Як навчити жінку їздити?

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем scirocco, 12 лют 2007.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Як навчити жінку їздити?

Краще тоді на броневіку!

2. G60

G60 Active Member

BMW 5

Ще не маю можливості придбати таку техніку:oops:,хоча з часом:roll:. ;-)

3. Shturman-80

Shturman-80 Новачок

ВАЗЗЗ

Могу порекомендовать инструктора.Действующий автогонщик ,с соответствующим образованием. Чемпион Украины по Авторалли 2007г. Система обучения отработана. Тестирование навыков бесплатно.
    Будет нужно звони т.моб.8-097-524-45-05 Руслан.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Наш Vento на сколько знаю как-то к вам за топливным насосом ездил и как я понял из результата разговора то "Система обучения" проводится на авто обучаегомого а не на авто инструктора, так? Приблизительные расценки и планы занятий узнать можно? а то скоро предстоит волноватся дополнительно за кое кого.

5. Shturman-80

Shturman-80 Новачок

ВАЗЗЗ

Приезжай на Водогинну все расскажу и покажу на месте. Можно учиться и на автомобиле инструктора.Руслан.

• Подобається Подобається x 1
  6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    11 листків має тема, а читати реально можна дише 3 останніх.......

тема актуальна. наразі зіткнувся з такою ж проблемою. Я її вивижу далеко за місто. там нормальне асфальтове покриття і катаємось туди-сюди, бо там є дуже гарне місце для розворотів в обох кінцях марщруту (не тре задньої вмикати). Бо один раз завіз її на аеродром, а там задню довелось вмикати, то думав, що те дерево буде в баку стояти!!!!!!!!!!!!!!! Добре, що ручника перед тим підтягнув, як відчував.)))))))0
    наразі ми навчились рушати і перемикатись на 2-гу передачу. також відшліфовуємо зупинку авта. Тобто не коли захотілось, а - бачиш те дерево??? - Так!!. Ось це рахуй, що світлофор і горить червоне. Скажу, що здібності має.

питання є в мене (тільки толоково) - як перейти з нею на наступні рівні ??? а саме - їзда заднім ходом??,

7. Siko

Siko Active Member

1
    Найкраще то спочатку інструктор. маю знайомого на Личаківській. Степан звати. Можна до нього підійти і попросити навчити (бере недорого).
    Потім, коли вже є резалт то він сідає з жінкою на її авто і катається доти, доки сам не побачить що вже його там не тре.
    В мене сестра так вчилась в нього. Права мала з 2003, а за руль сіла в 2007 році. На сьогодні накатала більше 120 000 км і все ОК.
    Солідний дядько, купа стажу. Їзда по місту, маневри (задній хід, паркування і все, що буде корисно саме тобі).
    Свої гроші відпрацьовує на всі 100%

Останнє редагування: 20 вер 2009
  8. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    широка,рівна площадка,цілий багажник картонних ящиків і...хай мне!

• Подобається Подобається x 1
  9. Siko

Siko Active Member

1
    І з криком БАНЗАЙ!!!
    А нервові клітини то не відновлюються...

До речі, про площадки - На Зеленій є така спеціалізована площадка. З естакадами, світлофорами, гаражами, парковками, перехрестями ітеде. Сам тамка вчився.

10. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    цікаво,яка приблизно сума? може свою жінку навчити (але переживаю,вона на роботу йде скоріше) :D

11. Siko

Siko Active Member

1
    Тоді (2007 р) брав 40 грн за год з його бензою, на Вашому авто - 20.
    Сестрі вистачило 7 занять на його авто і 3 на своєму. (в нього вісімка, в сестри мерседес С200К), так вона боялась їздити на автоматі:):):)

12. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Моя дружина мучить мене вже ого-го скільки часу на рахунок виготовлення водійських прав, а я непіддаюсь :D:D і все!!!!!!!!!!

13. Siko

Siko Active Member

1
    Можу з тим (правами) допомогти...

14. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Дякую Друже, але я НЕХОЧУ такого щастя!

15. Siko

Siko Active Member

1
    Соломонів розум маєш...
    І вовки ситі і вівці цілі (читай і жінка не пиляє "дай покататись" і машина ціла):D:D:D

16. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Так воно є!!! І нічого з цим не подієш. Я краще тих 100 чи 300 грамів в себе не залию, але до дому свою конячку доведу цілою і без підпаленого сцеплення!

17. Siko

Siko Active Member

1
    ... і розбитого бампера.

18. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    :) "Де моя машина? - в озері"! І її мокра майка зовсім незподобається.

19. Siko

Siko Active Member

1
    +1. БУГАГА. Не дай Бог.

20. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ПАН СІКО, мені у Львів їздити і навчати немає різона.

Ярик - дякс +1. є ще така думка. - Прив*язати до наповнених пластикових бутилок пінопласовий плінтус і так навчати "роз*їжджатись" з перешкодами.
    прав я і сам не хочу виготовляти, а от їздити хай вміє. Наразі це є необхідність.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)