як купити авто на польській реєстрації.

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем red_bull, 23 лип 2009.

1. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Може хтось в курсі? Питання таке. А як навиворіт? Якщо власним автомобілем з Українською реєстрацією вїхати в Польщу(чи інші країни Евросоюзу) - то скільки днів можна перебувати на території Европи? Чи існує там таке ж поняття транзиту? чи обмеження по часу є тільки в теміні дії візи?

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Якщо не помиляюся, то до трьох місяців (але краще перепитати). Однак, тут є ньюанс - ніхто не доведе, чи тих пів року, які Ти був у зоні Шенген, Ти був тільки в Чехії, чи, може, тиждень у Чехії, тиждень у Німеччині і т.д.

Якщо хтось більше в курсі, то хай би написав, але поки що мене на кордоні ні разу не питали, де я волочилася тих пару місяців, що була в Шенгені.

3. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    На сколько мне известно:то на столько дней ,на сколько у тебя виза!!!!!!!!

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ні-ні! Точно не так! Бо люди мають і річні візи, але авта мусять поставити на тимчасовий облік після трьох місяців перебування. Краще би сказав хтось, хто на тому добре знається. Або запитати в консульстві тієї держави в Україні.

5. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    Почалося :D

6. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Мда... атака клонів...

7. fishka

fishka Active Member

Seat Toledo, VW Golf 2
    мужики де правда???
    І я хочу халявну машину....

8. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    Правда, як кажуть, десь посередині :)

А якщо точніше, то десь тут: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showpost.php?p=152878&postcount=373

Підсумок: можливість така є, та має бути перевірена фірма, перевірені люди, і ціна на це все відповідно не може бути пару доларів. Це недешеве задоволення.

9. aannddrreeyy3

aannddrreeyy3 Новачок

Поляк
    Коштує реєстрація машини на польську фірму 700 Є.
    Таким авто на польських номерах можна їздити 1 рік,
    потім переоформлення за 50 Є. (потрібно переїхати кордон)
    Машину можна перепродати на цих же документах
    вартість переоформлення 50Є.
    Так само реєструється машина з Європи тільки на 750 злотих буде дорожче.
    Більш детальна інформація за тел. 0997263661

10. aannddrreeyy3

aannddrreeyy3 Новачок

Поляк
    Коштує реєстрація машини на польську фірму 700 Є.
    Таким авто на польських номерах можна їздити 1 рік,
    потім переоформлення за 50 Є. (потрібно переїхати кордон)
    Машину можна перепродати на цих же документах
    вартість переоформлення 50Є.
    Так само реєструється машина з Європи тільки на 750 злотих буде дорожче.
    Більш детальна інформація за тел. 0997263661

11. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Я маю фірму в чехії, маю авто зареєстроване на фірму, але скільки я не питався всі кажуть що я взагалі переїхати не зможу кордон не то що на рік а хоча б на 10 днів. Є звичайно один нюанс - в мене не чеська віза. Що скажете?

12. tarasic

tarasic Початківець

Ракета
    Да,давно вже тут ніхто нічого не писавЦе означає,що люди вже все дізналися і зрозуміли, щодо "авто на польській реєстрації" і катаються собі на здоров'я.
    То ж,кому буде потрібна допомога в реєстрації авто на співвласника (виїзд кожні 5 або 10 днів) - звертайтесь.

096 7144666 Тарас

НА ФІРМУ АВТО НЕ РЕЄСТРУЮ!!!!

13. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    був в мене випадок коли дайці зупинили мене і при мні дзвонили на митницю пробивали коли вїхав

14. StalloneUA

StalloneUA Початківець

Volkswagen Golf 2
    Дзвоніть при них на телефон довіри і подавайте в суд за розголошення особистих даних. Це перевищення службових обов'язків.

15. шейк

шейк Active Member

гольф 3
    блін не охота з ними жертися, з доками в мене було все в поряду і мені було пох. хай дзвонять

16. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Да неодин мытник не имеит права разглошать такую инфо.
    Ну разве что тебя брали на понт или (может родственник)

17. tarasic

tarasic Початківець

Ракета
    Ще раз пишу:"Авто на фірму не реєструю,тобто щоб їздити на авто по Україні рік.Реєструю тільки на співвласника,тобто кататись по Україні на правах транзиту - 5 або 10 днів."
    Прохання не зай..бувати (вибачайте за відвертість,але наші люди вже настільки тупі,що не можуть почитати форум),я не довідка і не хочу нікого переконувати,що реєстрація авто на фірму і перебування авто на Україні до року часу,це грубо кажучи розвод і в кінці-кінців, і так усі їздять на правах транзиту.
    Люди почитайте різні форуми та митний кодекс,де пише хто і як має право кататись по Україні і не ведіться на різну нереальну муть,яку вам пропонують.А то потім дзвонять і просять допоможіть виїхати,перереєструвати,вписатиі т.д.В митному кодексі пише,хто перетнув кордон на авто,то й і тільки він має право їздити на цьому авто по Україні,не співвласник і т.д.Бо просто конфіскують авто, а в кращому випадку випишуть штраф в 8500 грн.,за порушення митних правил.
    На даний час одна законна можливість їздити на польських авто по Україні - це реєстрація на співвласника,щоб перетинати кордон кожні 5 або 10 днів в режимі транзиту.Решта це все тупо розвод на гроші,поспілукйтесь з любим митником на цю тему,або подивіться скільком людям виписують штрафи на митниці за порушення режиму транзиту.Я не спорю є деякі люди,які мають дійсно гарні документи і катаються без великих проблем,тобто їм всерівно потрібно доказувати,що авто використовується в комерційних цілях,але такі документи коштують дорого і мало фірм роблять їх,бо не можуть вони офіційно зареєструвати 100 або двісті представників своєї фірми на Україні,включіть логіку.Можите також подивитись в реєстрі судових рішень,які рішення виносять наші суди,щодо авто на фірму.

18. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Люди. Виложіть будь ласка кому не влом, які саме документи потрібні щоб вїждати на автомобілі що зареєстрована на фірму в Україну. Що конкретно потрібно зробити? Бо маю і фірму і машину...

19. angel2012

angel2012 Новачок

VW Caddy 1.9 TDI
    Доброї частини доби!!! Хлопці, хотів у вас, як у людей які живуть біля кордону з Польшею запитати, хтось може мені розтлумачити схему ввезення автомобіля на польських номерах терміном на один рік без послідуючої реєстрації в Україні??? А то зрівняв ціна на авто в нас і ціни на польські авто і реально о*уїв:shok: До речі, забув сказати, я живу від кордону далекувато, в Житомирській області місті Бердичеві, так що їздити до кордону раз в 60 днів, а тим паче в 5-10 днів, мені накладно буде!

20. Zek

Zek Новачок

немає
    здоров

Чи можна зробити документи на перетин кордону 60 діб і ціна??

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)