI
    Маю Golf III на польській реєстрації і оформлений на цю нашумівшу у Вас на форумі "фірму". Вже 2 місяці як катаюсь і ніяких проблем ні з митницею ні ДАІ немає ;)
    Просто треба грамотно робити документи і не попасти на бізнесменів, які роблять "липу" ;)

20. Юрчик777

Юрчик777 Новачок

bmw
    Якщо когось цікавить можу оформити авто на фірму+пакет документів(трудовий договір,відрядження) для їзди по україні
    0980752520 Юра

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)